.

SEA GAMES KORAT, APAKAH INDON TURUT SERTA?

Yang santai dan rileks. Gosip juga boleh.

Postby Mademoiselle » Wed Dec 12, 2007 9:41 am

Negara besar di dunia tetapi peringkat ke 7 bersama Myanmar.
Kerana banyak kapir-kapir Indon yang buat sial di FFI.


Kapir-kapir Indon sebaiknya keluar daripada FFI.
Ini Forum Islam, Penginjil sila pergi.


Komen yang "sangat" intelek dari toyib.
User avatar
Mademoiselle
 
Posts: 1164
Joined: Sat Aug 25, 2007 12:18 pm
Location: Bukan di surga Brothel!

Postby toyib » Wed Dec 12, 2007 1:54 pm

Urine kehabisan bahan buat debate.

Bahan buat debat ya itu, urine kau sahaja kau guna.
User avatar
toyib
 
Posts: 660
Joined: Tue Sep 04, 2007 6:33 pm
Location: PENANG MALAYSIA

Postby Muhammad Pagi » Wed Dec 12, 2007 1:57 pm

toyib wrote:Urine kehabisan bahan buat debate.

Bahan buat debat ya itu, urine kau sahaja kau guna.


Bang toyib, bang toyib...komentar gak mutu-mutu(nyanyikan dengan lagi bang toyib gak pulang2)
User avatar
Muhammad Pagi
 
Posts: 1210
Joined: Thu Nov 22, 2007 1:38 pm
Location: In front of U

Postby toyib » Wed Dec 12, 2007 2:11 pm

komentar babi panggang, lebih moron.
(Nyanyikan dengan lagu Indon POTONG BABI ANGSA - MASAK DI KUALI, URINE MINTA ANU, ANU 4 KALI, ANU MASUK, ANU KELUAR LA LA LA LA)
User avatar
toyib
 
Posts: 660
Joined: Tue Sep 04, 2007 6:33 pm
Location: PENANG MALAYSIA

Postby Muhammad Pagi » Wed Dec 12, 2007 2:14 pm

toyib wrote:komentar babi panggang, lebih moron.
(Nyanyikan dengan lagu Indon POTONG BABI ANGSA - MASAK DI KUALI, URINE MINTA ANU, ANU 4 KALI, ANU MASUK, ANU KELUAR LA LA LA LA)


Typical of a moslem,...totally a moron
User avatar
Muhammad Pagi
 
Posts: 1210
Joined: Thu Nov 22, 2007 1:38 pm
Location: In front of U

Postby toyib » Wed Dec 12, 2007 2:33 pm

Inilah cirikhas pemunya ID babi panggang, berotak-berkelakuan- bersifat seperti babi, roh nya bukan manusia tetapi roh babi, penjelmaan daripada siluman babi, hii.. amit-amit jabang bayi lanang wedok
User avatar
toyib
 
Posts: 660
Joined: Tue Sep 04, 2007 6:33 pm
Location: PENANG MALAYSIA

Postby swatantre » Wed Dec 12, 2007 2:39 pm

toyib wrote:Urine kehabisan bahan buat debate.

Bahan buat debat ya itu, urine kau sahaja kau guna.


Buat apa kalo boleh tahu? Buat mengencingi muka avatarmu? Siapa sih dia? Yang Dipertuan Agong Malaysialkah? Kok mesum begitu...?
swatantre
 
Posts: 4193
Joined: Thu Jul 20, 2006 7:40 pm
Location: Tanah Suci, dalem Ka'bah

Postby Muhammad Pagi » Wed Dec 12, 2007 2:46 pm

toyib wrote:Inilah cirikhas pemunya ID babi panggang, berotak-berkelakuan- bersifat seperti babi, roh nya bukan manusia tetapi roh babi, penjelmaan daripada siluman babi, hii.. amit-amit jabang bayi lanang wedok


Hush...dilarang menghina babi, karena junjungan kamu nabi Mohammad SAW itu mamaknya seekor babi
User avatar
Muhammad Pagi
 
Posts: 1210
Joined: Thu Nov 22, 2007 1:38 pm
Location: In front of U

Postby Mademoiselle » Wed Dec 12, 2007 2:59 pm

hush ada yang kesambet di thread ini...... perlu ruwatan dulu nih kayaknya. atau pake ayat kursi nih?
User avatar
Mademoiselle
 
Posts: 1164
Joined: Sat Aug 25, 2007 12:18 pm
Location: Bukan di surga Brothel!

Postby toyib » Wed Dec 12, 2007 3:06 pm

babi panggang, roh kau punya sebenar ialah roh babi,

Ketahuilah bahawa babi senang memakan kotorannya sendiri.
Jangan kau memakan kotoran sendiri, najis, tidak sihat

ubatnya :
cubalah tusuk dari anus tembus sampai mulutmu dengan tongkat besi panas, itulah cara memasak babi panggang.

babi panggang, cubalah menyanyi lagu Indon diatas tadi sambil jalan seperti babi di pinggiran jalan Jakarta, nanti kami kirim sedekah.
User avatar
toyib
 
Posts: 660
Joined: Tue Sep 04, 2007 6:33 pm
Location: PENANG MALAYSIA

Postby swatantre » Wed Dec 12, 2007 3:17 pm

Hajah Urine wrote:hush ada yang kesambet di thread ini...... perlu ruwatan dulu nih kayaknya. atau pake ayat kursi nih?


Ayat kursi maksudnya dibacain ayat terus digamparin pake kursi... :lol: :lol:
swatantre
 
Posts: 4193
Joined: Thu Jul 20, 2006 7:40 pm
Location: Tanah Suci, dalem Ka'bah

Postby toyib » Wed Dec 12, 2007 3:32 pm

digamparin ke babi panggang
User avatar
toyib
 
Posts: 660
Joined: Tue Sep 04, 2007 6:33 pm
Location: PENANG MALAYSIA

Postby Mademoiselle » Wed Dec 12, 2007 3:47 pm

yang kesambet kan lu(toyib). gamparnya lah ke lu dongok!
User avatar
Mademoiselle
 
Posts: 1164
Joined: Sat Aug 25, 2007 12:18 pm
Location: Bukan di surga Brothel!

Postby Muhammad Pagi » Wed Dec 12, 2007 6:51 pm

toyib wrote:digamparin ke babi panggang


Bang toyib bin stupid bin idiot bin moron, ini topik tentang SEA GAMES, jadi jangan OOT melulu Or you just practicing your stupidity just like the others moslem

User avatar
Muhammad Pagi
 
Posts: 1210
Joined: Thu Nov 22, 2007 1:38 pm
Location: In front of U

Postby kimi07 » Wed Dec 12, 2007 7:28 pm

guys,
orang bejat yg cuma bisa omong doang spt toyib jgn di tanggapin, buang2 banwidth aja,
diemin aja
biar dia kesepian dan buka thread lain yg bermutu yg mengupas ke-eror-an islam
(syukur2 si klo ikutan sumbang pemikiran)
tapi gw ragu (asbunawas mode on)
karena toyib ga punya otak
User avatar
kimi07
 
Posts: 2287
Joined: Fri Dec 07, 2007 7:59 pm
Location: in the Father's Heart

Postby toyib » Thu Dec 13, 2007 4:14 pm

kimi07 wrote:guys,
orang bejat yg cuma bisa omong doang spt toyib jgn di tanggapin, buang2 banwidth aja,
diemin aja
biar dia kesepian dan buka thread lain yg bermutu yg mengupas ke-eror-an islam
(syukur2 si klo ikutan sumbang pemikiran)
tapi gw ragu (asbunawas mode on)
karena toyib ga punya otak


buang-buang bandwith? janganlah risau Cik, daripada kau rent internet kerana internet tidak gratis di kampongmu sepatutnya wang kau punya kau guna untuk yang lebih penting iaitu bagi makan ke sanak saudara yang miskin.
Itulah yang penting
User avatar
toyib
 
Posts: 660
Joined: Tue Sep 04, 2007 6:33 pm
Location: PENANG MALAYSIA

Postby toyib » Sun Dec 16, 2007 5:52 pm

Hasil Akhir

1. Thailand
2. Malaysia
3. Vietnam
4. Indonesia
5. Singapore
6. Philipines
7. Myanmar
8. Laos
9. Cambodia
10.Brunei
User avatar
toyib
 
Posts: 660
Joined: Tue Sep 04, 2007 6:33 pm
Location: PENANG MALAYSIA

Postby Rashidi » Sun Dec 16, 2007 11:01 pm

malaysia yg islam masih kalah sama Thailand yg kafir
User avatar
Rashidi
 
Posts: 1222
Joined: Wed Sep 14, 2005 10:15 pm

Postby swatantre » Mon Dec 17, 2007 2:00 am

toyib wrote:Hasil Akhir

1. Thailand
2. Malaysia
3. Vietnam
4. Indonesia
5. Singapore
6. Philipines
7. Myanmar
8. Laos
9. Cambodia
10.Brunei


Lhoh katanya Indonesia gak ikut...kok tau2 mejeng di urutan ke-4? Yang mendaftarin siapa Yib? Germo lu ya?
swatantre
 
Posts: 4193
Joined: Thu Jul 20, 2006 7:40 pm
Location: Tanah Suci, dalem Ka'bah

Postby toyib » Mon Dec 17, 2007 7:42 am

Negara Indon yang besar dengan jumlah penduduk yang besar hanya menempati urutan ke-4, sebab Indon sudah banyak maksiat mari kita tarik kesimpulan :

INDONESIA MENUJU SYARIAT ISLAM

admin dan moderator sundal dan tolol, sila kau tutup forum ini kerana kesimpulan sudah jelas. Dan SEA GAMES KORAT SUDAH DITUTUP.
Semoga admin dan moderator segera menemui adzab, Amin.

SUDAH TUTUP SAHAJA LOL

toyib mahu buka forum lagi.
User avatar
toyib
 
Posts: 660
Joined: Tue Sep 04, 2007 6:33 pm
Location: PENANG MALAYSIA

PreviousNext

Return to Obrolan Santai



Who is online

Users browsing this forum: No registered users