.

Muslims and Westerners: The Psychological Differences

Mengungkapkan cara berpikir Muslim pada umumnya dan Muslim di FFIndonesia pada khususnya.

Re: Muslims and Westerners: The Psychological Differences

Postby Kibou » Wed May 08, 2013 2:47 pm

Artikel yang bagus. Akan saya terjemahkan kalau sudah selesai terjemahkan wawancara Bill Warner. Kecuali ada teman lain yang mau mulai terjemahkan?
User avatar
Kibou
 
Posts: 1359
Joined: Mon Nov 03, 2008 11:30 am
Location: Land of the free

Re: Muslims and Westerners: The Psychological Differences

Postby spaceman » Wed May 08, 2013 3:51 pm

Tadinya gw mau terjemahin, ta' pikir artikel pendek. Tapi ternyata cukup panjang, bro kibou aja deh :green:
User avatar
spaceman
 
Posts: 2095
Joined: Thu Sep 18, 2008 12:23 pm
Location: Green Planet

Re: Muslims and Westerners: The Psychological Differences

Postby keeamad » Wed May 08, 2013 9:47 pm

IslamBb wrote:http://www.newenglishreview.org/custpage.cfm/frm/63121/sec_id/63122

Muslims and Westerners: The Psychological Differences
FFI Alternative
Faithfreedompedia

Kutipan yg ingin saya tegaskan dan sampaikan:
The moment when a popular Islamic cleric declares a Muslim area as Islamic (such declarations are the tradition of Islam, and are happening all over the world - in China, Thailand, ex-Yugoslavia, Russia, Africa etc.) and orders his followers to attack all non-Islamic authorities entering the area, we will have civil wars.
No State can tolerate such an attack on its authority and will have to stop it from happening and stop it from growing.
These “no go” self-governing areas are already full of violent criminals, weapons and Islamic extremists. They will probably not give up either their guns or themselves to the authorities voluntarily. Such Islamic declarations have already happened on an unofficial level.
All Western European countries have such “no go” areas where policemen and authorities are met with threats and flying stones upon entering; all while Islamic authorities such as Imams and homegrown Sharia courts freely rule these “no go” areas, creating Muslim ghettoes.


Kepada pemimpin2x dunia barat dan kafir - yg masih menjadi useful idiots,
DEKLARASI NO GO AREAS INI ADALAH PERNYATAAN PERANG TERBUKA SECARA FRONTAL ....
Maka (Seharusnya) MENJADI MUDAH UNTUK MEMERANGI Muslim di NO GO AREAS ini ....
Karena di NO GO AREAS INI islam - dan muslim, telah MENUNJUKKAN CIRINYA YANG SEJATI,
bahwa islam BUKAN LAGI AGAMA YANG DAMAI ....

So Harus Menunggu Apa Lagi Untuk Menindak Mereka (muslim) Yang Sudah Menyatakan Perang TERBUKA ITU saudara ku .... ?
Apa KALIAN MENUNGGU HINGGA LEHER KALIAN Ditebas Begitu Saja oleh muslim - Lalu Kalian Baru Akan Bertindak .... ?

Useful Idiots are trully an islamic's Soldiers themselves .....

Terjemahan bebasnya:
Kafirin2x yang menjadi useful idiots - dengan tidak peduli dan membiarkan islam berkembang bebas,
sesungguhnya mereka telah menjadi bagian dari pasukan islam itu sendiri ....
User avatar
keeamad
 
Posts: 6944
Joined: Tue Aug 23, 2011 4:06 pm

Re: Muslims and Westerners: The Psychological Differences

Postby IslamBb » Thu May 09, 2013 1:38 am

Bro keamad,

Itulah susahnya menghadapi Muslim, kalo diserang mereka mengangkat isu rasis dan didzolimi (seperti yg sekarang terjadi di rohingya), kalau dibiarkan membabi buta (minta syariah). Saa tinggal di negara Kafir dan tidak tahan melihat pemerintah disini lemahnya mereka terhadapa kriminalisasi yang terorganisir oleh umat muslim.
User avatar
IslamBb
 
Posts: 53
Joined: Sun Mar 10, 2013 5:26 am

Re: Muslims and Westerners: The Psychological Differences

Postby Kibou » Fri May 10, 2013 2:24 pm

Presiden Roosevelt pernah nulis:


"Wherever the mohammedans have complete sway, wherever the Christians have been unable to resist them by the sword, Christianity has ultimately disappeared. From the hammer of (Frankish King) Charles Martel to the sword of (Polish King Jan Sobieski in Vienna), Christianity owed its safety in Europe to the fact that it was able to show that it could and would fight as well as the Mohammedan aggressor'...

"To make a statement that all religions are the same is as naive as saying that all political parties are the same. Some religions and belief systems give a higher value to each human life and some religions and belief systems give a lower value. As generations of Americans past, our time has come to defend the beliefs and values that made this nation great, such as equality before the law... there are such `social values' today in Europe, America and Australia only because during those thousand years, the Christians of Europe possessed the warlike power to do what the Christians of Asia and Africa had failed to do - that is to beat back the Moslem invader.' - Roosevelt wrote in his 1916 book ` Fear God and Take Your Own Part '



Kadangkala, Evil memang harus diperangi...
Last edited by Kibou on Fri May 10, 2013 3:59 pm, edited 1 time in total.
User avatar
Kibou
 
Posts: 1359
Joined: Mon Nov 03, 2008 11:30 am
Location: Land of the free

Re: Muslims and Westerners: The Psychological Differences

Postby Kibou » Fri May 10, 2013 3:43 pm

Ini apa yang ditulis oleh Adolf Hitler:


"Had Charles Martel not been victorious, then we should in all probability have been converted to Mohammedanism, that cult which glories the heroism and opens up the seventh heaven to the bold warrior alone. Then the Germanic races would have conquered the world. Christianity alone prevented them from doing so."



Sepertinya Hitler satu pandangan sama Friedrich Nietzche yang berkata:


"…I want to live for a while amongst Muslims, in the places moreover where their faith is at its most devout; this way my eye and judgment for all things European will be sharpened."

"Christianity robbed us of the harvest of the culture of the ancient world, it later went on to rob us of the harvest of the culture of Islam. The wonderful Moorish cultural world of Spain, more closely related to us at bottom, speaking more directly to our senses and taste, than Greece and Rome, was trampled down (-I do not say by what kind of feet-): why ? because it was noble, because it owed its origin to manly instincts, because it said Yes to life even in the rare and exquisite treasures of Moorish life!…Later on, the Crusaders fought against something they would have done better to lie down in the dust before - a culture compared with which even our nineteenth century may well think itself very impoverished and very ‘late’."

"The German aristocracy is virtually missing in the history of higher culture: one can guess the reason…Christianity, alcohol - the two great means of corruption…For in itself there should be no choice in the matter when faced with Islam and Christianity, as little as there should be when faced with an Arab and a Jew[….]One either is Chandala or one is not… “War to the knife with Rome! Peace and friendship with Islam!”



Pandangan Nietzsche yang anti nilai-nilai kristen pada akhirnya ikut berperan serta melahirkan kultur relativisme yang kemudian menghasilkan "political correctness"...
Last edited by Kibou on Fri May 10, 2013 4:15 pm, edited 2 times in total.
User avatar
Kibou
 
Posts: 1359
Joined: Mon Nov 03, 2008 11:30 am
Location: Land of the free

Re: Muslims and Westerners: The Psychological Differences

Postby Kibou » Fri May 10, 2013 3:50 pm

Lalu apakah kita harus menyerang muslim seperti yang terjadi di Myanmar? Saya rasa sih tidak perlu sejauh itu. Saya sangat setuju dengan apa yang dikatakan Geert Wilders:

"We will not be picking up axes and breaking into people's homes. But we will not remain silent either. Moderation in the face of evil is not what our age needs. We must uncap our pens; we must speak words of truth. We are facing a determined enemy who is striving through all means to destroy the West and snuff out our traditions of free thought, free speech, and freedom of religion. Make no mistake: if we fail, we will be enslaved.'

Kita bisa mulai dengan meninggalkan political correctness mengenai islam. Jangan lagi mengulang omong-kosong seperti Islam itu agama damai...
User avatar
Kibou
 
Posts: 1359
Joined: Mon Nov 03, 2008 11:30 am
Location: Land of the free

Re: Muslims and Westerners: The Psychological Differences

Postby 1234567890 » Fri May 10, 2013 10:19 pm

Kibou wrote:Lalu apakah kita harus menyerang muslim seperti yang terjadi di Myanmar? Saya rasa sih tidak perlu sejauh itu. Saya sangat setuju dengan apa yang dikatakan Geert Wilders:

"We will not be picking up axes and breaking into people's homes. But we will not remain silent either. Moderation in the face of evil is not what our age needs. We must uncap our pens; we must speak words of truth. We are facing a determined enemy who is striving through all means to destroy the West and snuff out our traditions of free thought, free speech, and freedom of religion. Make no mistake: if we fail, we will be enslaved.'

Kita bisa mulai dengan meninggalkan political correctness mengenai islam. Jangan lagi mengulang omong-kosong seperti Islam itu agama damai...


damai dan negosiasi ada batasannya

kalau kecoak muslim itu sudah melewati batas, ya terpaksa non muslim menyerang balik

misalkan untuk membebasken negeri kapir dari racun islam, pada awalnya perlu menyadarkan para leftist moron yang doyan PC
ya dengan cara geert wilders
kalau moron moron ini sudah berhasil disadarkan, perlu memurtadkan muslim
tapi untuk step ini pasti akan ada perlawanan dari muslim
saat ini perlu ketegasan dari kapir ... benar 2x mengusir muslim yang ga mau murtad dari negeri kapir

dan kalau muslim menyerang dengan mbeledugh, kapir perlu membom kabah
pasti muslim berkoak kehilangan allohnya
1234567890
 
Posts: 3860
Joined: Sun Aug 09, 2009 2:31 am

Re: Muslims and Westerners: The Psychological Differences

Postby Kibou » Sat May 11, 2013 9:13 am

1234567890 wrote:damai dan negosiasi ada batasannya

kalau kecoak muslim itu sudah melewati batas, ya terpaksa non muslim menyerang balik

misalkan untuk membebasken negeri kapir dari racun islam, pada awalnya perlu menyadarkan para leftist moron yang doyan PC
ya dengan cara geert wilders
kalau moron moron ini sudah berhasil disadarkan, perlu memurtadkan muslim
tapi untuk step ini pasti akan ada perlawanan dari muslim
saat ini perlu ketegasan dari kapir ... benar 2x mengusir muslim yang ga mau murtad dari negeri kapir

dan kalau muslim menyerang dengan mbeledugh, kapir perlu membom kabah
pasti muslim berkoak kehilangan allohnya


Setuju. Tidak semua jenis Evil bisa dihadapi hanya dengan diplomasi. Perang dunia terhadap facisme macam islam saya rasa cepat atau lambat akan terjadi (terakhir kali lawan Nazi Jerman). Ingat hukum logika kafir: dari dua hal yang kontradiksi, hanya satu yang benar. Islam kontradiksi dengan peradaban kafir, pada akhirnya hanya ada satu yang menang. Kafir tidak akan menyerah begitu saja dengan usaha islam menguasai dunia.
User avatar
Kibou
 
Posts: 1359
Joined: Mon Nov 03, 2008 11:30 am
Location: Land of the free

Postby Moderator 3 » Sun May 12, 2013 7:19 pm

Selesai diterjemahkan oleh Kibou di:
muslim-dan-orang-barat-beda-psikologis-t51930/
Moderator 3
 
Posts: 572
Images: 1
Joined: Tue Sep 13, 2005 8:53 pm

Re: Muslims and Westerners: The Psychological Differences

Postby 1234567890 » Mon May 13, 2013 12:39 am

muslim mengagungkan kekerasan
bagi muslim, bila bisa melakukan kekerasan, marah, ngamuk, kesurupan, itu tanda orang kuat

di sini aku mengalami hal seperti itu ... kalau berurusan dengan muslim .. pasti awalnya dia galak seperti anjing kesurupan .... tapi begitu diusir .... langsung mewek mewek seperti anak kecil keilangan ibu

dan juga ... islam mengajarkan bahwa muslim berhak untuk segalanya .... makanya muslim ga malu ngemplangin bantuan sosial seumur hidup
kelihatannya seharusnya memang dipisahkan .... muslim ngumpul di negeri muslim ... bebas ngebom dan memperkosa muslimah

dan kapir ngumpul di negeri kapir ....
kalau muslim 2x itu mau pindah ke negeri kapir, bom aja mereka
1234567890
 
Posts: 3860
Joined: Sun Aug 09, 2009 2:31 am

Re:

Postby IslamBb » Mon May 13, 2013 2:06 am

Moderator 3 wrote:Selesai diterjemahkan oleh Kibou di:
muslim-dan-orang-barat-beda-psikologis-t51930/


terima kasih bro kibou atas usahanya, sangat salut dengan para serdadu kebenaran disini. Semoga nanti saya bisa berperan dalam kegiatan translasi!
User avatar
IslamBb
 
Posts: 53
Joined: Sun Mar 10, 2013 5:26 am

Re: Muslims and Westerners: The Psychological Differences

Postby Kibou » Mon May 13, 2013 10:46 am

IslamBb wrote:terima kasih bro kibou atas usahanya, sangat salut dengan para serdadu kebenaran disini. Semoga nanti saya bisa berperan dalam kegiatan translasi!


Sama-sama. Saya menjadi translator sebagai terima kasih atas para translator lain di IFF. Semoga kerja keras mereka selama ini dibalas dengan berkat oleh Tuhan, amin.
User avatar
Kibou
 
Posts: 1359
Joined: Mon Nov 03, 2008 11:30 am
Location: Land of the free


Return to CARA BERPIKIR MUSLIM



Who is online

Users browsing this forum: No registered users