Page 5 of 8

PostPosted: Mon Oct 27, 2008 3:36 am
by DHS
Kemaren gue liat konsernya Michael Schenker.
Bulan lalu: Paul Gilbert. Kalau konser dia sih aku udah beberapa kali liat, sekali malah pernah di Surabaya.
Satu lagi kesukaanku: Nostradamusnya Judas Priest.
O ya, konsernya Rammstein aku suka banget, sangat spektakuler.
Iron Maiden, Judas Priest, Black Zabbath, Ozzy Osborn semuanya tidak asing di telingaku...

Ngga nyangka ya, ada cewe yang suka dengerin Rock Music / Heavy Metal? ;)

PostPosted: Mon Oct 27, 2008 4:45 am
by kenehwake
DHS wrote:Kemaren gue liat konsernya Michael Schenker.
Bulan lalu: Paul Gilbert. Kalau konser dia sih aku udah beberapa kali liat, sekali malah pernah di Surabaya.
Satu lagi kesukaanku: Nostradamusnya Judas Priest.
O ya, konsernya Rammstein aku suka banget, sangat spektakuler.
Iron Maiden, Judas Priest, Black Zabbath, Ozzy Osborn semuanya tidak asing di telingaku...

Ngga nyangka ya, ada cewe yang suka dengerin Rock Music / Heavy Metal? ;)


Good choice...
Asal jangan pilih "Black Rock" music alias Qasidah,Nasyid,dkk.....let them sing inside the "box"


BTW,lagu2 yang mana saja yang kamu suka?...anything that rocks!!!
You can post your list.

PostPosted: Mon Oct 27, 2008 5:38 am
by Kutang_Belum_Dicuci
DHS wrote:Ngga nyangka ya, ada cewe yang suka dengerin Rock Music / Heavy Metal? ;)


ini namanya AC/DC :lol:

PostPosted: Mon Oct 27, 2008 7:09 am
by sorangan
DHS wrote:Kemaren gue liat konsernya Michael Schenker.
Bulan lalu: Paul Gilbert. Kalau konser dia sih aku udah beberapa kali liat, sekali malah pernah di Surabaya.
Satu lagi kesukaanku: Nostradamusnya Judas Priest.
O ya, konsernya Rammstein aku suka banget, sangat spektakuler.
Iron Maiden, Judas Priest, Black Zabbath, Ozzy Osborn semuanya tidak asing di telingaku...

Ngga nyangka ya, ada cewe yang suka dengerin Rock Music / Heavy Metal? ;)


Haaahhh!!!!

Beneran ngga nyangka DHS suka yang ginian!!! Bravo!!!

Gambarnya jangan segede-gede gajah dong Oooyyy, jadi lemot nih!!! maksimal 800x600 aja.

PostPosted: Tue Oct 28, 2008 5:15 pm
by Andhika Muslim
SLAYER... gimana?

lagu-lagu metal dulu gw kurang tau...

IRON MAIDEN, The Number of The Beast, Run To The Hills,
METALICA, Fixxer, Bad Seed, Memory Remains,
SLAYER, South of Heaven

hehe..

PostPosted: Wed Oct 29, 2008 3:53 am
by kenehwake
Andhika Muslim wrote:SLAYER... gimana?

lagu-lagu metal dulu gw kurang tau...

IRON MAIDEN, The Number of The Beast, Run To The Hills,
METALICA, Fixxer, Bad Seed, Memory Remains,
SLAYER, South of Heaven

hehe..


SLAYER : JIHAD

PostPosted: Sun Nov 02, 2008 4:20 am
by kenehwake
Chinese Democracy Single-Klik disini:

Image

PostPosted: Wed Nov 05, 2008 6:25 am
by Horbo
Image
info | web | unduh | buy it

the files are huge for some reason but incredibly worth it,
the songs range from slow to pretty well paced,
really really great music to listen to while you drive or cry or cry while driving. :cry:

PostPosted: Mon Nov 10, 2008 8:19 am
by Andhika Muslim
metal yang sekarang yang gw suka:

Avenged Sevenfold
All That Remains
Killswitch Engage
Atreyu
As I Lay Dying
Aiden
Caliban
Arch Enemy
Chimaira
Haste The Day
Walls Of Jericho
System Of A Down
The Black Dahlia Murder
Protest The Hero
Trivium
Bullet For My Valentine
Bring Me The Horizon
In Flames
Bleeding Through

kalo emo and screamo:

Alesana
Saosin
The Red Jumpsuit Apparatus
Chiodos
Bless The Fall
Killing Me Inside
Thirteen

....I love metal but I hate emotive....

PostPosted: Mon Nov 10, 2008 8:23 am
by Andhika Muslim
kenehwake wrote:
Andhika Muslim wrote:SLAYER... gimana?

lagu-lagu metal dulu gw kurang tau...

IRON MAIDEN, The Number of The Beast, Run To The Hills,
METALICA, Fixxer, Bad Seed, Memory Remains,
SLAYER, South of Heaven

hehe..


SLAYER : JIHAD


From Christ Illusion keren tuh...
tapi Slayer kok Jihad?...

PostPosted: Tue Nov 11, 2008 4:10 am
by kenehwake
Andhika Muslim wrote:
kenehwake wrote:
Andhika Muslim wrote:SLAYER... gimana?

lagu-lagu metal dulu gw kurang tau...

IRON MAIDEN, The Number of The Beast, Run To The Hills,
METALICA, Fixxer, Bad Seed, Memory Remains,
SLAYER, South of Heaven

hehe..


SLAYER : JIHAD


From Christ Illusion keren tuh...
tapi Slayer kok Jihad?...


JIHAD-KLIK
Bukannya lagu Jihad ini dari album"Christ Illusion"???

PostPosted: Fri Nov 14, 2008 11:08 pm
by Tanpa Nama
Rock, lebih tepatnya Punk Rock Band favorit gw:

- Olivia
- Relient K
- Flatfoot 56
- Run Kid Run
- The Electrics
- Stellar Kart
- Emery
- Hangnail
- The Remnants
- Pocket Change
- The Superstones
- Drop Kick Murphys
- Me First and The Gimme-Gimmes
- NOFX
- MXPX
- Rancid
- No Use For A Name
- Lagwagon
- Flogging Molly
- Blink 182

and many others...

Band METAL favorit gw:

- August Burns Red (wajib denger)
- The Awakening
- As i lay dying
- Underoath
- The Devil Wears Prada
- Saint
- Sacred
- Demon Hunter
- Immortal Souls
- Nodes of Ranvier
- The Agony Scene
- Haste The Day

Others (gak tahu ini genrenya apa, tapi rock juga yang pasti :) ):

- Anberlin
- Acceptance
- Fireflight
- Kutless
- Spoken
- Krystal Meyers (bukan band)

and many others, asalkan Rock.


Best regards,


Tanpa Nama

PostPosted: Fri Nov 14, 2008 11:36 pm
by The-Fed
Gw gak suka musik yg brisik, gw cuma suka lagu2 Country aja.

Yg paling suka Country Road - John Denver.

Mungkin yg posting dibawahku akan tertawa dengan selera musik ku, whaatever lah Image

PostPosted: Sat Nov 15, 2008 12:10 am
by kenehwake
Tanpa Nama wrote:Rock, lebih tepatnya Punk Rock Band favorit gw:

- Olivia
- Relient K
- Flatfoot 56
- Run Kid Run
- The Electrics
- Stellar Kart
- Emery
- Hangnail
- The Remnants
- Pocket Change
- The Superstones
- Drop Kick Murphys
- Me First and The Gimme-Gimmes
- NOFX
- MXPX
- Rancid
- No Use For A Name
- Lagwagon
- Flogging Molly
- Blink 182

and many others...

Band METAL favorit gw:

- August Burns Red (wajib denger)
- The Awakening
- As i lay dying
- Underoath
- The Devil Wears Prada
- Saint
- Sacred
- Demon Hunter
- Immortal Souls
- Nodes of Ranvier
- The Agony Scene
- Haste The Day

Others (gak tahu ini genrenya apa, tapi rock juga yang pasti :) ):

- Anberlin
- Acceptance
- Fireflight
- Kutless
- Spoken
- Krystal Meyers (bukan band)

and many others, asalkan Rock.


Best regards,


Tanpa Nama



Buseeth,banyak bener ya yg gw gak ngeh,cuman beberapa doang yg gw tau,so thanks atas infonya bro. Ntar deh gw check atu2.
ROCK ON!

PostPosted: Sat Nov 15, 2008 12:18 am
by kenehwake
The-Fed wrote:Gw gak suka musik yg brisik, gw cuma suka lagu2 Country aja.

Yg paling suka Country Road - John Denver.

Mungkin yg posting dibawahku akan tertawa dengan selera musik ku, whaatever lah Image


Bro,gak ada yg ngetawain seleramu,cuman salah masuk thread aja.
Thread ini khusus buat penggemar ROCK & METAL.
Coba2 deh dengerin jenis musik ini,referensinya banyak koq disini yg ngepost. Tinggal dipilih2 aja sapa tau ntar jd suka.

PostPosted: Sat Nov 15, 2008 6:51 am
by davidstar777
ada yang suka The Clash ?

http://www.youtube.com/watch?v=OAkfHShATKY

Now the king told the boogie men
You have to let that raga drop
The oil down the desert way
Has been shakin to the top
The sheik he drove his cadillac
He went a cruisnin down the ville
The muezzin was a standing
On the radiator grille

Chorus
The shareef dont like it
Rockin the casbah
Rock the casbah
The shareef dont like it
Rockin the casbah
Rock the casbah

By order of the prophet
We ban that boogie sound
Degenerate the faithful
With that crazy casbah sound
But the bedouin they brought out
The electric camel drum
The local guitar picker
Got his guitar picking thumb
As soon as the shareef
Had cleared the square
They began to wail

Chorus

Now over at the temple
Oh! they really pack em in
The in crowd say its cool
To dig this chanting thing
But as the wind changed direction
The temple band took five
The crowd caught a wiff
Of that crazy casbah jive

Chorus

The king called up his jet fighters
He said you better earn your pay
Drop your bombs between the minarets
Down the casbah way

As soon as the shareef was
Chauffeured outta there
The jet pilots tuned to
The cockpit radio blare

As soon as the shareef was
Outta their hair
The jet pilots wailed

Chorus

He thinks its not kosher
Fundamentally he cant take it.
You know he really hates it.

Image

Iran arrested more than 200 music fans at an underground rock concert that one official called a "satanic" gathering and authorities accused the youths of breaking Islamic law. A witness said Sunday that police raided the concert as it was ending late Wednesday near the town of Karaj, some 30 miles west of the capital.

"Police detained the young people who had gathered to enjoy music in a private orchard," said the witness, who requested anonymity for fear of government retaliation.

The arrests come during a recent crack down on "immoral behavior" in Iran, where holding mixed parties or concerts without permission has been forbidden since the 1979 Revolution that brought hardline Shiite Muslim clerics to power.

Calls to authorities were not immediately returned on Sunday. But the public prosecutor in Karaj, Ali Farhadi, said Saturday about 230 people were arrested during the concert.

"Most of them were wealthy young people who were not aware of the satanic nature of the concert," Farhadi told state television. "A female singer, who was performing, and some rock and rap music bands were among the detained." ...

Boys and girls mingled and danced together during the concert, and some of the women were not wearing the modest clothing and Islamic headscarf required by law, media reports said.
Concert organizers were not available for comment.

The song was inspired by the banning of rock music in Iran under Ayatollah Khomeini. The song gives a fabulist account of the ban being defied by the population, who proceed to "rock the casbah". The King orders jet fighters to bomb any people in violation of the ban. The pilots ignore the orders, and instead play rock music on their cockpit radios.

wakakakakakka udahlah alih profesi qasidahan aja :D
ROFL

PostPosted: Sat Nov 15, 2008 7:37 am
by sorangan
THE CLASH???

Group jadul yaa?

PostPosted: Sat Nov 15, 2008 9:17 am
by davidstar777
sorangan wrote:THE CLASH???

Group jadul yaa?


kemungkinan iya , tapi setidaknya masih di perkenankan bermusik ria dan tidak di larang

PostPosted: Sat Nov 15, 2008 4:40 pm
by Tanpa Nama
The-Fed wrote:Gw gak suka musik yg brisik, gw cuma suka lagu2 Country aja.

Yg paling suka Country Road - John Denver.

Mungkin yg posting dibawahku akan tertawa dengan selera musik ku, whaatever lah Image


Gak ada yang ketawa koq. It's all about taste.:D

kenehwake wrote:Buseeth,banyak bener ya yg gw gak ngeh,cuman beberapa doang yg gw tau,so thanks atas infonya bro. Ntar deh gw check atu2.
ROCK ON!


Ok bro, silahkan di cek aja satu-satu. Benernya masih banyak lagi, cuma rada lupa nama band-bandnya, soalnya stock lagu banyak yang hilang pas hardisk rusak.:(
ROCK ON!!!:supz: :supz:


Best regards,


Tanpa Nama

Re: All about ROCK and METAL music

PostPosted: Sun Jan 04, 2009 8:16 pm
by Tanpa Nama
Sundul lagi ahhhh...


Best regards,


Tanpa Nama