Moslem Malay Shocked & Desperate

Yang santai dan rileks. Gosip juga boleh.
Post Reply
User avatar
murtad mama
Posts: 4284
Joined: Tue Feb 06, 2007 7:16 pm
Location: Jl veteran 48 Kota Bekasi 17141 Jawa Barat <==== Alamat VOA-Islam :) :) :)
Contact:

Moslem Malay Shocked & Desperate

Post by murtad mama »

gw sich ndak ada niat njebak netter "nongkon", tp dimakan juga soalan saya hihihihi
ini percakapan saya dgn nongkon
murtad mama wrote:@trus bagaimana dengan waktu dia memegang boneka, apakah itu bukan waktu kanak2nya si aisha????
nongkon wrote:Apa masalahnya kalau pun Aisyah umur 9 tahun kawin dengan Nabi Muhammad, kalau dia sudah datang haid?? sudah baligh.
murtad mama wrote:tebal kemaluan juga ko nie :lol: :lol:
mana refrence bacotanmu pak cik, bahwa aisha umo 9 taun dah akil baligh dari ahadith????
nongkon wrote:Ya Montir! satu fakta yang harus dijawab oleh kristen, terutamanya ustazah murtad.
murtad mama wrote:dodol elo mah chicken coward, mana refrensimu ttg aisha sudah akil baligh???? itu saja sudah cukup membungkam mulutmu Laughing
nongkon wrote:Memang betullah firasat aku yang ko memang seorang daripada moderators di sini. Kalau udah kerja lo, buatlah & cari sendiri ....Kalau gw tolong, nanti lo nggak ada kerja sih..
Perdebatan dapat dilihat di:
http://www.indonesia.faithfreedom.org/f ... c&start=40

AL_BoRoQin bin kOrEngAn
Posts: 228
Joined: Sun Apr 29, 2007 10:39 pm
Location: @heaven & earth BORDER
Contact:

Post by AL_BoRoQin bin kOrEngAn »

nongkon wrote:
Memang betullah firasat aku yang ko memang seorang daripada moderators di sini. Kalau udah kerja lo, buatlah & cari sendiri ....Kalau gw tolong, nanti lo nggak ada kerja sih..


Untung mama ngak di bilang Agen Mosad Israel ato CIA nya Amirikiya, hehehe lumayan di bilang MOD. naek pangkat mama hehehe

User avatar
murtad mama
Posts: 4284
Joined: Tue Feb 06, 2007 7:16 pm
Location: Jl veteran 48 Kota Bekasi 17141 Jawa Barat <==== Alamat VOA-Islam :) :) :)
Contact:

Post by murtad mama »

iya tuh, kalo ndak salah itu celuparnya si zack (malay moslem) :lol: :lol: :lol:
mama juga dibilang ustadzah murtad tu :lol: :lol:
lutju tengok tu celupar dia maklom *** bgt la :lol:

User avatar
iwanss
Posts: 29
Joined: Wed Aug 29, 2007 8:22 pm
Location: Selangor, Malaysia

Post by iwanss »

murtad mama wrote:iya tuh, kalo ndak salah itu celuparnya si zack (malay moslem) :lol: :lol: :lol:
mama juga dibilang ustadzah murtad tu :lol: :lol:
lutju tengok tu celupar dia maklom *** bgt la :lol:
Murtad Mama Budak Indonlah, bukan Malaysia, macam mana awak murtad, Demi Allah SWT, awak di Neraka SAQAR, ingatlah aku cakap niie, segeralah awak mati.

User avatar
murtad mama
Posts: 4284
Joined: Tue Feb 06, 2007 7:16 pm
Location: Jl veteran 48 Kota Bekasi 17141 Jawa Barat <==== Alamat VOA-Islam :) :) :)
Contact:

Post by murtad mama »

iwanss wrote:Murtad Mama Budak Indonlah, bukan Malaysia, macam mana awak murtad, Demi Allah SWT, awak di Neraka SAQAR, ingatlah aku cakap niie, segeralah awak mati.
ye ka :lol: :lol:

tau dri mana ke aku ni indonesia :lol :lol:

cakap yg bener la, cam mana aku bisa accept cakap besar kau , tebal kemaluan ko ni :lol: :lol:, sama lah dgn kawan2 kau yg sdh saya kick out dri nie forum :lol: :lol:

urusan mati dan hidup sudah diatur oleh Rabb ku, bukan dri celupar awak sarik ka awak kat aku :lol: :lol:

kau fikir aku tak bisa cakap melayu ka :lol: :lol:

User avatar
iwanss
Posts: 29
Joined: Wed Aug 29, 2007 8:22 pm
Location: Selangor, Malaysia

Post by iwanss »

murtad mama
okeylah aku minta maaf, jangan di kick out lah aku, kau lihat avatarku seronok kan, aku senang tengok kau wajah hari-hari, tengoklah aku punya avatar hari-hari, pastilah kau suka, tu avatar boleh tanda Kejayaan Kristen.

User avatar
toyib
Posts: 660
Joined: Tue Sep 04, 2007 6:33 pm
Location: PENANG MALAYSIA
Contact:

Post by toyib »

apa tu arti Moslem Malay Shocked & desperate?

Post Reply