.

ada yang tau film" yang ada kaitannya dengan Holocaust

Yang santai dan rileks. Gosip juga boleh.

ada yang tau film" yang ada kaitannya dengan Holocaust

Postby j » Mon Mar 06, 2006 3:21 am

gwe lagi pengen lebih tau masalah holocaust ini . . . :)
User avatar
j
 
Posts: 4
Joined: Mon Mar 06, 2006 2:46 am

Re: ada yang tau film" yang ada kaitannya dengan Holoca

Postby Phoenix » Tue Mar 07, 2006 6:42 am

j wrote:gwe lagi pengen lebih tau masalah holocaust ini . . . :)


Kalau kamu di Indonesia kayaknya nggak bakalan bisa dapet nih film. COntohnya aja film Schindler List nya Steven Spielberg.

MAsih ada beberapa
Phoenix
 
Posts: 11175
Joined: Mon Feb 27, 2006 5:33 am
Location: FFI

Postby ali5196 » Fri Mar 24, 2006 4:13 pm

Mungkin har5us langganan satelit. Sarluran National Geographic dan UK History banyak memuat sejarah dan cerita2 Holocaust.

Ini juga film Italia LA VITA e BELLA yg menang Oscar
http://www.imdb.com/title/tt0118799/

Atau baca bukunya atau nonton film ttg Anne Frank

Atau jalan2lah ke Eropa atau AS:

United States Holocaust Memorial Museum
The United States Holocaust Memorial Museum is America's national institution for the documentation, study, and interpretation of Holocaust history, ...
www.ushmm.org/ - 57k - Cached - Similar pages

Holocaust Encyclopedia
The United States Holocaust Memorial Museum's online encyclopedia containing articles, film, photographs, individual histories, survivor testimony, ...
www.ushmm.org/wlc/en/ - 2k - 22 Mar 2006 - Cached - Similar pages

The Holocaust History Project Homepage
Essays, and reproductions of documents, which expose and debunk the claims of Holocaust deniers. Includes over 1000 pages from such sources as the ...
www.holocaust-history.org/ - 23k - 22 Mar 2006 - Cached - Similar pages

The Holocaust
The Holocaust was one of the most horrific events of the 20th century. Learn more through this large compilation of articles, links, timeline, glossary, ...
history1900s.about.com/ library/holocaust/blholocaust.htm - 30k - Cached - Similar pages

Holocaust Survivors
Holocaust Survivors, an excellent educational resource about the Nazi Holocaust of Jews in World War II, includes interviews, photographs and audio ...
www.holocaustsurvivors.org/ - 7k - Cached - Similar pages

The History Place - Holocaust Timeline
A chronicle of the Nazi persecution of the Jews. -The History Place -
www.historyplace.com/worldwar2/holocaust/timeline.html - 59k - Cached - Similar pages

Holocaust Cybrary remembering the Survivors, Remember.org
Forum for Holocaust survivors and their descendants, to promote remembrance.
remember.org/ - 31k - Cached - Similar pages

Holocaust Educational Resource (Nizkor)
Dedicated to Holocaust victims, refuting holocaust denial; Auschwitz; Eichmann.
www.nizkor.org/ - Similar pages

A Teacher's Guide to the Holocaust
An overview of the people and events of the Holocaust.
fcit.usf.edu/Holocaust/ - 7k - Cached - Similar pages

The Holocaust Chronicle
This web site contains every word and image that appear in the print edition of The Holocaust Chronicle, published by Publications International, ...
www.holocaustchronicle.org/ - 36k - Cached - Similar pages
ali5196
 
Posts: 17309
Images: 135
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:15 pm

Postby unagi » Fri Apr 21, 2006 12:23 pm

masak sih susah dapetin schindler list?
Aku aja punya VCD nya..

ada yang mau pinjem?heheh...

ada juga filmnya Kristen Dunst: The Devil's Arithmatic
User avatar
unagi
 
Posts: 912
Joined: Thu Mar 16, 2006 4:17 pm
Location: no where near a fanatic moslem, *i-wish*

Postby Phoenix » Fri Apr 21, 2006 10:36 pm

unagi wrote:masak sih susah dapetin schindler list?
Aku aja punya VCD nya..

ada yang mau pinjem?heheh...

ada juga filmnya Kristen Dunst: The Devil's Arithmatic


D Indonesia susah..kecuali kamu dapetnya buatan M2..he..he..Kalau aselinya, tuh film yang menang oscar, nggak bisa tembus Indonesia. Kalau sampe ada biasanya hasil "selundupan", alias tanpa lewat badan sensor film.

Inget film True Lies yg dibintangi Arnold? itupun dilarang masuk, hanya karena penjahatnya adalag dari arab muslim.

Aku ada sih beberapa film ttg WWII yang termasuk juga ttg Holocaust. Tapi kayaknya sulit didapatnkan di Indonesia.
Phoenix
 
Posts: 11175
Joined: Mon Feb 27, 2006 5:33 am
Location: FFI

Postby unagi » Thu May 04, 2006 2:16 pm

Masa sih? punyaku VCD original lho...Trus film Devil Arithmatic juga pernah kok ditayangin di TV. Sophie's choice juga pernah ditayangin di metro TV.

Emangnya kenapa ya kok muslim anti banget sama Holocaust? Sampe presiden Iran Ahmad bin bejad..eh..Ahmadinejad bisa bilang holocaust itu hoax?..
User avatar
unagi
 
Posts: 912
Joined: Thu Mar 16, 2006 4:17 pm
Location: no where near a fanatic moslem, *i-wish*

Postby curious » Thu May 04, 2006 2:25 pm

sama spt muslim indonesia (pemerintah juga) yang masih tak mau mengakui pemerkosaan terhadap chinese waktu may riot dulu.
User avatar
curious
 
Posts: 3705
Joined: Wed Mar 22, 2006 5:08 am

Postby DARAH DAN DOA » Tue May 16, 2006 11:45 pm

Coba obok2 gerai DVD terdekat, gue punyanya :

- The Believer
- True Lies
- Schindler's List
- La Vitta e Bella
DARAH DAN DOA
 
Posts: 191
Joined: Mon Feb 20, 2006 6:06 pm
Location: U.I.S.R

Postby OsaMad » Sat Dec 01, 2007 9:35 pm

nambahin ya...
The Pianist -->> mantap bgt ni film
User avatar
OsaMad
 
Posts: 45
Joined: Sat Oct 13, 2007 6:48 pm

Postby mr. Hercule Poirot » Sun Dec 02, 2007 7:18 pm

aku juga punya the pianist, original
aku juga punya anne frank, original
User avatar
mr. Hercule Poirot
 
Posts: 457
Joined: Fri May 18, 2007 2:56 pm
Location: DKI Jakarta

Postby yusup_didin » Sun Dec 02, 2007 7:55 pm

selain pilem2 diatas, coba deh liat "escape from Sobibor"....
.......... film jadul, taun 75an...
.......... ga masuk Indonesia juga!
User avatar
yusup_didin
 
Posts: 421
Joined: Tue Nov 20, 2007 9:19 pm
Location: kolam berlumpur.......


Return to Obrolan Santai



Who is online

Users browsing this forum: No registered users