Apa perasaanmu jika bangsamu disebut Indon?

Yang santai dan rileks. Gosip juga boleh.
User avatar
iwanss
Posts: 29
Joined: Wed Aug 29, 2007 8:22 pm
Location: Selangor, Malaysia

Post by iwanss »

iwanss wrote:Tapi awak jangan negative thinking, kita kasih kata Budak Indon itu tak apa, awak yang sensitive, di Sabah kita boleh panggil Budak Indon, itu meaning anak Indonesia. Janganlah Sensitive, kita satu rumpun. Tiada mengapa. Salam ku bagi Budak Indon.
Cakap Melayu itu lebih tua daripade Cakap Indon, Kite tak makan Indomie, Indomie tak laku di Sabah, Kite ada Maggie. Kite Tak seperti anggapan Budak Indon lah. Syukur kepada Allah SWT kita makmur daripade Budak Indon, Budak Indon punya kerja hanya perang sahaja. Kerana Kafir lah Budak Indon sengsara. Salam ku bagi Budak Indon. Merdeka Malaysia 50 tahun.

User avatar
Rashidi
Posts: 1222
Joined: Wed Sep 14, 2005 10:15 pm

Post by Rashidi »

ehe he, justru karena kafir china & india di malaysia lah, budak malay makmur,
buktinya dengan program bumiputra sekalipun kemampuan budak malay tetap saja tidak mampu menggerakkan per-ekonomian malaysia sebagaimana yg dilakukan oleh kalangan kafir china & india pemakan babi di malaysia

User avatar
iwanss
Posts: 29
Joined: Wed Aug 29, 2007 8:22 pm
Location: Selangor, Malaysia

Post by iwanss »

Rashidi wrote:ehe he, justru karena kafir china & india di malaysia lah, budak malay makmur,
buktinya dengan program bumiputra sekalipun kemampuan budak malay tetap saja tidak mampu menggerakkan per-ekonomian malaysia sebagaimana yg dilakukan oleh kalangan kafir china & india pemakan babi di malaysia
Macam mana awak boleh cakap kite makmur kerana mereka. Bahawa orang tempatan dan pendatang(India,Pakistan,China,Philipina,Indon) boleh sentiasa hidup Rukun kerana ni Kerajaan Islam, Raja kami yang Mulia dan yang Berbahagia Datin memaklumkan Negara Islam dengan azas dan hukum Islam, tak ada Dadah dan Korup. Indon bukanlah Kerajaan Islam, Indon mau maju jadilah Kerajaan Islam. 80 % Kerajaan di dunia bermaklumkan Azas dan Hukum Islam pastilah Makmur kerana Allah SWT sentiasa Maha Pengasih dan Penyayang. Banyak Budak Indon ke Malaysia kerana di Indon teruk banyak Kafir, seronoklah Malaysia. Okey Pakcik,

User avatar
iwanss
Posts: 29
Joined: Wed Aug 29, 2007 8:22 pm
Location: Selangor, Malaysia

Post by iwanss »

Di forum ini sahaja Budak-budak Indon tak rukun, di Kerajaan kami orang Kafir boleh ibadah sentiasa rukun dengan orang tempatan, macam mana Budak Indon seronok, teruk. Hai Budak Indon, jadilah Kerajaan Islam! Orang kafirlah penyebab kerusakan di muka bumi. Kami kerajaan Islam, Mayoriti hidup makmur tak kekurangan.

User avatar
murtad mama
Posts: 4284
Joined: Tue Feb 06, 2007 7:16 pm
Location: Jl veteran 48 Kota Bekasi 17141 Jawa Barat <==== Alamat VOA-Islam :) :) :)
Contact:

Post by murtad mama »

iwanss wrote:Cakap Melayu itu lebih tua daripade Cakap Indon, Kite tak makan Indomie, Indomie tak laku di Sabah, Kite ada Maggie. Kite Tak seperti anggapan Budak Indon lah. Syukur kepada Allah SWT kita makmur daripade Budak Indon, Budak Indon punya kerja hanya perang sahaja. Kerana Kafir lah Budak Indon sengsara. Salam ku bagi Budak Indon. Merdeka Malaysia 50 tahun.
nie la cakap malaysia tak tau attitude tak mahu jg minta maaf atas case pemukulan ketua kontingen karate indonesia....perlu juga diganyang tu Kerajaan Malaysia biar mampos tu

Kerajaan tiada memberikan manfaat bahkan mudharat....mana bukti Diraja Malaysia buat aplogize atas case ini??? cakap besar PM malaysia nie :lol: :lol:

User avatar
murtad mama
Posts: 4284
Joined: Tue Feb 06, 2007 7:16 pm
Location: Jl veteran 48 Kota Bekasi 17141 Jawa Barat <==== Alamat VOA-Islam :) :) :)
Contact:

Post by murtad mama »

iwanss wrote:Di forum ini sahaja Budak-budak Indon tak rukun, di Kerajaan kami orang Kafir boleh ibadah sentiasa rukun dengan orang tempatan, macam mana Budak Indon seronok, teruk. Hai Budak Indon, jadilah Kerajaan Islam! Orang kafirlah penyebab kerusakan di muka bumi. Kami kerajaan Islam, Mayoriti hidup makmur tak kekurangan.
jilatla tahi Diraja Malaysia sampai kau mampos :lol: :lol:

mana buktinya Diraja malaysia kasi kebebasan beribadat,cakap besarla Diraja Malaysia, budak2 muhammad macam kau nie cuma sh1t dalam tubuh diraja malaysia, penjilat, tebal kemaluan bersindung pada shariah islam

User avatar
murtad mama
Posts: 4284
Joined: Tue Feb 06, 2007 7:16 pm
Location: Jl veteran 48 Kota Bekasi 17141 Jawa Barat <==== Alamat VOA-Islam :) :) :)
Contact:

Post by murtad mama »

iwanss wrote:Macam mana awak boleh cakap kite makmur kerana mereka. Bahawa orang tempatan dan pendatang(India,Pakistan,China,Philipina,Indon) boleh sentiasa hidup Rukun kerana ni Kerajaan Islam, Raja kami yang Mulia dan yang Berbahagia Datin memaklumkan Negara Islam dengan azas dan hukum Islam, tak ada Dadah dan Korup. Indon bukanlah Kerajaan Islam, Indon mau maju jadilah Kerajaan Islam. 80 % Kerajaan di dunia bermaklumkan Azas dan Hukum Islam pastilah Makmur kerana Allah SWT sentiasa Maha Pengasih dan Penyayang. Banyak Budak Indon ke Malaysia kerana di Indon teruk banyak Kafir, seronoklah Malaysia. Okey Pakcik,
kau fikir kafir yg buat indonesia rosak ka??? tak terbalik cakap kau nie penjilat :lol: :lol: kau masih bersindung dibalik nama alloh kau yang maha penipu lagi maha pendusta ka????

budak muhammad yg satu ini perlu diganyang, hayo minta maaf atas case pemukulan kontingen indonesia...besar cakap rupanya wahai penjilat tahi Diraja Malaysia...orang seperti kau sejelek2 mahluk diciptakan ALLAH

User avatar
iwanss
Posts: 29
Joined: Wed Aug 29, 2007 8:22 pm
Location: Selangor, Malaysia

Post by iwanss »

Hai Budak Indon, untuk apa jua kite minta maaf. Kau perang sahaja sama Budak Indon kafir lainya. Selepas tu hancur kau Kerajaan, dan gabunglah dengan Malaysia, jadilah Kerajaan Islam Malaysia Raya. Kau punya pimpinan tak pernah berani perang tu sama Malaysia. Malaysia sekarang ialah Kerajaan Kuat. Macam mana Indon perang menang lawan Malaysia. Kite punya Angkatan Tentera Diraja Terkuat. Teruklah kafir!

User avatar
iwanss
Posts: 29
Joined: Wed Aug 29, 2007 8:22 pm
Location: Selangor, Malaysia

Post by iwanss »

murtad mama, aku heran kau punya nama, macam mana kubagi kau nama Mama Rogol atau Puan Rogol sapertimana kau punya cakap teruk kali. Lepas tu Terudung di gambar kau macam kau orang muslim tapi syetan kau cakap. Sapertinya aku pernah nampak wajah tu di Kedai Persundalan, apake kau ti ke ai ke? ah.. tak lah, kau pasti pi ti ai(tobatlah), kau hidup di Malaysia ke? atau di Indon ke? kau beraninya pakai alamat Malaysia, itulah sebab Budak Indon kenal pukul polis, kau penyebab sial sebenar. Pulanglah ke Indon bukalah KEDAI PERSUNDALAN. murtad mama, sudahlah ganti nama MAMA ROGOL.

User avatar
murtad mama
Posts: 4284
Joined: Tue Feb 06, 2007 7:16 pm
Location: Jl veteran 48 Kota Bekasi 17141 Jawa Barat <==== Alamat VOA-Islam :) :) :)
Contact:

Post by murtad mama »

iwanss wrote:Hai Budak Indon, untuk apa jua kite minta maaf. Kau perang sahaja sama Budak Indon kafir lainya. Selepas tu hancur kau Kerajaan, dan gabunglah dengan Malaysia, jadilah Kerajaan Islam Malaysia Raya. Kau punya pimpinan tak pernah berani perang tu sama Malaysia. Malaysia sekarang ialah Kerajaan Kuat. Macam mana Indon perang menang lawan Malaysia. Kite punya Angkatan Tentera Diraja Terkuat. Teruklah kafir!
sudi pon tak siapa juga mau gabung Diraja Malaysia, tahi la, kite (malaysia) patutla malu dgn Indonesia lom tau ke mau diganyang dulu malaysia kat zaman Soekarno???

tebal kemaluan ko nie

User avatar
murtad mama
Posts: 4284
Joined: Tue Feb 06, 2007 7:16 pm
Location: Jl veteran 48 Kota Bekasi 17141 Jawa Barat <==== Alamat VOA-Islam :) :) :)
Contact:

Post by murtad mama »

iwanss wrote:murtad mama, aku heran kau punya nama, macam mana kubagi kau nama Mama Rogol atau Puan Rogol sapertimana kau punya cakap teruk kali. Lepas tu Terudung di gambar kau macam kau orang muslim tapi syetan kau cakap. Sapertinya aku pernah nampak wajah tu di Kedai Persundalan, apake kau ti ke ai ke? ah.. tak lah, kau pasti pi ti ai(tobatlah), kau hidup di Malaysia ke? atau di Indon ke? kau beraninya pakai alamat Malaysia, itulah sebab Budak Indon kenal pukul polis, kau penyebab sial sebenar. Pulanglah ke Indon bukalah KEDAI PERSUNDALAN. murtad mama, sudahlah ganti nama MAMA ROGOL.
muslim doyan persundalan pigi la ke brothel alloh :lol: :lol:

lontenya aku nie :lol: :lol:

ape moslemah sahaja yg pakai tudung :lol: :lol:

bodo la kau punya attitude, ganti aja name mama kau jd lonte

Sashimi
Posts: 3813
Joined: Sun Jul 09, 2006 8:19 am

Post by Sashimi »

kok jadi pacaran nih berdua ?

hati2 kalo ada mutawa lewat bisa di cambuk kalian

iwanss wrote:Hai Budak Indon, untuk apa jua kite minta maaf. Kau perang sahaja sama Budak Indon kafir lainya. Selepas tu hancur kau Kerajaan, dan gabunglah dengan Malaysia, jadilah Kerajaan Islam Malaysia Raya. Kau punya pimpinan tak pernah berani perang tu sama Malaysia. Malaysia sekarang ialah Kerajaan Kuat. Macam mana Indon perang menang lawan Malaysia. Kite punya Angkatan Tentera Diraja Terkuat. Teruklah kafir!

anywei, malaysia sendiri kalo bisa nyerang indonesia dan pasti menang, kenapa ngga di serang aja?

yang gue liat malah malaysia nerima pekerja indonesia, banyak sekali malah

yang begini ini mau menguasai indonesia?
????

Moderator 5
Posts: 183
Joined: Tue Sep 13, 2005 8:55 pm

Post by Moderator 5 »

Thread ini saya kunci kanrea telah menjadi pointless.

Locked