Perlukah Malaysia di Ganyang....??????

Yang santai dan rileks. Gosip juga boleh.
Locked
User avatar
murtad mama
Posts: 4284
Joined: Tue Feb 06, 2007 7:16 pm
Location: Jl veteran 48 Kota Bekasi 17141 Jawa Barat <==== Alamat VOA-Islam :) :) :)
Contact:

Perlukah Malaysia di Ganyang....??????

Post by murtad mama »

ini conversation mama dgn Tentara Diraja Malaysia (nama saya sembunyikan demi keamanan beliau)

mama dengan sengaja memancing hingga mengorek beberapa informasi hubungan Tentara Diraja Malaysia dgn 2 teroris (Nurdin Montok cs) dimana 2 terroris itu berasal dari kota Baharu,malaysia

tentara malaysia yg satu itu baru sahaja muallaf, dan mengancam kehidupan mama, dikarenakan mama sudah murtad :P

ini conversation yg saya tangkap:

Image

image {1} merupakan kutipan dia seorang muallaf

Image

image {2} merupakan kutipan pengakuan dia bahwa ada indikasi hubungan Tentara Tahi Diraja Malaysia dgn 2 terrorist asal kota Baharu Malaysia

Image

image {3} merupakan kutipan bahwa dia seorang "Army Diraja Malaysia"

Alhamdulillah Bi Idzin Al Maseeh (atas Idzin Al Maseeh), mama sudah lacak IP dia..... Bi Ni'matul Maseeh mama sudah exposed hubungan Tentara Malaysia dgn terrorist dalam rangka penghancuran Republik Indonesia

mama adalah seorang dilahiran dimalaysia dibesarkan di indonesia 3 tahun lepas itu mama tinggal di malaysia u/study disana (S1) dan lanjut Magister (S2) di Indonesia bidang Teknik Kimia. Mama tidak akan tinggal diam melihat ulah malaysia yg menghina tempat lahir my parents....

Hayo Indonesia ganyang malaysia :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Last edited by murtad mama on Sun Sep 02, 2007 12:50 pm, edited 1 time in total.

User avatar
iwanss
Posts: 29
Joined: Wed Aug 29, 2007 8:22 pm
Location: Selangor, Malaysia

Re: Perlukah Malaysia di Ganyang....??????

Post by iwanss »

Sudahlah murtad mama, macam mana orang percaya kau punya cakap. Tengoklah dirimu sahaja sudah munafiqun. Jangan kau risau.

User avatar
iwanss
Posts: 29
Joined: Wed Aug 29, 2007 8:22 pm
Location: Selangor, Malaysia

Post by iwanss »

murtad mama, tak usahlah risau, kami tak pernah ancam kau, untuk apa ancam kau, tak usahlah diancam kau pun mati sendiri.
macam mana kau ganyang kami punya kerajaan, kau pun ganyang menganyang dengan budak-budak indon kafir lain sahaja.

User avatar
Rashidi
Posts: 1222
Joined: Wed Sep 14, 2005 10:15 pm

Post by Rashidi »

benarlah perkiraan kafir bahwa kerajaan malay tidak lebih dari peng-expor teroris

User avatar
murtad mama
Posts: 4284
Joined: Tue Feb 06, 2007 7:16 pm
Location: Jl veteran 48 Kota Bekasi 17141 Jawa Barat <==== Alamat VOA-Islam :) :) :)
Contact:

Post by murtad mama »

laknat...haram jadah rupanya Tentera Diraja Malaysia mengotaki 2 terrorist dri Johor Baharu malaysia yg merusak Bali dan sekitarnya

Haram Jadah :evil: :evil: :evil:

User avatar
arman
Posts: 275
Joined: Tue Jul 25, 2006 2:46 pm
Contact:

Post by arman »

Gw heran ama malaysia, klo mo bikin terror kenapa ga dinegaranya aja ??. Emang tujuannya apa seh???

Sashimi
Posts: 3813
Joined: Sun Jul 09, 2006 8:19 am

Post by Sashimi »

kan mau expansi man, biasa ngga senang sama ' kerukunan ' agama di indonesia

User avatar
murtad mama
Posts: 4284
Joined: Tue Feb 06, 2007 7:16 pm
Location: Jl veteran 48 Kota Bekasi 17141 Jawa Barat <==== Alamat VOA-Islam :) :) :)
Contact:

Post by murtad mama »

Sashimi wrote:kan mau expansi man, biasa ngga senang sama ' kerukunan ' agama di indonesia
namanya juga penjajahan ala islam, berkedok agama damai

User avatar
iwanss
Posts: 29
Joined: Wed Aug 29, 2007 8:22 pm
Location: Selangor, Malaysia

Jangan risau

Post by iwanss »

arman wrote:Gw heran ama malaysia, klo mo bikin terror kenapa ga dinegaranya aja ??. Emang tujuannya apa seh???
Jangan risaulah Pak Cik, Budak Kapir itulah buat sial Bangsa Pak Cik, cubalah Pak Cik pikir, satu buah kapal didalamnya ada 1 orang sahaja membuat lobang, pastilah satu isi kapal akan tenggelam. Itulah mereka punya rancangan KRISTENISASI INDON
Jangan risau kami tak rela INDON jadi kapir.

Sashimi
Posts: 3813
Joined: Sun Jul 09, 2006 8:19 am

Re: Jangan risau

Post by Sashimi »

iwanss wrote: Jangan risaulah Pak Cik, Budak Kapir itulah buat sial Bangsa Pak Cik, cubalah Pak Cik pikir, satu buah kapal didalamnya ada 1 orang sahaja membuat lobang, pastilah satu isi kapal akan tenggelam. Itulah mereka punya rancangan KRISTENISASI INDON
Jangan risau kami tak rela INDON jadi kapir.
kenapa ngga rela?, kok muslim2 yang di pukuli polisi malay, dan pekerja2 muslim yang di siksa di malay elu rela2 aja?

hi hi hi, malay, loe sama sodara serumpun aja sok berani

User avatar
iwanss
Posts: 29
Joined: Wed Aug 29, 2007 8:22 pm
Location: Selangor, Malaysia

Re: Jangan risau

Post by iwanss »

Tengoklah per case, macam murtad mama yang pakai Jilbab itulah yang ramai kita boleh gebuki, dialah penyebab sial sebenar. Budak Indon maksiat lah pantas kita gebuk. Lebih baik lagi kita gantung. Sudah ramai kita gantung disini.

Sashimi
Posts: 3813
Joined: Sun Jul 09, 2006 8:19 am

Re: Jangan risau

Post by Sashimi »

iwanss wrote:
Tengoklah per case, macam murtad mama yang pakai Jilbab itulah yang ramai kita boleh gebuki, dialah penyebab sial sebenar. Budak Indon maksiat lah pantas kita gebuk. Lebih baik lagi kita gantung. Sudah ramai kita gantung disini.
emang avatar murtad mama adalah wujud asli murtad mama?

pleese deh bruder, budak indon maksiat tuh kayak gimana?

ngomong di pake otaknya, jangan pake selangkangan, emang budak malay ngga ada yang bikin kericuhan di indonesia?

hi hi hi..., ngga pa pa deh yang jelas udah satu malay ***** yang mati sia sia di indonesia, tuh pentolan kebanggan elu yang sotoy, si azahari

User avatar
murtad mama
Posts: 4284
Joined: Tue Feb 06, 2007 7:16 pm
Location: Jl veteran 48 Kota Bekasi 17141 Jawa Barat <==== Alamat VOA-Islam :) :) :)
Contact:

Re: Jangan risau

Post by murtad mama »

iwanss wrote: Jangan risaulah Pak Cik, Budak Kapir itulah buat sial Bangsa Pak Cik, cubalah Pak Cik pikir, satu buah kapal didalamnya ada 1 orang sahaja membuat lobang, pastilah satu isi kapal akan tenggelam. Itulah mereka punya rancangan KRISTENISASI INDON
Jangan risau kami tak rela INDON jadi kapir.
Haram Jadah..... kau budak2 Diraja Malaysia sudah salah masih berkedok membela indonesia atas dalih ugama islam....

mana good attitude dan good mind sebagai Tentera Diraja Malaysia fee kau sahaj masih dibawah saya masih saja berkedok apology2 moslem melawan kafir.....

apa salah kafir karena dia tak mengucapkan 2 shahada.... kalian jelas2 melanggar etika kesusilaan dan berkonsipirasi utk meroskan NKRI

walapun saya asli malaysia, tp saya hormati tanah kelahiran leluhur yg membesarkan

Ingat dan camkan kata2 sya

"setiap jengkal tanah Indonesia yg kalian (Tentera Malaysia) rosakkan, lihatlah 2 x dari itu akan kuhancurkan malaysia"

Ingat malaysia dulu satu wilayah dgn indonesia biar kau tahu...kau ibarat kacang lupa kulitnya, lupa sejarah, tak ber attitude pula bercakap2 disini

User avatar
iwanss
Posts: 29
Joined: Wed Aug 29, 2007 8:22 pm
Location: Selangor, Malaysia

Post by iwanss »

Impossible and Tak mungkinlah Indon Ganyang Malaysia. Rakyat Indon boleh tak suka. Tapi Indon punya pemerintah. Pemerintah Indon tak pernah punya rancangan Ganyang Malaysia. Itu slogan sahaja.
Omong kurang bijak.
hanya budak-budak sahaja boleh cakap "GANYANG MALAYSIA". in reallity only TKW datang ramai ke Malaysia. perlu wang. Okey. IMPOSSIBLE LAH.

User avatar
murtad mama
Posts: 4284
Joined: Tue Feb 06, 2007 7:16 pm
Location: Jl veteran 48 Kota Bekasi 17141 Jawa Barat <==== Alamat VOA-Islam :) :) :)
Contact:

Re: Jangan risau

Post by murtad mama »

iwanss wrote:Tengoklah per case, macam murtad mama yang pakai Jilbab itulah yang ramai kita boleh gebuki, dialah penyebab sial sebenar. Budak Indon maksiat lah pantas kita gebuk. Lebih baik lagi kita gantung. Sudah ramai kita gantung disini.
kau punya family dan lelhur asli indonesia...mana buktinya kau respect tanah leluhur.....just bullshit

intelektualitas awak lebih rendah dri anjing...dan moral nabi kau lebih rendah dari anjing.... anjing aja masih mau membantu tuannya....nah kalau awak???

dibawah anjing la otak kau


orang2 macam kau lah yg membuat nanah busuk dalam tubuh Diraja Malaysia yg pantas dihancurkan justru orang seperti kamu mengintervensi kedaulatan negara lain atas nama ugama dlm melawan kafir???


lojik ka minda awak???? just like duckling..... son a bitch

User avatar
Al Cohol
Posts: 230
Joined: Sat Feb 25, 2006 11:05 pm

Re: Jangan risau

Post by Al Cohol »

iwanss wrote:Tengoklah per case, macam murtad mama yang pakai Jilbab itulah yang ramai kita boleh gebuki, dialah penyebab sial sebenar. Budak Indon maksiat lah pantas kita gebuk. Lebih baik lagi kita gantung. Sudah ramai kita gantung disini.
Mau dilihat dari segi mana aja, bangsa Melayu di Malaysia ini bukan tandingan Indonesia Raya. :lol: :lol:

User avatar
murtad mama
Posts: 4284
Joined: Tue Feb 06, 2007 7:16 pm
Location: Jl veteran 48 Kota Bekasi 17141 Jawa Barat <==== Alamat VOA-Islam :) :) :)
Contact:

Post by murtad mama »

iwanss wrote:Impossible and Tak mungkinlah Indon Ganyang Malaysia. Rakyat Indon boleh tak suka. Tapi Indon punya pemerintah. Pemerintah Indon tak pernah punya rancangan Ganyang Malaysia. Itu slogan sahaja.
Omong kurang bijak.
hanya budak-budak sahaja boleh cakap "GANYANG MALAYSIA". in reallity only TKW datang ramai ke Malaysia. perlu wang. Okey. IMPOSSIBLE LAH.
ooo kau kira just slogan budak kah itu

macam mana malaysia sgt affraid wktu zaman Ir. Soekarno????? :lol: :lol: :lol:

tengokla wajah dungu Tentera Diraja Malaysia zaman Ir Soekarno :lol: :lol:

dapatkah awak menimbang rasa kedaulatan leluhurmu dan leluhurku yg masih asli indonesia dulu???

mana rasa cinta tanah leluhur...pendusta dan munafiq la

orang macam awak nie yg buat citra malaysia tercabar di dunia internasional....tengokla wajah dungu kau wahai Tentera Diraja Malaysia


Biskah kau menimbang rasa leluhurmu apabila leluhurmu masih hidup?????

User avatar
iwanss
Posts: 29
Joined: Wed Aug 29, 2007 8:22 pm
Location: Selangor, Malaysia

Post by iwanss »

nampak teruk kali kau cakap, murtad mama cakap harga diri.
Jaman Soekarno silam, itu banyak tentera Komunis Indon di Sempadan siap serang. Masa silam dengan masa sekarang beza sekali, ekonomi sudah sangat baik. buat apa merdeka jika miskin terus.
Silam boleh cakap GANYANG MALAYSIA, masa lepas tu ... makan sahaja susah.
Marilah kita bertobat. Mari saudara-saudara Muslim GANYANG KAPIR

User avatar
murtad mama
Posts: 4284
Joined: Tue Feb 06, 2007 7:16 pm
Location: Jl veteran 48 Kota Bekasi 17141 Jawa Barat <==== Alamat VOA-Islam :) :) :)
Contact:

Post by murtad mama »

saya punya harga diri dan respect terhadap tanah lelhur bukan munafiq macam kau.... kau punya leluhur asli indonesia...bermuka dua rupanya

kau berdalih Tentera Diraja Malaysia ma membantu moslem indonesia tuk melawan kafir....terukla cakap besar kau just sh1t

jelaslah org2 seperti kau berkonspirasi menghancurkan kedaulat NKRI berdalih atas nama ugama Islam lawan kafir

saya tanya apa salah kafir trhdp islam????

User avatar
Al Cohol
Posts: 230
Joined: Sat Feb 25, 2006 11:05 pm

Post by Al Cohol »

Salam iwanss,
iwanss wrote: Jaman Soekarno silam, itu banyak tentera Komunis Indon di Sempadan siap serang. Masa silam dengan masa sekarang beza sekali, ekonomi sudah sangat baik. buat apa merdeka jika miskin terus.
Silam boleh cakap GANYANG MALAYSIA, masa lepas tu ... makan sahaja susah.
[/b]
Tidak semua orang Indonesia itu miskin, coy. Tanya gih ke orang S'pore.

Berapa banyak orang Indonesia di list Forbes? Malaysia punya berapa? :lol:

Pemimpin Republik juga bukan orang bodo. Awak pikir buat apa perjanjian latihan perang bersama Indonesia - Singapore itu kalo bukan buat pressure Malay?
Biar orang Malay tidak besar kepala, kami supply air juga ke Singapore, mau apa?

Awak tau ndak, mengapa Datuk Anwar Ibrahim sering sekali maen ke Jakarta? Baru minggu lalu tuh ama bininya wan Azizah, tanya kenapa? Kamu bakal kaget kalo tau siapa2 aja yang dikunjunginya di Jakarta... Tunggu saja tanggal maen REFORMASI di KL! Gak perlu physically orang Indonesia serang Malaysia, bro... Kalo urusan AKAL & SIASAT, hmmm...


Awak tau ada program sejuta kebun sawit di Kalimantan dan Sumatera?
Maaf coy, mobil Proton gak laku di Jakarta. Cuma dipakai buat jadi yellow cab/taxi sahaja :lol:

Kesihan sekali, sekumpulan kecil Melayu bejat membusukkan negerinya sendiri dari dalam...

25 juta orang Malay mau dibandingkan dengan 220 juta penduduk Nusantara, besides, siapa sanggup mengelak akan kemalasan orang Melayu. Perut baru kenyang sedikit sudah berlagak orang kaya baru... :lol:
Last edited by Al Cohol on Sun Sep 02, 2007 3:56 pm, edited 4 times in total.

Locked