.

Bawa Aku Kembali

Pembelaan bahwa Islam adalah ajaran dari Tuhan.

Re: Bawa Aku Kembali

Postby JANGAN GITU AH » Fri Jun 28, 2013 3:22 pm

JGA wrote:ya udah deh...gw ikut kedogolanmu aja...

untuk mengetes ape ente dogol atu kagak...
coba deh kasih contoh sumpe nyang kuffar ntuh nyang begimane...


Rashid budak nabi kupluk wrote:Ente hobi muter muter yee Ah!

eits...sak uenak e ngomong ane muter-muter...
justru karena ente nyang muter-muter kayak kitiran, mangkanye ane nyerah dan bilang ntuh nyang mere...
Rashid budak nabi kupluk wrote:Bace lage tanggepan ane tempo hari:


Rashid budak nabi kupluk wrote:Kagak ade kan ukhti Allah SWT sumpah dengan nama kufar dlm Al-Quran..? Ntuh salah satunye tande kemuliaan AllahSWT.

dah ane baca Shiittt...kagak ade ente kasih contoh bagaimana sumpe kuffar...
lu mau tivu-tivu orang sekampung, ape??

klo mang ente kagak dogol, sok beri contoh sumpe kuffar keg begimane...
jangan kabur elo...
Rashid budak nabi kupluk wrote:Ane bilang SUMPAH DENGAN NAMA KUFAR kagak dilakukan Allah SWT, tanye kenape? Udeh ane kasih juge alesannue disono

ane tidak tanya alasannya sekarang nyang ane tanya contoh sumpe kuffar entu keg begimane??
elu jangan bolot Shittt...!

JGA wrote:ntu kalo bersumpah atas nama ayah ibu, masih mending...kaya di pelem-pelem india, getooo...!

Rashiittt wrote:Bwahahaha ente kate Allah SWT beranak & bercucu Ah? Punye bonyok?
LOL


JANGAN GITU AH wrote:idiiihhh....malu-maluin lo kalao ngemeng...asal mbacot aje.. lugu amir lo ya. elo jangan girang keq curut ketemu makanan basi...ntuh di ayat nyang gue tunjukkan ke elo salah satu sumpeh tuhan elo pake kata beginian:"DEMI AYAH DAN ANAKNYA"
cek lagi daahhh klo kagak caya! makanya tulisan orang dibaca nyang lengkap...jangan cuma pake esmosi

Ape ente mo nikam jantung tuhan elo??
klo ke kumentar elo ntu, berarti tuhan lo beranak dooongg? meski kagak punya istri?

Rashid budak nabi kupluk wrote:LOL maseh belon bangun Ah? Simak nyang ane tebelin noh
Diktrinnye Om ulus yee?

JGA wrote:nyang elo tebelin nyang mane shiiitt?? quote dong dimari...

Sory Ah.
Sekarang udeh ane tebelin & pake huruf gedhe noh
Peace.

hahaha...cek dulu tuh ayat...itu tulisannye om ulus ape SETAN OWO IBN MUHAMMAD? Asal nyocot aje ntu congor... :lol:

QS 90: 3
dan demi bapak dan anaknya.


dah kagak bisa bela si owo, ya shittt...jadi elu pake senjata: lempar batu sembunyi tqngan?? hihi
maksud hati menghina tetangga, apa daya muka sendiri diludahi....cekakakakak...


Rashid budak nabi kupluk wrote:BeTeWe, abis ne ente bace atas lage yee, pan tanggepannye ade di atas noh


tanggapan elo sampah semua, shittt...!
abis begimane ye...dah tak sarani enceri otak dengan aer...elo malah pake sement, ya makin beku dong??
User avatar
JANGAN GITU AH
 
Posts: 5366
Joined: Sun Jan 04, 2009 1:39 pm
Location: Peshawar-Pakistan

Re: Bawa Aku Kembali

Postby JANGAN GITU AH » Fri Jun 28, 2013 3:59 pm

Rashid budak Owo wrote:Ah..Ah, kagak malu ne kasih liat keanjlokan ente?
Biar TSnye kagak bingung, ane kasih dah!

QS90:3:

Sahih International: And [by] the father and that which was born [of him],
Pickthall: And the begetter and that which he begat,
Yusuf Ali: And (the mystic ties of) parent and child;-
Shakir: And the begetter and whom he begot.
Muhammad Sarwar: or by the great father and his wonderful son (Abraham and Ishmael)
Mohsin Khan: And by the begetter (i.e. Adam ) and that which he begot (i.e. his progeny);
Arberry: by the begetter, and that he begot,


Rashid wrote:Ente liat Ah?
Nyang ade ntuh BAPAK SAME ANAKNYE(hubungan)..dua duanye ciptaan Allah SWT juge pan Ah? Gimane ceritanya ente bisa ngomong begene:



JANGAN GITU AH wrote:Nih...lu liat Transliteration nyang malu ente copy paste
http://quran.com/90
Wawalidin wama walad

Ada kagak nama Adam dicantumkan di sono...

lagian terjemahan Mohsin dibumbui (i.e Adam) dalam tanda kurung nyang kagak ade tuh di transliterationnya...itukan persepsi si penterjemah...

lo mo tipu gw ya? kagak bisa Shiitt...


Rashid budak setan Owo wrote:Bwahahaha LOL!

gak usah ketawa elo, shiiittt...
elo cemen...gakk punya nyali membaca transliteration-nya...sampe font ane elo kecilin...
emangnya ane kagak bisa gedein lagi biar ntu mata kagak belekan... :finga:
berani gak elo liat ntu transliteration? kagak ye?
ya udeh selamat membutakan mata ya shiiiiittt!

Rashitt si budak Setan Owo wrote:Ente naïf sekalee Ah..
Bukannye ngeliat nyang penting & nyang lage dibahas malah ente ngeributin terjemahan.

jiakakakak...nyang ngeributin terjemahan safa?? bukannye ente nyang ngeributin...??
lhat trus tujuan ente bawa-bawa terjemahan entu buat apa? bukannya ente bawa berbagai terjemahan itu untuk tujuan cari perkara ngeributin terjemahan??

dasar belegug lo ah... ane kagak ngeributin ape-ape, cuma bawa satu ayat nyang eneh...

QS 90: 3
dan demi bapak dan anaknya.


langsung gusar ajah tuh congor... :lol: kalo dah begini...nyang naif entu safa Shiiitt? mikir atuh pake otak...jangan pake dengkul!

Rashit si budak Setan Owo wrote:Ente kagak liat Ah, ane kasih ente banyak terjemahan dari berbagai sudut.
Ente kagak setuju same Mochsin, maseh ade punyanye Yusuf Ali, Shakir, de el el,l ato nyang shahih Internasional.(intinye same, tambahan lage ada nyang disebut shahih).

Eeeeee, ente kok malah ngeributin "Adam" nyang ade dalem kurungnye Mochsin.
Ente kagak liat Muhammad Sarwar juge pake kate dalem tande kurung.(kenape kagak ente ributin juge?)

jiakakakak...di atas elo nuduh ane naif, sekarang elo malah ngeributin kumentar ane...bukannya otak nyang ade digunakan buat mikir...

shiiitt...pake mata elo shiiitt...ape entu mata dah buta?? cuma Moksin doang nyang onani di antara penerjemah laen, shiitt...

ngapain ane ributin si Sarwar, wong die kagak bikin ribut kayak si Moksin nyang elo gadang-gadang...bisa mikir kagak elo?

Sudah jelas dari transliterationnya sendiri kagak ada kata Adam di sono, elonya aja nyang kegatelan.. :finga:
mana tanggapan elo tentang transliteration dari ayat entu??
kagak berani ngaku ya?? :finga:

hahah...tapi saya maklum deh cara berfikir muslim seperti ente...mang kudu gitu shitt...lanjutin kedogolanmu ya shiitt...sy dukung lah....

Rashid berfikir pakai cara fikir onta wrote:Ah, ente anjloknye jangan jauh jauh dong Ah..
Kate dalem kurung entu cuman buat ngasih penjelasan nyang berupa contoh.
Tentu aje transliterasinye kagak ade contohnye Ah!
Ente ilangin ntuh kate dalem kurung, juge kagak bakalan ngerubah artinye..

hahaha...artinye ente setuju muslim kudu lebih finter dari Owo, gitu??
berarti bener dong Owo mu emang guoblok?
kalo Owo kagak guoblok...ayatnya kagak bakal ambigu ke itu...

hihihi..
tapi saya lebih berat pada kesimpulan, entelah nyang berusaha bersembunyi dari fakta nyang telah jelas dan terang benderang...yaitu tuhanmu si setan Arab entu emang Muhammad sang penyembah berhala...
Rashit budak setan arab wrote:Bener ape bener Ah?

Jadi ente kagak perlu ngeributin hal hal nyang kagak perlu Ah..
Intinye, "Bapak dan anaknye" ntuh adalah hubungan, bukannye:

ya udah....terserah elo aja dah bener ape kagak...
tafii klo komentar elo konyol...emang pantas diluruskan, shittt...
masak anak bangsa seperti elo dibiari punya otak disemen sampai beku...mau jadi mau dibawa kemane negaremu klo anak bangsa ke elo semua...?

nah...kebali lagi kekonyolan elo pertontonkan dengan mengatakan inti dari "Bapak dan anaknye" hanyalah masalah HUBUNGAN...ckckck...padahal bukan itu intinya...intinya Owo itu dogol...itu lho!
jangan lari-lari ke masalah nyang laen...kagak nyambung Shitt...!

JGA wrote:tuhan elo beranak walo kagak punya bini

Rashid si budak Setan Owo wrote:Busyeeet dah!
Sepertinya ente frustasi tingkat berat ne Ah..
Allah SWT sumpah pake hubungan bapak same anaknye, bisa ente selewengin Allah SWT beranak
Ckckckckckckck


hahaha....nyang ini emang milik safa Shittt...ekekekek...

QS 90: 3
dan demi bapak dan anaknya.

bukankah ayat entu milik Si setan OWO??

shiiit...shiiiit....jangan jadi belegug daahh..xixixixi

JANGAN GITU AH wrote:lha entu kan sesuai ucapan lo sendiri...pura-pura luffa...mental islami sekali ye...

Rashid si pengikut berhala wrote:Ah..Ah ente aje nyang udeh ngakar mental ulus nye, malah ane nyang jadi sasaran..Adoh dah!!

iyee..iyee...gak sadar ame mental penyembah kubusnye..xixxi
User avatar
JANGAN GITU AH
 
Posts: 5366
Joined: Sun Jan 04, 2009 1:39 pm
Location: Peshawar-Pakistan

Re: Bawa Aku Kembali

Postby Rashid » Fri Jun 28, 2013 4:16 pm

JGA wrote:eits...sak uenak e ngomong ane muter-muter...
justru karena ente nyang muter-muter kayak kitiran, mangkanye ane nyerah dan bilang ntuh nyang mere...

Kagak capek yee Ah?
Ane nyang ngeladenin ente aje capek.


ane wrote:Kagak ade kan ukhti Allah SWT sumpah dengan nama kufar dlm Al-Quran..? Ntuh salah satunye tande kemuliaan AllahSWT.

JGA nyang kagak nyimak wrote:dah ane baca Shiittt...kagak ade ente kasih contoh bagaimana sumpe kuffar...
lu mau tivu-tivu orang sekampung, ape??

Jiah! Ente kagak paham paham juge.
Noh bace nyang ane gedein Ah, ane udah bilang sejak pertame kalo sumpah pake nama kufar ntuh kagak ade!
Eeeeeeeee, malah ente nganggep ane ngomong ade yee?
Adooooh..maseh ngimpi yee Ah.

Please dong Ah, ente jangan gotong gotong masalah nyang semestinye kagak perlu digotong.
Di naikin dulu ntuh keanjlokan ente.


JGA wrote:klo mang ente kagak dogol, sok beri contoh sumpe kuffar keg begimane...
jangan kabur elo...

Kagak bise bahan tawa ne Ah ane..
Ente nuntut ane ngasih contoh sementare ane bilang kagak ade berulang kale..

LOL


ane wrote:Ane bilang SUMPAH DENGAN NAMA KUFAR kagak dilakukan Allah SWT, tanye kenape? Udeh ane kasih juge alesannue disono

JGA wrote:ane tidak tanya alasannya sekarang nyang ane tanya contoh sumpe kuffar entu keg begimane??
elu jangan bolot Shittt...!

Adooh adooh.. Ente nyang anjlok ane nyang tenggelem yee Ah ceritanye

JGA wrote:ntu kalo bersumpah atas nama ayah ibu, masih mending...kaya di pelem-pelem india, getooo...!

ane wrote:Bwahahaha ente kate Allah SWT beranak & bercucu Ah? Punye bonyok?
LOL


JANGAN GITU AH wrote:idiiihhh....malu-maluin lo kalao ngemeng...asal mbacot aje.. lugu amir lo ya. elo jangan girang keq curut ketemu makanan basi...ntuh di ayat nyang gue tunjukkan ke elo salah satu sumpeh tuhan elo pake kata beginian:"DEMI AYAH DAN ANAKNYA"
cek lagi daahhh klo kagak caya! makanya tulisan orang dibaca nyang lengkap...jangan cuma pake esmosi

Ape ente mo nikam jantung tuhan elo??
klo ke kumentar elo ntu, berarti tuhan lo beranak dooongg? meski kagak punya istri?

Ne tulisan sape Ah?
Ente udah lupa yee same tulisan ente sendiri:
JGA nyang lage lier wrote:Re: Bawa Aku Kembali
by JANGAN GITU AH » Thu Jun 27, 2013 5:37 pm
Shiiiitt....! makan tuh ayat dari comberan...

QS 90: 3
dan demi bapak dan anaknya.

tuhan elo beranak walo kagak punya bini

Ente nyang lempar batu sembunyiin kepale noh Ah




JGA wrote:hahaha...cek dulu tuh ayat...itu tulisannye om ulus ape SETAN OWO IBN MUHAMMAD? Asal nyocot aje ntu congor... :lol:

QS 90: 3
dan demi bapak dan anaknya.


dah kagak bisa bela si owo, ya shittt...jadi elu pake senjata: lempar batu sembunyi tqngan?? hihi
maksud hati menghina tetangga, apa daya muka sendiri diludahi....cekakakakak...

Busyeeet dah ne orang perlu banyak banyak makan gingko biloba ne keknya.
Ah, ente pan nyang cuplik cuplik ayat suci Al-Quran, tapinye pake doktrin Om ulus nyang beranak bercucu ntuh(haha)




JGA nyang lage lier wrote:tanggapan elo sampah semua, shittt...!
abis begimane ye...dah tak sarani enceri otak dengan aer...elo malah pake sement, ya makin beku dong??

Ente nyang muter muter kagak keruan, ane bilang A tapinye ente ngotot ane bilang B, di suruh bace lage tapinye teteep aje kagak paham paham.

@TS, ente paham kagak?
Rashid
 
Posts: 380
Joined: Thu May 09, 2013 1:02 pm

Re: Bawa Aku Kembali

Postby Rashid » Fri Jun 28, 2013 4:38 pm

Rashid budak Owo wrote:Ah..Ah, kagak malu ne kasih liat keanjlokan ente?
Biar TSnye kagak bingung, ane kasih dah!

QS90:3:

Sahih International: And [by] the father and that which was born [of him],
Pickthall: And the begetter and that which he begat,
Yusuf Ali: And (the mystic ties of) parent and child;-
Shakir: And the begetter and whom he begot.
Muhammad Sarwar: or by the great father and his wonderful son (Abraham and Ishmael)
Mohsin Khan: And by the begetter (i.e. Adam ) and that which he begot (i.e. his progeny);
Arberry: by the begetter, and that he begot,


Rashid wrote:Ente liat Ah?
Nyang ade ntuh BAPAK SAME ANAKNYE(hubungan)..dua duanye ciptaan Allah SWT juge pan Ah? Gimane ceritanya ente bisa ngomong begene:



JANGAN GITU AH wrote:Nih...lu liat Transliteration nyang malu ente copy paste
http://quran.com/90
Wawalidin wama walad

Ada kagak nama Adam dicantumkan di sono...

lagian terjemahan Mohsin dibumbui (i.e Adam) dalam tanda kurung nyang kagak ade tuh di transliterationnya...itukan persepsi si penterjemah...

lo mo tipu gw ya? kagak bisa Shiitt...


Rashid budak setan Owo wrote:Bwahahaha LOL!

JANGAN GITU AH nyang lier wrote:gak usah ketawa elo, shiiittt...
elo cemen...gakk punya nyali membaca transliteration-nya...sampe font ane elo kecilin...
emangnya ane kagak bisa gedein lagi biar ntu mata kagak belekan... :finga:
berani gak elo liat ntu transliteration? kagak ye?
ya udeh selamat membutakan mata ya shiiiiittt!

Efek nye beda Ah kalo tulisan ente ane kopi same ane quote..
Gito aje ngambek LOE Ah, kek baby aje LOE.
Gedein lage sono gih!

Rashitt si budak Setan Owo wrote:Ente naïf sekalee Ah..
Bukannye ngeliat nyang penting & nyang lage dibahas malah ente ngeributin terjemahan.

JANGAN GITU AH dedengkot ffi nyang lage anjlok wrote:jiakakakak...nyang ngeributin terjemahan safa?? bukannye ente nyang ngeributin...??
lhat trus tujuan ente bawa-bawa terjemahan entu buat apa? bukannya ente bawa berbagai terjemahan itu untuk tujuan cari perkara ngeributin terjemahan??

dasar belegug lo ah... ane kagak ngeributin ape-ape, cuma bawa satu ayat nyang eneh...

QS 90: 3
dan demi bapak dan anaknya.


langsung gusar ajah tuh congor... :lol: kalo dah begini...nyang naif entu safa Shiiitt? mikir atuh pake otak...jangan pake dengkul!

Jiah! Makin jadi aje ne.
Ente nyang kagak bise ngeliat tulisan QS 90: 3
dan demi bapak dan anaknya.
pake mate nyang jernih, sampe sampe ente mikir ntuh ayat artinye:
[quote=JGAnyang lage galau kemaren"]tuhan elo beranak walo kagak punya bini[/quote]
Maseh kagak ngarti juge Ah , alesan ane gotong ntuh semua terjemahan buat ngebuat mate ente jernih?


Rashit si budak Setan Owo wrote:Ente kagak liat Ah, ane kasih ente banyak terjemahan dari berbagai sudut.
Ente kagak setuju same Mochsin, maseh ade punyanye Yusuf Ali, Shakir, de el el,l ato nyang shahih Internasional.(intinye same, tambahan lage ada nyang disebut shahih).

Eeeeee, ente kok malah ngeributin "Adam" nyang ade dalem kurungnye Mochsin.
Ente kagak liat Muhammad Sarwar juge pake kate dalem tande kurung.(kenape kagak ente ributin juge?)

JANGAN GITU AH dedengkot ffi nyang lage anjlok wrote:jiakakakak...di atas elo nuduh ane naif, sekarang elo malah ngeributin kumentar ane...bukannya otak nyang ade digunakan buat mikir...

shiiitt...pake mata elo shiiitt...ape entu mata dah buta?? cuma Moksin doang nyang onani di antara penerjemah laen, shiitt...

ngapain ane ributin si Sarwar, wong die kagak bikin ribut kayak si Moksin nyang elo gadang-gadang...bisa mikir kagak elo?

Sudah jelas dari transliterationnya sendiri kagak ada kata Adam di sono, elonya aja nyang kegatelan.. :finga:
mana tanggapan elo tentang transliteration dari ayat entu??
kagak berani ngaku ya?? :finga:

Ya elah Ah, maseh ribut aje.
Pake plus plus fitnah lage!
Nyang gadang gadang Mochsin siape?
Ane tunjukin ke ente Sarwar ntuh pan same same transliterasinye pake penjelasan.
Lage pula ne Ah, nyang paling atas sendiri Noh nyang shahih aje kagak ente lirik yee?

JANGAN GITU AH dedengkot ffi nyang lage anjlok wrote:hahah...tapi saya maklum deh cara berfikir muslim seperti ente...mang kudu gitu shitt...lanjutin kedogolanmu ya shiitt...sy dukung lah....


Rashid berfikir pakai cara fikir onta wrote:Ah, ente anjloknye jangan jauh jauh dong Ah..
Kate dalem kurung entu cuman buat ngasih penjelasan nyang berupa contoh.
Tentu aje transliterasinye kagak ade contohnye Ah!
Ente ilangin ntuh kate dalem kurung, juge kagak bakalan ngerubah artinye..

JANGAN GITU AH nyang perlu konsum gingko biloba wrote:hahaha...artinye ente setuju muslim kudu lebih finter dari Owo, gitu??
berarti bener dong Owo mu emang guoblok?
kalo Owo kagak guoblok...ayatnya kagak bakal ambigu ke itu...

hihihi..
tapi saya lebih berat pada kesimpulan, entelah nyang berusaha bersembunyi dari fakta nyang telah jelas dan terang benderang...yaitu tuhanmu si setan Arab entu emang Muhammad sang penyembah berhala...

Rashit budak setan arab wrote:Bener ape bener Ah?

Jadi ente kagak perlu ngeributin hal hal nyang kagak perlu Ah..
Intinye, "Bapak dan anaknye" ntuh adalah hubungan, bukannye:

JANGAN GITU AH dedengkot ffi nyang lage anjlok wrote:ya udah....terserah elo aja dah bener ape kagak...
tafii klo komentar elo konyol...emang pantas diluruskan, shittt...
masak anak bangsa seperti elo dibiari punya otak disemen sampai beku...mau jadi mau dibawa kemane negaremu klo anak bangsa ke elo semua...?

nah...kebali lagi kekonyolan elo pertontonkan dengan mengatakan inti dari "Bapak dan anaknye" hanyalah masalah HUBUNGAN...ckckck...padahal bukan itu intinya...intinya Owo itu dogol...itu lho!
jangan lari-lari ke masalah nyang laen...kagak nyambung Shitt...!

Jiah ente baca lage noh terjemahannya Ah, capek ne ngulang ngulang mulu

JGA nyang lage ngimpi wrote:tuhan elo beranak walo kagak punya bini

Rashid si budak Setan Owo wrote:Busyeeet dah!
Sepertinya ente frustasi tingkat berat ne Ah..
Allah SWT sumpah pake hubungan bapak same anaknye, bisa ente selewengin Allah SWT beranak
Ckckckckckckck


JANGAN GITU AH dedengkot ffi nyang lage anjlok wrote:hahaha....nyang ini emang milik safa Shittt...ekekekek...

QS 90: 3
dan demi bapak dan anaknya.

bukankah ayat entu milik Si setan OWO??

shiiit...shiiiit....jangan jadi belegug daahh..xixixixi

Ente aje nyang melintir artinye Ah

JANGAN GITU AH dedengkot ffi nyang lage anjlok wrote:lha entu kan sesuai ucapan lo sendiri...pura-pura luffa...mental islami sekali ye...

Rashid si pengikut berhala wrote:Ah..Ah ente aje nyang udeh ngakar mental ulus nye, malah ane nyang jadi sasaran..Adoh dah!!

JANGAN GITU AH dedengkot ffi nyang lage anjlok wrote:iyee..iyee...gak sadar ame mental penyembah kubusnye..xixxi

Jiakakakak ngelucu ne Ah
Rashid
 
Posts: 380
Joined: Thu May 09, 2013 1:02 pm

Re: Bawa Aku Kembali

Postby prisca » Fri Jun 28, 2013 7:23 pm

Rashid wrote:@TS
Ukhti, biasenye orang nyang tersesat(Kate nyang ente sering sebut) kagak sadar kalo lagi tersesat. Ngerasa nyang plg baik & nyang paling bener.
Pake logika baek baek, udeh pernah terlepas dari jeratannye Om ulus masak ukhti kagak sadar & milih masuk jeratannye lage???

Tdk perlu membawa2 logika agama yg lain.
Sy tdk merasa PALING baik dan benar, tapi sy mengikuti jalan yg benar yg tdk dibenar2kan.
Bagaimana dgn anda?

Contohnye komentator atas ane ne ukhti.
Ane kagak yakin same pernyataan nyang doi buat, kenape? Kerana ane tahu kalo Nasrani noh kagak bakalan senang kalo kite belom ikut agame doi.

Renungin yee ukhti

Benarkah itu adl alasan jujur anda?
Ataukah anda merasa paranoid krn taqiyya yg (mungkin) sering anda lakukan?
User avatar
prisca
 
Posts: 791
Joined: Sat Mar 23, 2013 7:28 pm

Re: Bawa Aku Kembali

Postby JANGAN GITU AH » Fri Jun 28, 2013 8:21 pm

JGA wrote:eits...sak uenak e ngomong ane muter-muter...
justru karena ente nyang muter-muter kayak kitiran, mangkanye ane nyerah dan bilang ntuh nyang mere...

Rashid wrote:Kagak capek yee Ah?
Ane nyang ngeladenin ente aje capek.

nah, ngaku tho kalo pake logika muter-muter ntuh pasti cape'
makanya mikir itu nyang jujur, lurus, pakai mata, pakai hati nurani...
ngomong juga kudu dipikir dulu, nulis ape lagi..

sy ikuti logika dogol ke ente...ente malah merasa cape...ane ajak pake logika bener...ente ogah..

shiiitt...shiiitt, piye toh? :lol:

ane wrote:Kagak ade kan ukhti Allah SWT sumpah dengan nama kufar dlm Al-Quran..? Ntuh salah satunye tande kemuliaan AllahSWT.

JGA nyang kagak nyimak wrote:dah ane baca Shiittt...kagak ade ente kasih contoh bagaimana sumpe kuffar...
lu mau tivu-tivu orang sekampung, ape??

Si dogol Rashit wrote:Jiah! Ente kagak paham paham juge.
Noh bace nyang ane gedein Ah, ane udah bilang sejak pertame kalo sumpah pake nama kufar ntuh kagak ade!
Eeeeeeeee, malah ente nganggep ane ngomong ade yee?
Adooooh..maseh ngimpi yee Ah.

euleh eulehh...safa gitu nyang maksa elo ngomong ade?? dodol lu ah...
ane cuma mo nunjukin kalo ente berbohong... [-X
sebab di Quran elo...si OWO setan ntuh bersumpe pake cara sumpe kuffar..
untuk itulah saya bawa 38 ayat dari koran ente yang penuh dengan kekufuran!

nah dari situ ente terus-menerus menyangkali mati matian secara mendogolkan diri...
lalu ane pikir, ok lah...sy nyerah deh ame kedogolan cara berfikir ente...

maka saya tanya ente...tolong kasih tahu contoh sumpe nyang kuffar entu nyang bijimane? dodooolll

Sekarang elo malah mlintir dan menuduh ane menganggap elo mengatakan ade sumpe kuffar...
duuuuhhh...entu otak dah parah konslete ya Shiiittt???

Ingat: Tujuan saya adalah untuk menunjukkan kepada neng Prisa bahwa mulutmu PEMBOHONG!!

Paham??

Rashid pengikut nabi onta wrote:Please dong Ah, ente jangan gotong gotong masalah nyang semestinye kagak perlu digotong.
Di naikin dulu ntuh keanjlokan ente.


Noh...di atas dah saya jelaskan kembali urutan diskusi ane dengan ente dan kedogolan ente...baca...siape nyang anjlok..ane ape ente?

dah muter-muter pake muke badak, masih nekad ae nuduh orang anjlok...wakakak

JGA wrote:klo mang ente kagak dogol, sok beri contoh sumpe kuffar keg begimane...
jangan kabur elo...

Rashid pengikut nabi dogol wrote:Kagak bise bahan tawa ne Ah ane..
Ente nuntut ane ngasih contoh sementare ane bilang kagak ade berulang kale..

LOL

tertawa aje elo sepuasnye...EGP
pertanyaan ane dah tepat...jika ente kagak bisa kasih contoh, berarti:
1. Asal mbacot aje biang pada neng Prisca bahwa di Quran kagak ade sumpe kuffar
2. Bahwa ternyate ente sungguh dodol karena tidak mengerti dan tidak mampu membedakan mana sumpe kuffar dan mane nyang kagak
3. Bahwa ente sendiri kagak ngarti apa nyang dimaksud dengan orang kuffar!

Kesimpulan ane: ente cuma jago mbacot dan tukang ngibul... #-o


ane wrote:Ane bilang SUMPAH DENGAN NAMA KUFAR kagak dilakukan Allah SWT, tanye kenape? Udeh ane kasih juge alesannue disono

JGA wrote:ane tidak tanya alasannya sekarang nyang ane tanya contoh sumpe kuffar entu keg begimane??
elu jangan bolot Shittt...!

Rashid pengikut nabi dogol wrote:Adooh adooh.. Ente nyang anjlok ane nyang tenggelem yee Ah ceritanye


ngaku aje elo kalo jadi dodol karena ajaran setan! jadi kagak bisa menunjukkan seperti ape contoh sumpe kuffar dan contoh sumpe bukan kuffar...xixi

JGA wrote:ntu kalo bersumpah atas nama ayah ibu, masih mending...kaya di pelem-pelem india, getooo...!

ane wrote:Bwahahaha ente kate Allah SWT beranak & bercucu Ah? Punye bonyok?
LOL


JANGAN GITU AH wrote:idiiihhh....malu-maluin lo kalao ngemeng...asal mbacot aje.. lugu amir lo ya. elo jangan girang keq curut ketemu makanan basi...ntuh di ayat nyang gue tunjukkan ke elo salah satu sumpeh tuhan elo pake kata beginian:"DEMI AYAH DAN ANAKNYA"
cek lagi daahhh klo kagak caya! makanya tulisan orang dibaca nyang lengkap...jangan cuma pake esmosi

Ape ente mo nikam jantung tuhan elo??
klo ke kumentar elo ntu, berarti tuhan lo beranak dooongg? meski kagak punya istri?

Rashid oneng wrote:Ne tulisan sape Ah?
Ente udah lupa yee same tulisan ente sendiri:

JGA nyang lage lier wrote:Re: Bawa Aku Kembali
by JANGAN GITU AH » Thu Jun 27, 2013 5:37 pm
Shiiiitt....! makan tuh ayat dari comberan...

QS 90: 3
dan demi bapak dan anaknya.

tuhan elo beranak walo kagak punya bini

Rashitt nyang dah mulai kelimpungan wrote:Ente nyang lempar batu sembunyiin kepale noh Ah


Wakakakak....si Rashitttt nyang mulai kumenter asal njeplak sepak sana sepak sini dah gak tahu lagi arahnya....xixixixi

itu kumentar ane shittt....emangnya kenapa??

ane kate ente lempar batu sembunyi tangan gare-gare elo mbacot ke geneee...

Rashitt nyang dah kelimpungan wrote:LOL maseh belon bangun Ah? Simak nyang ane tebelin noh
Diktrinnye Om ulus yee?

elo belagu mo ngelempar rume tetangge pake acara sembunyi tangan...eh gak tahunye
Koran elo meludahi mukemu juga dengan eneh...

QS 90: 3
dan demi bapak dan anaknya.

mangkenye...jangan sekali-kali nimpuki tetangge klo kagak ngerti koran sendiri...
JGA wrote:hahaha...cek dulu tuh ayat...itu tulisannye om ulus ape SETAN OWO IBN MUHAMMAD? Asal nyocot aje ntu congor... :lol:

QS 90: 3
dan demi bapak dan anaknya.


dah kagak bisa bela si owo, ya shittt...jadi elu pake senjata: lempar batu sembunyi tqngan?? hihi
maksud hati menghina tetangga, apa daya muka sendiri diludahi....cekakakakak...

Rashid tukang cocot wrote:Busyeeet dah ne orang perlu banyak banyak makan gingko biloba ne keknya.
Ah, ente pan nyang cuplik cuplik ayat suci Al-Quran, tapinye pake doktrin Om ulus nyang beranak bercucu ntuh(haha)


wakakaka...nyang eneh di bayangkan si Rashitt doktrin Wak Ulus...xixixi...Rashid laknatulloh.. :lol:
QS 90: 3
dan demi bapak dan anaknya.

Ternyate Quran nyontek doktrin Pak Dhe Ulus...wkwkwkwkwk

JGA nyang lage lier wrote:tanggapan elo sampah semua, shittt...!
abis begimane ye...dah tak sarani enceri otak dengan aer...elo malah pake sement, ya makin beku dong??

Rashitt O2N wrote:Ente nyang muter muter kagak keruan, ane bilang A tapinye ente ngotot ane bilang B, di suruh bace lage tapinye teteep aje kagak paham paham.

@TS, ente paham kagak?


sak karepmu dah...
User avatar
JANGAN GITU AH
 
Posts: 5366
Joined: Sun Jan 04, 2009 1:39 pm
Location: Peshawar-Pakistan

Re: Bawa Aku Kembali

Postby sixpackguy » Sat Jun 29, 2013 8:42 am

sixpackguy wrote:Dimana2 pembantu enggak lebih berkuasa dr pd majikannya.
Sedangkan ente bilang malaikat2 di quran benar2 maha kuasa sama spt allah swt.
Setuju kalau malaikat2 tsb kaga bisa dianggap remeh. Wong mereka sama2 berkuasa spt allah swt.
Jadi setuju yah allah swt ngak tauhid dan tuhannya islam ada banyak, sebab malaikat2nya ternyata jg sama2 berkuasa.

Rashid wrote:Six..Six.. Ape ade ane bilang pembantu lebih kuase dari majikannye?

Kaga ade.
Yg ente bilang itu: MALAIKAT MALAIKAT NTUH PEMBANTU ALLAH SWT
Ini yg mau ane konfrontir karena berkontradiksi dgn ayat quran dan pernyataan ente sebelumnya.
Menurut quran dan pernyataan ente sendiri: MALAIKAT2 DAN ALLAH SAMA2 MAHA KUASA.
Jadi malaikat bukan pembantunya allah swt donk, karena keduanya kan sama maha kuasa. Yg benar harusnya allah swt & malaikat statusnya sederajat, karena kan keduanya sama2 BERKUASA dan MAHA KUASA.
Betul gak? :green:


Rashid wrote:Ape ade ane bilang kuasanye Allah SWT&malaikat malaikatNya ntuh same?

Ada... ini:
Rashid wrote:70:40 ...sesungguhnya Kami benar-benar Maha Kuasa
kami nyang dimaksud adalah Allah SWT beserta malaikat malaikatnye




---
sixpackguy wrote:Hahahha analogi yg mengkerdilkan allah swt. Ane setuju deh.

Nur dan Laila sama2 punya andil atas kelahiran anaknya.
Tanpa Nur, Laila ga mungkin ngelahirin anak itu. Dan sebaliknya.

Ok jadi setuju yah, malaikat2 dan allah swt sama2 menciptakan langit dan bumi.
Tanpa malaikat, allah swt ngak bisa menciptakan langit dan bumi. Dan sebaliknya

sixpackguy wrote:95:5 sesungguhnya Kami telah menciptakan manusia... (Wah, ternyata malaikat2 juga menciptakan manusia)

Rashid wrote:Nyang ne juge same kayak nyang diatas..
Masih sempit aje ente six

sixpackguy wrote:Yua, sama spt diatas
setuju yah, malaikat2 dan alah swt sama2 menciptakan manusia.
Tanpa malaikat, allah swt ngak bisa menciptakan manusia. Dan sebaliknya

Rashid wrote:Six..six..ente pinter banget melintir yee.

Tunjukkin donk yg mana yg diplintir?



Rashid wrote:Bace lagi analogi ane:
"Anak nyang cerdas ntuh LAHIR DARI PASANGAN Nur&Laila"(ente pikir due due nye nyang ngelahirin tuh anak?)
Ente jawab aje ntuh pertanyaan ane dalem tande kurung.

Ya tentu donk yg membuat anak itu lahir adalah dua2 nya, yaitu Nur & Laila
Nur yang membuahi Laila, sperma nya Nur bertemu dgn sel telur nya Laila, fetus tercipta dari pembuahan sperma Nur dgn sel telur Laila, berkembang di rahim Laila, dan keluar dari rahim Laila.
Anak mereka ngak mungkin lahir tanpa Nur
Anak mereka ngak mungkin lahir tanpa Laila
Persetubuhan keduanya lah, baik Nur maupun Laila yg menyebabkan kelahiran anak mereka.


Rashid wrote:Ato ane kasih satu lage deh:
"Telah lahir anak kami(Nur&Laila) nyang pertama.."
Masih mikir nyang ngelahirin anak pertama ntuh KAMI(semua pihak)?

Yang ngelahirin anak pertamanya yah pasangan Nur & Laila. Pihak Nur maupun pihak Laila.
Mana mungkin anak itu lahir dari pihak Nur sendiri, tanpa Laila.
Mana mungkin anak itu lahir dari pihak Laila sendiri, tanpa Nur.

Mungkin ente bingung membuat pertanyaan dalam bahasa Indonesia yg baik dan benar. Ane ajarin.
Kalo pertanyaannya, dari rahim siapa anak itu keluar. Ini baru jawabannya Laila
Kalo pertanyaannya, dari sperma siapa anak itu terlahir. Ini jawabannya Nur
Kalo pertanyaannya, dari sel telur siapa anak itu terlahir. Ini jawabannya Laila
Kalo pertanyaannya, siapakah yg membuat kelahiran anak itu terjadi. Ini jawabannya Nur & Laila

Konteks analoginya kan, menganologikan penciptaan bumi dengan kelahiran anak.
Anak itu terlahir dari Nur & Laila.
Jadi Manusia & Bumi tercipta dari allahswt & malaikat2.

Setuju ga? Ga ada yg salah kan?


Rashid wrote:Same kayak Allah SWT dan malaikat(kami=nyampein Wahyu) nyiptain,

Loh, coba baca ayatnya
Ga ada dikatakan KAMI HANYA NYAMPEIN WAHYU.
Yg dikatakan quran KAMI TELAH MENCIPTAKAN MANUSIA

Rashid wrote:masih mikir nyang nyiptain ntuh KAMI(semua pihak)

Yg penting itu bukan apa yg ane pikirkan.
Yg penting itu kan apa yg SESUNGGUHNYA quran katakan
Memang quran mengatakan KAMI TELAH MENCIPTAKAN MANUSIA.
Dan ente sendiri yg menjelaskan KAMI yg dimaksud adalah ALLAH SWT BESERTA MALAIKAT2NYA (semua pihak, baik pihak allah swt dan pihak malaikat)


sixpackguy wrote:Tentu pengertiannya yang akan memberantas korupsi bukan cuman yang ngomong, tapi dia dan seluruh anggota pemerintahannya.
Jadi setuju donk yah, yg hebat itu bukan cuman allah swt, tapi semua malaikat2nya juga sama hebatnya.
Ternyata tuhannya islam ada banyak, ga cuman allah swt yg hrs disembah, malaikat2nya juga hrs disembah.

Rashid wrote:Ente udeh pinter bise ngomong "hebatnye"..tapinye keliatan frustasi dengan ngomong Tuhan Islam ade banyak???
Ckckckclck..Om ulus canggih yee

Lah, kan yg maha berkuasa, bisa menciptakan bumi, bisa menciptakan manusia ga cuman allah swt.
Malaikat2nya juga sederajat bisa melakukan itu semua.
Berarti memang allah swt dan malaikat2nya punya derajat dan kemapuan yg sama sbg tuhan donk. :turban:


sixpackguy wrote:Loh, yg diplintir yg mana? Ane kan memakai penasiran ente.
Yg bilang KAMI = ALLAH SWT BESERTA MALAIKAT MALAIKATNYE itu ente sendiri kan.
Ane hanya menerapkan TAFSIRANMU pada ayat2 diatas.
Sudah bener donk, apanya diplintir?

Rashid wrote:Pan hurufnye six

Huruf apaan? :-s


sixpackguy wrote: memang ngak menunjukkan halus atau kasar.
Nah makanya YOU gak bisa diibaratkan dgn NAHNU(KAMI), dalam konteks halus atau kasar.
YOU jg gak bisa diibaratkan dgn NAHNU(KAMI), dalam konteks single atau jamak.
Oleh karena itu, ente ngawur mengibaratkan YOU dgn NAHNU(KAMI).

That's the point.
Culun bgt debat ma ente.

Rashid wrote:Ane kasih penjelasan same TS, make YOU, ntuh masalah TS menganggap Allah SWT ntuh jamak.
Lah ente dateng dateng nungsepin Nahnu, ane kasih ente perbandingan same Kami dalem bahasa Indonesia.
Udeh nyambung Six?

Ente yg ga nyambung.
Either elo nyadar sudah ngawur tapi blagak dong0k, atau memang ente bener2 dong0k jd kaga bisa ngikutin alur debat.
Sekarang gini aza, biar seimbang dgn lemotnya otakmu itu, ane pelanin dikit deh.
Ente mengibaratkan dgn YOU kpd TS, karena YOU bisa berarti jamak tapi bisa berarti single juga.
Bener ga?


sixpackguy wrote:Kalau itu jawaban ente, kenapa jg allahmu mesti halus2an, kalo ternyata hanya bikin dia memakai kata ganti yg salah sampe menganggap dirinya jamak.
Bukankah lebih penting menunjukkan dirinya tunggal dan berfirman biasa2 aja ga usah pake halus2an, ketimbang pake halus2an tapi malah nunjukkin dirinya jamak?

Rashid wrote:Jiah! Ente malah ngajak kembali ke titik nadir.
Ente kagak nyimak ape nyang udeh ane bilang yee six, kenape dalem ayat suci Al-Quran pake Kami?
Jangan bilang minte ane quote dimari yee..ente bace lage yee

Sudah ane simak yg ente bilang, karena allah swt menyampaikan firmannya melalui malaikat2nya.
Dan makanya ketika firmannya mengatakan :
- KAMI benar2 maha kuasa, itu berarti allah swt beserta malaikat2nya yh maha kuasa
- KAMI menciptakan bumi dan langit, itu berarti allah swt beserta malaikat2nya yg menciptakan bumi dan langit
- KAMI menciptakan manusia, itu berarti allah swt beserta malaikat2nya yg menciptakan manusia

Ini basic understanding penggunaan kata KAMI. Kenapa ente menjongkokkan otakmu terus utk mengerti hal sesimple ini?
Kalau memang allah swt hendak berfirman bahwa allah saja yg berkuasa menciptakan, maka allah swt seharusnya menggunakan kata ganti AKU , bukan KAMI
Ini basic understanding penggunaan kata KAMI dan AKU. Kenapa ente menjongkokkan otakmu terus utk mengerti hal sesimple ini?

Sekarang ane yg ngetest, coba dijawab 2 pertanyaan ini, sekaligus ngetest kemampuan ente memahami kata ganti, apakah lebih pinter dr anak sd :green: :

Anggap nama si anak adalah muhammad

1) Laila berkata "KAMI mengajak muhammad jalan2 ke mal."
Siapa yg mengajak muhammad jalan2 ke mal?
a. Laila sendiri
b. Nur sendiri
c. Nur dan Laila berdua

2) Laila berkata "AKU mengajak muhammad jalan2 ke mal."
Siapa yg mengajak muhammad jalan2 ke mal?
a. Laila sendiri
b. Nur sendiri
c. Nur dan Laila berdua


Sixpackguy wrote:Kok cuman begitu jawabannya. Mana sanggahannya.
Kalo ga disanggah berarti benar ya, tuhanmu itu jamak alias banyak.

Rashid wrote:Ngarep nee

Ternyata emang ga mampu menyanggah :lol:
User avatar
sixpackguy
 
Posts: 1943
Images: 21
Joined: Wed Jan 19, 2011 1:21 am

Re: Bawa Aku Kembali

Postby 1234567890 » Sat Jun 29, 2013 2:29 pm

prisca wrote:Benarkah itu adl alasan jujur anda?
Ataukah anda merasa paranoid krn taqiyya yg (mungkin) sering anda lakukan?


orang yang doyan nifu ... fasti nganggep orang laen bakalan nifu mereka
jadi faranoid sendiri

muslim ngibul kalau kristen suka jualan agama ke muslim
tapi kenyataannya muslim juga sama ... doyan banget jualan ugame falsunya ke mana 2x
1234567890
 
Posts: 3860
Joined: Sun Aug 09, 2009 2:31 am

Re: Bawa Aku Kembali

Postby Rashid » Mon Jul 01, 2013 11:35 am

ane wrote:Kagak ade kan ukhti Allah SWT sumpah dengan nama kufar dlm Al-Quran..? Ntuh salah satunye tande kemuliaan AllahSWT.

JGA nyang kagak nyimak wrote:dah ane baca Shiittt...kagak ade ente kasih contoh bagaimana sumpe kuffar...
lu mau tivu-tivu orang sekampung, ape??

Si dogol Rashit wrote:Jiah! Ente kagak paham paham juge.
Noh bace nyang ane gedein Ah, ane udah bilang sejak pertame kalo sumpah pake nama kufar ntuh kagak ade!
Eeeeeeeee, malah ente nganggep ane ngomong ade yee?
Adooooh..maseh ngimpi yee Ah.

JANGAN GITU AH nyang udeh sedikit waras wrote:euleh eulehh...safa gitu nyang maksa elo ngomong ade?? dodol lu ah...
ane cuma mo nunjukin kalo ente berbohong... [-X
sebab di Quran elo...si OWO setan ntuh bersumpe pake cara sumpe kuffar..
untuk itulah saya bawa 38 ayat dari koran ente yang penuh dengan kekufuran!

nah dari situ ente terus-menerus menyangkali mati matian secara mendogolkan diri...
lalu ane pikir, ok lah...sy nyerah deh ame kedogolan cara berfikir ente...

maka saya tanya ente...tolong kasih tahu contoh sumpe nyang kuffar entu nyang bijimane? dodooolll

Sekarang elo malah mlintir dan menuduh ane menganggap elo mengatakan ade sumpe kuffar...
duuuuhhh...entu otak dah parah konslete ya Shiiittt???

Ingat: Tujuan saya adalah untuk menunjukkan kepada neng Prisa bahwa mulutmu PEMBOHONG!!

Dikau yakin ne alesan dikau?
:lol: ane aje mo nunjukin noh same TSnye kalo dikau ntuh melintir melintir

Paham?? Xixixixixi

Rashid pengikut nabi onta wrote:Please dong Ah, ente jangan gotong gotong masalah nyang semestinye kagak perlu digotong.
Di naikin dulu ntuh keanjlokan ente.


JANGAN GITU AH nyang udeh sedikit waras wrote:Noh...di atas dah saya jelaskan kembali urutan diskusi ane dengan ente dan kedogolan ente...baca...siape nyang anjlok..ane ape ente?

dah muter-muter pake muke badak, masih nekad ae nuduh orang anjlok...wakakak

Bwahahaha

JGA wrote:klo mang ente kagak dogol, sok beri contoh sumpe kuffar keg begimane...
jangan kabur elo...

Rashid pengikut nabi dogol wrote:Kagak bise bahan tawa ne Ah ane..
Ente nuntut ane ngasih contoh sementare ane bilang kagak ade berulang kale..

LOL

JANGAN GITU AH nyang udeh sedikit waras wrote:tertawa aje elo sepuasnye...EGP
pertanyaan ane dah tepat...jika ente kagak bisa kasih contoh, berarti:
1. Asal mbacot aje biang pada neng Prisca bahwa di Quran kagak ade sumpe kuffar
2. Bahwa ternyate ente sungguh dodol karena tidak mengerti dan tidak mampu membedakan mana sumpe kuffar dan mane nyang kagak
3. Bahwa ente sendiri kagak ngarti apa nyang dimaksud dengan orang kuffar!

Kesimpulan ane: ente cuma jago mbacot dan tukang ngibul... #-o

Bwahahaha, intinye cuman mo ngomong begene doang Jang?

Gene yee Jang, kagak ade nyang namanye Allah SWT ntuh sumpah pake NAMA KUFAR, kerana kufar ntuh bukan ciptaan Allah SWT nyang mulia utawa layak dimuliaken.

Allah SWT sumpah(nyang dikau catut catut dari Al-Quran) pan ntuh ciptaanNya, mangkanye ntuh bukanlah kekufaran.
Beda same manusia nyang sumpah, kerana ape? Kerana manusia same sekali kagak nyiptain ntuh ciptaan ciptaan nyang mereka pake buat bersumpah. Sumpah mereka kufar, kerana tujuannye beda same Allah SWT, nyang bersumpah demi kemuliaan ciptaanNya.
Rashid
 
Posts: 380
Joined: Thu May 09, 2013 1:02 pm

Re: Bawa Aku Kembali

Postby Rashid » Mon Jul 01, 2013 11:40 am

ane wrote:Ane bilang SUMPAH DENGAN NAMA KUFAR kagak dilakukan Allah SWT, tanye kenape? Udeh ane kasih juge alesannue disono

JGA wrote:ane tidak tanya alasannya sekarang nyang ane tanya contoh sumpe kuffar entu keg begimane??
elu jangan bolot Shittt...!

Rashid pengikut nabi dogol wrote:Adooh adooh.. Ente nyang anjlok ane nyang tenggelem yee Ah ceritanye


JANGAN GITU AH nyang udeh sedikit waras wrote:ngaku aje elo kalo jadi dodol karena ajaran setan! jadi kagak bisa menunjukkan seperti ape contoh sumpe kuffar dan contoh sumpe bukan kuffar...xixi


JGA wrote:ntu kalo bersumpah atas nama ayah ibu, masih mending...kaya di pelem-pelem india, getooo...!

ane wrote:Bwahahaha ente kate Allah SWT beranak & bercucu Ah? Punye bonyok?
LOL


JANGAN GITU AH wrote:idiiihhh....malu-maluin lo kalao ngemeng...asal mbacot aje.. lugu amir lo ya. elo jangan girang keq curut ketemu makanan basi...ntuh di ayat nyang gue tunjukkan ke elo salah satu sumpeh tuhan elo pake kata beginian:"DEMI AYAH DAN ANAKNYA"
cek lagi daahhh klo kagak caya! makanya tulisan orang dibaca nyang lengkap...jangan cuma pake esmosi

Ape ente mo nikam jantung tuhan elo??
klo ke kumentar elo ntu, berarti tuhan lo beranak dooongg? meski kagak punya istri?

Rashid oneng wrote:Ne tulisan sape Ah?
Ente udah lupa yee same tulisan ente sendiri:

JGA nyang lage lier wrote:Re: Bawa Aku Kembali
by JANGAN GITU AH » Thu Jun 27, 2013 5:37 pm
Shiiiitt....! makan tuh ayat dari comberan...

QS 90: 3
dan demi bapak dan anaknya.

tuhan elo beranak walo kagak punya bini

Rashitt nyang dah mulai kelimpungan wrote:Ente nyang lempar batu sembunyiin kepale noh Ah


JANGAN GITU AH nyang udeh sedikit waras wrote:Wakakakak....si Rashitttt nyang mulai kumenter asal njeplak sepak sana sepak sini dah gak tahu lagi arahnya....xixixixi

itu kumentar ane shittt....emangnya kenapa??

ane kate ente lempar batu sembunyi tangan gare-gare elo mbacot ke geneee...

Emang ntuh ayat ade dalem Al-Quran Jang, ntuh sumpah atas hubungan bapak same anaknye.
dodolnye dikau nyang ngarti in ntuh sebage Bapak dan anak tapinye Bapaknye ntuh Allah SWT,
Emang doktrin siape lage nyang kayak gene Jang?
Rashid
 
Posts: 380
Joined: Thu May 09, 2013 1:02 pm

Re: Bawa Aku Kembali

Postby Rashid » Mon Jul 01, 2013 11:52 am

JANGAN GITU AH nyang udeh sedikit waras wrote:elo belagu mo ngelempar rume tetangge pake acara sembunyi tangan...eh gak tahunye
Koran elo meludahi mukemu juga dengan eneh...

QS 90: 3
dan demi bapak dan anaknya.

mangkenye...jangan sekali-kali nimpuki tetangge klo kagak ngerti koran sendiri...

E..e..e.. Malah ngomongin dirinye sendiri..
Curhat ne Jang ceritanye??

JGA wrote:hahaha...cek dulu tuh ayat...itu tulisannye om ulus ape SETAN OWO IBN MUHAMMAD? Asal nyocot aje ntu congor... :lol:

QS 90: 3
dan demi bapak dan anaknya.


dah kagak bisa bela si owo, ya shittt...jadi elu pake senjata: lempar batu sembunyi tqngan?? hihi
maksud hati menghina tetangga, apa daya muka sendiri diludahi....cekakakakak...

Dikau tau ntuh ayat suci Al-Quran, tapinye dikau tapsirin pake kursinye Om tetangge. Begimane nyambungnye???


JANGAN GITU AH nyang udeh sedikit waras wrote:sak karepmu dah...

Tarix jabrix Jaaang..!
Rashid
 
Posts: 380
Joined: Thu May 09, 2013 1:02 pm

Re: Bawa Aku Kembali

Postby Rashid » Mon Jul 01, 2013 11:59 am

prisca wrote:Tdk perlu membawa2 logika agama yg lain.
Sy tdk merasa PALING baik dan benar, tapi sy mengikuti jalan yg benar yg tdk dibenar2kan.
Bagaimana dgn anda?

Jalan nyang benar dan tidak dibenar benar kan nyang ukhti dapet dimari tanpa ngecek ulang tanggepan nyang ade disebelah jalan?
Fair kagak ne kalo kek begene?

Benarkah itu adl alasan jujur anda?
Ataukah anda merasa paranoid krn taqiyya yg (mungkin) sering anda lakukan?

TUH pan..!!
Taqiyya juge ade penjelasannye ukhti, bukan cuman asal bise ngebuka mulut doang.
Lagipula ne ukhti, ane kagak paranoid, ane pan cuman pengen ngelurusin doang.
Gimane? Udeh paham pan?
Maseh pengen tahu kelanjutannye dua kalimat syahadat??
Rashid
 
Posts: 380
Joined: Thu May 09, 2013 1:02 pm

Re: Bawa Aku Kembali

Postby CrimsonJack » Mon Jul 01, 2013 1:06 pm

Masih ditunggu tafsiran yang benar itu seperti apa.
User avatar
CrimsonJack
 
Posts: 2189
Images: 1
Joined: Thu Oct 13, 2011 3:20 pm
Location: Tempat yang ada internetnya

Re: Bawa Aku Kembali

Postby Rashid » Mon Jul 01, 2013 2:50 pm

Ane quote tulisan ente @TS
http://indonesia.faithfreedom.org/forum/gimana-cara-terbaiknya-t51624/
Re: Gimana Cara Terbaiknya
by prisca » Thu Apr 11, 2013 3:37 pm
Aeon2 wrote:
tapi pertanyaan terbesar ane adalah...

Gimana Sih Sebenarnya Cara Menyembah Tuhan Yang Baik dan Bener, Tanpa Harus Merendahkan Diri Yang Hina Ini ( Hingga Terkesan Nungging.. )
Sementara Orang-Orang Hebat Di Bible Kalian Sendiri Aja Melakukan Sujud..??

Selanjutnya Jika Sujud Bisa Dilakukan Tanpa Nungging..
GIMANA CARANYA.........???

Terima Kasih dan Ane tunggu Bantuannya.. :D


Posisi sujud itu beraneka ragam sdr Aeon2..
Bbrp diantaranya sujud "nungging"

Tentu anda tdk bertanya2 seperti apa bentuknya.

Sujud; Melipat kedua kaki dgn posisi badan tegak(tdk nungging)


Ada juga sujud hanya Melipat satu kaki


Ini hanya bbrp saja sdr..



Aeon2 wrote:
Dan banyak lagi mengenai sujud dalam Bible..

Ane ulang lagi pertanyaannya....


Selanjutnya Jika Sujud Bisa Dilakukan Tanpa Nungging..
GIMANA CARANYA.........???[/b]Gimana Sih Sebenarnya Cara Menyembah Tuhan Yang Baik dan Bener, Tanpa Harus Merendahkan Diri Yang Hina Ini ( Hingga Terkesan Nungging.. )
Sementara Orang-Orang Hebat Di Bible Kalian Sendiri Aja Melakukan Sujud..??

Gimana Cara Terbaiknya
Gimana Cara Terbaiknya Alternative
Alternative Rss Feed
Faithfreedompedia


Knp harus memakai yg sy garisbawahi sebagai patokan?
Tp yg jelas dlm kitab tetangga itu tdk dijelaskan secara detail sujud ya seperti apa, jd, seperti penjelasan bung Adadeh
Bukan CARA nunggingnya yang penting, tapi KEPADA SIAPA kau menyembah.......Yang terpenting adalah kepada siapa HATIMU tertuju

Ini sepanjang pengetahuan sy.. Krn ditemui yg menyembah dgn bbrp bentuk sujud yg berbeda, bs di simpulkan bhw yg teepenting dn paling utama bukankah posisi tubuh, ttpi hati Dan jiwanya.


Janganlah berpatokan pd ajaran tetangga..
Akan membuat sy bertanya2 sempurnakah iman Islam?


Soal nungging menungging, dikau jangan terkecoh same Om ulus ukhti Prisca,
Dirimu kudu tau kalo KOS ntuh juge nunggang nungging kek Muslim Muslim kerana mereka tau kalo Isa ntuh juge sholat ukhti.

Ukhti bace artikelnye dimari: \:D/
http://christianforpeace.blogspot.sg/2010/12/doa-sholat-dalam-tradisi-kristen.html?m=1

Setelah bace dirimu boleh mulai nimang nimang lage nyang mane jalan nyang bener :supz:
Dikau juge bise jawab secare langsung noh pertanyaan nyang dikau buat sendiri ukhti, sempurna ape kagak :turban:
Rashid
 
Posts: 380
Joined: Thu May 09, 2013 1:02 pm

Re: Bawa Aku Kembali

Postby nissin » Mon Jul 01, 2013 3:16 pm

Rashid wrote:
Soal nungging menungging, dikau jangan terkecoh same Om ulus ukhti Prisca,
Dirimu kudu tau kalo KOS ntuh juge nunggang nungging kek Muslim Muslim kerana mereka tau kalo Isa ntuh juge sholat ukhti.



tapi menurut ukuwahmu itu begini :

tujuhsinar wrote:- yesus dan 'Isa as.....jauh bedanya mas. mikir!


yang benar yang mana shid ?
sesama ukuwah kok gak kompak ?

dan lagi apakah sujud = sholat ? :-k
nissin
 
Posts: 247
Joined: Fri Feb 01, 2013 11:26 am

Re: Bawa Aku Kembali

Postby Rashid » Mon Jul 01, 2013 3:25 pm

@atas
Sujud ntuh kagak mesti artinye sholat neng.
Tapinye, dalem konteks nyang ditanyaken & dijawab TS ntuh bise dikataken sujud nyang artinye sholat udeh ditiadaken oleh Om ulus, same kek nasibnye si SUNAT
Rashid
 
Posts: 380
Joined: Thu May 09, 2013 1:02 pm

Re: Bawa Aku Kembali

Postby nissin » Mon Jul 01, 2013 3:55 pm

Rashid wrote:@atas
Sujud ntuh kagak mesti artinye sholat neng.
Tapinye, dalem konteks nyang ditanyaken & dijawab TS ntuh bise dikataken sujud nyang artinye sholat udeh ditiadaken oleh Om ulus, same kek nasibnye si SUNAT



loh... jadi yang ngajari sholat itu isa atow muhammad sid ??
nissin
 
Posts: 247
Joined: Fri Feb 01, 2013 11:26 am

Re: Bawa Aku Kembali

Postby Rashid » Mon Jul 01, 2013 4:38 pm

@atas
Pertanyaan nyang cantix neng Nis,
Sholat lima waktu umat muslim nyang diturunkan melalui Muhammad, kagak berarti nabi sebelumnye kagak ade nyang namanye ngejalanin sholat neng.
Sholat ntuh udeh dijalanin sejak nabi Adam As. Namun sholat para nabi ne menurut shariah nyang diberiken kepade mereka dengan shariat nyang berbeda beda neng.

QS 10:87
Sahih International
And We inspired to Moses and his brother, "Settle your people in Egypt in houses and make your houses [facing the] qiblah and establish prayer and give good tidings to the believers."


Ade lage neh;

QS 19:31
Sahih International
And He has made me blessed wherever I am and has enjoined upon me prayer and zakah as long as I remain alive


Ane kasih satu lage dah:

QS 3:43
Sahih International
O Mary, be devoutly obedient to your Lord and prostrate and bow with those who bow [in prayer]."


Maseh banyak, tapinye ane kasih tiga aje.


#tiga ditambah artikel nyang udeh ane kasih aje, ane yakin TSnye lage mikir mikir.. :-k
Bener kagak ne?
Rashid
 
Posts: 380
Joined: Thu May 09, 2013 1:02 pm

Re: Bawa Aku Kembali

Postby nissin » Mon Jul 01, 2013 4:57 pm

Rashid wrote:Ade lage neh;

QS 19:31
Sahih International
And He has made me blessed wherever I am and has enjoined upon me prayer and zakah as long as I remain alive




ayat sebelumya adalah :

qaala innii 'abdu allaahi aataaniya alkitaaba waja'alanii nabiyyaan

[19:30] Berkata Isa: "Sesungguhnya aku ini hamba Allah, Dia memberiku Al Kitab (Injil) dan Dia menjadikan aku seorang nabi,


kaum sebelah bilang kitab sucinya adalah catatan terhadap tokoh panutannya.

sedangkan ayat owohmu bilang owoh memberikan kitab itu kepada isa,
jadi mana yang benar shid ?
nissin
 
Posts: 247
Joined: Fri Feb 01, 2013 11:26 am

Re: Bawa Aku Kembali

Postby Rashid » Mon Jul 01, 2013 5:03 pm

@atas
Dikau tanye dulu gih same TSnye injil ntuh artinye ape sebelon diartiken injil=buku.


#TSnye kagak muncul muncul, kagak berani ngejawab yee ukhti pertanyaan nyang mudah dari ane ne?
Muncul dong, kaseh tau neng Nissin injil ntuh ape.
Rashid
 
Posts: 380
Joined: Thu May 09, 2013 1:02 pm

PreviousNext

Return to Pembelaan Terhadap Islam



Who is online

Users browsing this forum: No registered users