.

Rangkuman Sumber Sahih Perzinahan Nabi Muhammad

Muhammad dan istri2nya, pedofilia dan kehidupan seksual nabi

Rangkuman Sumber Sahih Perzinahan Nabi Muhammad

Postby walet » Sat Oct 29, 2011 3:15 am

Ini hanya untuk referensi, mohon debat di ruang2 lain.

Skandal Sex Muhammad dengan Babunya Diranjang Istrinya Hafsa



http://indonesia.faithfreedom.org/forum/aisha-vs-pop-eye-skandal-di-ranjang-hafsah-t46520/page20.html#p800598

Sumber: Qur'an terbitan Entesharat-e Elmiyyeh Eslami Tehran 1377 lunar H. Tafsir dan terjemahan ke bahasa Farsi oleh Mohammad Kazem Mo’refi

Also it is reported that the Prophet had divided his days among his wives. And when it was the turn of Hafsa, he sent her for an errand to the house of her father Omar Khattab. When she took this order and went, the prophet called his slave girl Mariyah the Copt who bore his son Ibrahim, and who was a gift from the king Najashi and had sexual intercourse with her. When Hafsa returned, she found the door locked. So she sat there behind that locked door until the prophet finished the business and came out of the house while pleasure was dripping from his face.
When Hafsa found him in that condition she rebuked him saying you did not respect my honor; you sent me out of my house with an excuse so you could sleep with the slave girl. And in the day that was my turn you had intercourse with someone else.
Then the Prophet said, be quiet for although she is my slave and halal to me, for your contentment I at this moment make her haram to myself. But Hafsa did not do this and when the Prophet went out of her house she knocked at the wall that separated her room from that of Aisha and told her everything. She also gave the glad tiding about what the Prophet had promised about making Mariyah haram to himself.

terjemahan:

Juga dilaporkan bahwa Nabi telah membagi hari²nya untuk menggiliri istri²nya. Ketika tiba giliran Hafsa, Mamad mengirim Hafsa untuk meninggalkan rumah dan mengunjungi rumah ayahnya, yakni Umar Khattab. Ketika Hafsa pergi keluar, Nabi memanggil budak wanitanya yakni Mariyah Koptiah yang merupakan ibu dari anak Mamad yakni Ibrahim, dan Maria merupakan pemberian Raja Najashi dan Mamad lalu ngesex dengan Maria. Ketika Hafsa kembali, dia menemukan pintu rumahnya dikunci. Jadi dia duduk di belakang pintu yang terkunci itu sampai Nabi selesai ngesex dan keluar dari rumah dengan wajah penuh kepuasan. Ketika Hafsa menemukan dia dalam keadaan seperti itu, Hafsa menghardik/mendamprat Muhammad dengan mengatakan, "Kamu tak menghargai kehormatanku; kau kirim aku keluar rumahku sebagai alasan saja agar kau bisa ngesex dengan budak perempuanmu. Dan di hari giliranku, kau malahan ngesex dengan perempuan lain."
Maka Nabi berkata," Diamlah, karena meskipun Maria itu budakku dan halal bagiku ngesex dengannya, agar kau senang maka aku haramkan Maria bagiku."
Tapi Hafsa tidak mau diam dan ketika Nabi telah pergi meninggalkan rumahnya, dia mengetok tembok yang membatasi kamarnya dengan kamar Aisyah dan memberitahu Aisyah segala yang terjadi. Dia juga mengatakan niat damai Nabi dengan bersumpah mengharamkan Maria baginya.

Image

Abu Bakr has narrated that the messenger of Allah (PBUH) had sexual intercourse with Mariyyah in the house of Hafsah. When the messenger came out of the house, Hafsa was sitting at the gate (behind the locked door).
She told the prophet, O Messenger of Allah, do you do this in my house and during my turn?
The messenger said, control yourself and let me go because I make her haram to me.
Hafsa said, I do not accept, unless you swear for me.
That Hazrat (his holiness) said, by Allah I will not contact her again. Qasim ibn Muhammad has said that this promise of the Prophet that had forbidden Mariyyah to himself is invalid – it does not become a violation (hormat).

terjemahan:

Abu Bakr telah mengisahkan bahwa nabi Allah SAW telah ngesex dengan Mariyyah di rumah Hafsah. Ketika Nabi keluar rumah, Hafsa sedang duduk di pintu gerbang (di belakang pintu rumah yang dikunci). Hafsa berkata pada Nabi, "Wahai Rasul Allah, kau lakukan ini di rumahku, di saat giliranku?"
Nabi berkata, "Tenangkan dirimu dan biarkan aku pergi karena aku membuat Mariyyah haram bagiku."
Hafsa berkata, "Aku tidak terima, sebelum kau bersumpah bagiku."
Mendengar itu, sang Nabi berkata, "Demi Allah, aku tak akan menyentuhnya lagi." Qasim ibn Muhammad berkata bahwa sumpah Nabi untuk tidak ngesex dengan Mariyyah adalah salah - dan ngesex dengan Mariyyah tidak melanggar kehormatan.

Keterangan Tabari dalam bahasa Indonesia menerangkan hal yang serupa, bahwa Nabi ngesex dengan Maria di ranjang Hafsa, dan kepergok Hafsa saat sedang ngesex. Thanks to ICU.

http://indonesia.faithfreedom.org/forum/sekali-lagi-muhammad-ngebor-mariah-qubtiah-t38173/

Image

Image

Image

34511 (Tabari bahasa Indonesia)
Zaid bin Aslam menceritakan kepadaku bahwa Rasulullah SAW menggauli Ummu Ibrahim (Maria) di rumah salah seorang istri beliau sehingga istrinya ini berkata, “Wahai Rasulullah, Anda melakukan ini di rumah saya dan di atas ranjang saya?!”
Akhirnya Rasulullah mengharamkan Maria atas diri beliau. Istrinya tadi justru berkata, “Ya Rasulullah, bagaimana mungkin engkau mengharamkan sesuatu yang halal atas diri mereka?”
Rasulullah SAW lalu bersumpah tidak akan menggauli Maria lagi.

34517 (Tabari bahasa Indonesia)
Ayahku berkata, “Salah seorang istri Nabi SAW memergoki Rasulullah SAW bersama budak wanitanya di rumah sang istri tersebut, maka dia berkata, “Wahai Rasulullah, bagaimana mungkin ini bisa terjadi, padahal aku wanita yang paling lemah diantara para istrimu?”
Rasulullah SAW lalu bersabda padanya, “Sssst, diamlah, jangan beritahukan hal ini kepada siapapun. Dia haram bagiku bila aku mendekatinya lagi setelah ini untuk selamanya.’
Istri beliau ini lalu berkata, ‘Wahai Rasulullah, bagaimana bisa engkau mengharamkan sesuatu yang telah Allah halalkan untuk engkau dengan perkataan, “Dia haram bagiku untuk selamanya?”
Rasulullah SAW lalu berkata, ‘Demi Allah, aku tidak akan menyentuhnya lagi untuk selamanya.’

dan masih banyak lagi hadis di buku Tabari di atas yang mengisahkan keterangan serupa.
walet
 
Posts: 5973
Images: 16
Joined: Wed Feb 11, 2009 4:52 am

Re: Rangkuman Sumber Sahih Perzinahan Nabi Muhammad

Postby walet » Sat Oct 29, 2011 3:21 am

Hadis Bukhari juga menerangkan hal yang serupa.


http://www.cmje.org/religious-texts/hadith/bukhari/043-sbt.php#003.043.648


Hadis Sahih Bukhari, Volume 3, Book 43, Number 648:
Narrated 'Abdullah bin 'Abbas:


I had been eager to ask 'Umar about the two ladies from among the wives of the Prophet regarding whom Allah said (in the Qur'an saying): If you two (wives of the Prophet namely Aisha and Hafsa) turn in repentance to Allah your hearts are indeed so inclined (to oppose what the Prophet likes) (66.4), till performed the Hajj along with 'Umar (and on our way back from Hajj) he went aside (to answer the call of nature) and I also went aside along with him carrying a tumbler of water. When he had answered the call of nature and returned. I poured water on his hands from the tumbler and he performed ablution. I said, "O Chief of the believers! ' Who were the two ladies from among the wives of the Prophet to whom Allah said:

'If you two return in repentance (66.4)? He said, "I am astonished at your question, O Ibn 'Abbas. They were Aisha and Hafsa."

Then 'Umar went on relating the narration and said. "I and an Ansari neighbor of mine from Bani Umaiya bin Zaid who used to live in 'Awali Al-Medina, used to visit the Prophet in turns. He used to go one day, and I another day. When I went I would bring him the news of what had happened that day regarding the instructions and orders and when he went, he used to do the same for me. We, the people of Quraish, used to have authority over women, but when we came to live with the Ansar, we noticed that the Ansari women had the upper hand over their men, so our women started acquiring the habits of the Ansari women. Once I shouted at my wife and she paid me back in my coin and I disliked that she should answer me back. She said, 'Why do you take it ill that I retort upon you? By Allah, the wives of the Prophet retort upon him, and some of them may not speak with him for the whole day till night.' What she said scared me and I said to her, 'Whoever amongst them does so, will be a great loser.' Then I dressed myself and went to Hafsa and asked her, 'Does any of you keep Allah's Apostle angry all the day long till night?' She replied in the affirmative. I said, 'She is a ruined losing person (and will never have success)! Doesn't she fear that Allah may get angry for the anger of Allah's Apostle and thus she will be ruined? Don't ask Allah's Apostle too many things, and don't retort upon him in any case, and don't desert him. Demand from me whatever you like, and don't be tempted to imitate your neighbor (i.e. 'Aisha) in her behavior towards the Prophet), for she (i.e. Aisha) is more beautiful than you, and more beloved to Allah's Apostle.

In those days it was rumored that Ghassan, (a tribe living in Sham) was getting prepared their horses to invade us. My companion went (to the Prophet on the day of his turn, went and returned to us at night and knocked at my door violently, asking whether I was sleeping. I was scared (by the hard knocking) and came out to him. He said that a great thing had happened. I asked him: What is it? Have Ghassan come? He replied that it was worse and more serious than that, and added that Allah's Apostle had divorced all his wives. I said, Hafsa is a ruined loser! I expected that would happen some day.' So I dressed myself and offered the Fajr prayer with the Prophet. Then the Prophet entered an upper room and stayed there alone. I went to Hafsa and found her weeping. I asked her, 'Why are you weeping? Didn't I warn you? Have Allah's Apostle divorced you all?' She replied, 'I don't know. He is there in the upper room.' I then went out and came to the pulpit and found a group of people around it and some of them were weeping. Then I sat with them for some time, but could not endure the situation. So I went to the upper room where the Prophet was and requested to a black slave of his: "Will you get the permission of (Allah's Apostle) for Umar (to enter)? The slave went in, talked to the Prophet about it and came out saying, 'I mentioned you to him but he did not reply.' So, I went and sat with the people who were sitting by the pulpit, but I could not bear the situation, so I went to the slave again and said: "Will you get he permission for Umar? He went in and brought the same reply as before. When I was leaving, behold, the slave called me saying, "Allah's Apostle has granted you permission." So, I entered upon the Prophet and saw him lying on a mat without wedding on it, and the mat had left its mark on the body of the Prophet, and he was leaning on a leather pillow stuffed with palm fires. I greeted him and while still standing, I said: "Have you divorced your wives?' He raised his eyes to me and replied in the negative. And then while still standing, I said chatting: "Will you heed what I say, 'O Allah's Apostle! We, the people of Quraish used to have the upper hand over our women (wives), and when we came to the people whose women had the upper hand over them..."

'Umar told the whole story (about his wife). "On that the Prophet smiled." 'Umar further said, "I then said, 'I went to Hafsa and said to her: Do not be tempted to imitate your companion ('Aisha) for she is more beautiful than you and more beloved to the Prophet.' The Prophet smiled again. When I saw him smiling, I sat down and cast a glance at the room, and by Allah, I couldn't see anything of importance but three hides. I said (to Allah's Apostle) "Invoke Allah to make your followers prosperous for the Persians and the Byzantines have been made prosperous and given worldly luxuries, though they do not worship Allah?' The Prophet was leaning then (and on hearing my speech he sat straight) and said, 'O Ibn Al-Khatttab! Do you have any doubt (that the Hereafter is better than this world)? These people have been given rewards of their good deeds in this world only.' I asked the Prophet . 'Please ask Allah's forgiveness for me. [size=150]The Prophet did not go to his wives because of the secret which Hafsa had disclosed to 'Aisha, and he said that he would not go to his wives for one month as he was angry with them when Allah admonished him (for his oath that he would not approach Maria)[/size]. When twenty-nine days had passed, the Prophet went to Aisha first of all. She said to him, 'You took an oath that you would not come to us for one month, and today only twenty-nine days have passed, as I have been counting them day by day.' The Prophet said, 'The month is also of twenty-nine days.' That month consisted of twenty-nine days. 'Aisha said, 'When the Divine revelation of Choice was revealed, the Prophet started with me, saying to me, 'I am telling you something, but you needn't hurry to give the reply till you can consult your parents." 'Aisha knew that her parents would not advise her to part with the Prophet . The Prophet said that Allah had said:--

'O Prophet! Say To your wives; If you desire The life of this world And its glitter, ... then come! I will make a provision for you and set you free In a handsome manner. But if you seek Allah And His Apostle, and The Home of the Hereafter, then Verily, Allah has prepared For the good-doers amongst you A great reward.' (33.28) 'Aisha said, 'Am I to consult my parents about this? I indeed prefer Allah, His Apostle, and the Home of the Hereafter.' After that the Prophet gave the choice to his other wives and they also gave the same reply as 'Aisha did."
Kalimat yang gw besarkan:
The Prophet did not go to his wives because of the secret which Hafsa had disclosed to 'Aisha, and he said that he would not go to his wives for one month as he was angry with them when Allah admonished him (for his oath that he would not approach Maria).

terjemahan:
Nabi tidak mengunjungi istri²nya karena rahasia yang dibeberkan Hafsa pada Aisyah, dan Nabi berkata bahwa dia tidak akan ngesex dengan istri²nya selama sebulan gara² dia ngambek sama mereka ketika Allah menegurnya (karena Muhammad bersumpah tak akan ngesex dengan Maria).

Dengan begitu, komik gw tepat seperti apa yang tercantum di literatur Islam.



Muhammad menyuruh Hafsa keluar rumahnya, agar dia bisa berduaan saja dengan Maria:

Image
Komik Muhammad dan Hafsa

Image
Hafsa Ngamuk Berat
walet
 
Posts: 5973
Images: 16
Joined: Wed Feb 11, 2009 4:52 am

Re: Rangkuman Sumber Sahih Perzinahan Nabi Muhammad

Postby walet » Sun Oct 30, 2011 3:05 am

Sekarang kita periksa keterangan tentang Qur'an Sura At-Tahrim (66) ayat pertama dari tafsir² terkemuka di dunia Islam, seperti yang dicantumkan di website Altafsir.com. Perlu diketahui, website ini diakui oleh cendekiawan Islam dari universitas Islam terkemuka Al-Azhar, diciptakan oleh The Royal Aal al-Bayt Institute for Islamic Thought dari Kerajaan Yordania.

http://www.altafsir.com/AboutFoundation.asp
The Royal Aal al-Bayt Institute for Islamic Thought is an international charitable trust based in Jordan but comprising of 70 to 100 members of the world’s top Islamic scholars, who meet or correspond on a regular basis. It is a non-political and recognizes all seven traditional madhhabs (or legal schools) of Islam. It was established in 1980 by the late H.M. King Hussein of Jordan as a service to the Islamic world and to the umma.
terjemahan:
The Royal Aal al-Bayt Institut untuk Pemikiran Islam merupakan badan sosial internasional yang dibentuk di Yordania, yang terdiri dari sekitar 70 sampai 100 anggota cendekiawan Islam terkemuka, yang saling bertemu atau berkirim surat terus-menerus. Badan ini bukan badan politik dan mengakui tujuh madhhab Islam. Badan ini didirikan di tahun 1980 oleh Raja Hussein alm. dari Yordania sebagai pelayanan bagi dunia Islam dan umat Muslim.

Kata pengantar berasal dari Rektor Al-Azhar University, Prof. Ahmad Al-Tayyib:
http://www.altafsir.com/index.asp
"We were delighted by viewing this site wherein we found a sea of knowledge copiously flowing with works of exegesis and fundamental references and sources in this primary field of the Islamic Sciences and Heritage."
terjemahan:
Kami sangat bahagia melihat website ini karena menemukan lautan pengetahuan melimpah akan keterangan tafsir, referensi dan sumber² mendasar bidang Ilmu Pengetahuan dan Warisan Islam."

Udah jelas bahwa website ini dihormati cendekiawan Muslim sedunia. Mari kita simak keterangan apa yang tercantum tentang latar belakang Q 66:1.

1. Tafsir Jalalani Q 66:1
http://www.altafsir.com/Tafasir.asp?tMadhNo=0&tTafsirNo=74&tSoraNo=66&tAyahNo=1&tDisplay=yes&UserProfile=0&LanguageId=2

Image

terjemahan:
Wahai Nabi! Mengapa kau haramkan apa yang telah dihalalkan Allah bagimu, yang berhubungan dengan budak koptikmu Mariya - ketika dia menyetubuhi Maria di rumah Hafsa, yang saat itu sedang pergi, tapi lalu Hafsa kembali (dan memergoki keduanya) dan jadi marah karena fakta itu terjadi di rumahnya dan di atas ranjangnya - dan Nabi berkata, "Maria haram bagiku," dan dengan mengharamkan Maria (bagi Nabi), hanya untuk menyenangkan istri²mu? Dan Allah Maha Pemaaf, telah memaafkan dirimu atas pelanggaran ini.

2. Asbab Al-Nuzul oleh Al-Waqidi Q 66:1

http://www.altafsir.com/Tafasir.asp?tMadhNo=0&tTafsirNo=86&tSoraNo=66&tAyahNo=1&tDisplay=yes&UserProfile=0&LanguageId=2

Image

terjemahan:
(Wahai Nabi! Mengapa kau mengharamkan apa yang telah dihalalkan Allah bagimu...) [66:1]
Muhammad ibn Mansur al-Tusi memberitahukan pada kami> 'Ali ibn 'Umar ibn Mahdi > al-Husayn ibn Ismail al-Mahamili > Abd Allah ibn Shabib ...
'Umar berkata: "Rasul Allah masuk ke rumah Hafsa bersama ibu putranya yakni Mariyah. Ketika Hafsa menemukan Nabi dengan Maria (dalam keadaan berhubungan intim), Hafsa berkata: "Mengapa kau bawa dia ke rumahku? Kau lakukan ini padaku, dari seluruh istri²mu, hanya karena aku sangat tak berharga bagimu.'
Nabi berkata pada Hafsa: 'Jangan beritahukan hal ini pada Aisyah; Mariyah telah jadi haram bagiku jika aku menyentuhnya lagi.'

...

Seperti yang telah berkali-kali kukatakan di thread ini: jika tafsir² Waqidi dan Jalalani itu memang sudah dianggap salah, maka mengapa website terhormat Altafsir.com malah mencantumkannya bagi kepentingan umat Muslim sedunia? Netter aisha berkali-kali merendahkan sumber² yang dipakai FFI, padahal sumber² itu berasal dari pihak Islam sendiri, dan dipuji-puji kebenarannya oleh para cendekiawan Muslim modern. Mengapa para Muslim FFI tidak marah² pada altafsir.com yang berani mencantumkan keterangan dari Waqidi, Jalalani, Ibn Abbas, etc?

Satu²nya penjelasan dari sikap Muslim FFI yang sangat tak konsisten ini adalah karena mereka marah pada kafir yang berani mengutip literatur Islam untuk menunjukkan borok² najiz sang Nabi SAW. Kalo yang mengungkapkan adalah Muslim, maka mereka bersikap diem aja. Buktinya: gak ada Muslim FFI yang protes dan ngamuk² pada altafsir.com. Gak ada protes dari Pemerintah Indonesia pada altafsir.com. Tapi begitu ada kafir yang berani menggambarkan adegan Mamad kepergok Hafsa lagi ngesex dengan Mariah, baru mereka ribut setengah mati pengen bunuh kafir.
walet
 
Posts: 5973
Images: 16
Joined: Wed Feb 11, 2009 4:52 am

Re: Rangkuman Sumber Sahih Perzinahan Nabi Muhammad

Postby walet » Sun Oct 30, 2011 3:09 am

Hadis Sahih Bukhari, Volume 3, Book 43, Number 648 menyatakan pesan yang serupa dengan keterangan dari Waqidi.
Nabi tidak mengunjungi istri²nya karena rahasia yang dibeberkan Hafsa pada Aisyah, dan Nabi berkata bahwa dia tidak akan ngesex dengan istri²nya selama sebulan gara² dia ngambek sama mereka ketika Allah menegurnya (karena Muhammad bersumpah tak akan ngesex dengan Maria).

Kau sebelumnya mengatakan ini:

Imam Bukhari berkata: “Al Waqidi adalah seseorang yang ditinggalkan hadis-hadisnya.Ulama-ulama yang tidak mengambil hadis daripadanya ialah Imam Ahmad,Ibnu Numair,Ibnu Al Mubarak, dan Ismail bin Zakaria” (Tahzibul Kummal Jilid 26 hlm 185-186).

Apakah Imam Bukhari yang disebut di Tahzibul Kummal itu sama dengan Imam al-Bukhari penyusun koleks hadis sahih? Jika sama, tentunya tak masuk akal Bukhari mengutip tafsir/hadis Waqidi tentang Qur'an Sura At Tahrim.

Aku sudah tunjukkan bahwa tafsir Waqidi Q 66 sudah diakui kebenarannya oleh universitas Al-Azhar dan juga para cendekiawan Islam di http://altafsir.com. Tak ada satu pun Muslim FFI yang bisa membantah fakta ini. Sekarang mari kita lihat pendapat cendekiawan Islam lain tentang Waqidi. Orang ini adalah Shaykh Gibril Haddad (http://en.wikipedia.org/wiki/Gibril_Haddad), ini fotonya:

Image

http://mac.abc.se/home/onesr/f/Al-Waqidi%20and%20Sira.htm

Image

terjemahan:
Tanya:
Tolong beritahu aku apakah tulisan al-Waqidi yang berjudul al-Maghazi adalah sumber yang bisa dipercaya tentang riwayat hidup Nabi SAW. Banyak buku atau Sira modern yang mengutip tulisan Waqidi. Contohnya tulisan Martin Lings yang berjudul "Muhammad - His Life Base on the Earliest Sources" yang merupakan bacaan yang hebat, tapi sebagian cendekiawan beranggapan bahwa Waqidi tidak bisa dipercaya. Tolong beri penjelasan.

Jawab:
Al-Waqidi bisa dipercaya untuk laporan sejarahnya saja. Ahli hadis menganggapnya terlalu jujur dan terlalu kaya informasi sehingga keterangannya tidak bisa dibuang begitu saja terutama keterangan² resmi yang dikutip Ibn Sa'd, dan ini memberi reputasi sangat baik bagi Waqidi -- tapi para ahli hadis dengan suara bulat tidak menggunakan keterangan ahkam (kumpulan hukum/aturan) Islam dari Waqidi yang tidak ditunjang penyampai kisah lainnya, seperti misalnya menggoyangkan jari telunjuk saat Sholat. Pada kategori ahkam inilah para ahli hadis menyebutnya sebagai pendusta, karena isnadnya yang tidak tepat dan tak bisa dipercaya, tapi ini sama sekali bukan berarti bahwa Waqidi tidak jujur. Al-Dhahabi berkata, "Aku sangat yakin akan sidiq-nya." Dan Allah-lah yang paling tahu.

Ibn Sa'd adalah murid utama Waqidi dan Sira dari Ibn Sa'd (Al-Tabaqat Al-Kabir) dipakai luas di dunia Islam. Dari keterangan di atas dijelaskan bahwa keterangan sejarah Waqidi bisa dipercaya, dan sangat banyak dikutip Ibn Sa'd. Yang tidak dipercaya dari Waqidi adalah aturan/hukum Islam. Thread ini membahas sejarah/latar belakang Sura At-Tahrim, dan bukan hukum Islam. Dengan begitu keterangan sejarah Waqidi valid dan bisa dipercaya. Silakan periksa kembali apa yang ditulis Ibn Sa'd (murid Waqidi) tentang sura At Tahrim:
http://indonesia.faithfreedom.org/forum/aisha-vs-pop-eye-skandal-di-ranjang-hafsah-t46520/page20.html#p800598

Image

Tuduhan (netter)aisha tentang laporan Waqidi akan At Tahrim sudah gugur, hancur berantakan tak karuan bentuknya.
walet
 
Posts: 5973
Images: 16
Joined: Wed Feb 11, 2009 4:52 am


Return to Muhammad dan SEX



Who is online

Users browsing this forum: No registered users

cron