.

Daftar Murtadin FFI & Murtader Favorit t.a 2006 - 2007

Yang santai dan rileks. Gosip juga boleh.

Postby somad » Tue May 08, 2007 8:17 pm

stroberi wrote:hallo darsuki, smuanya!!!
tadi aku ke gramedia en royal plaza nglamar kerja, hehehe...gpp kok!!!tenang aja, jilbab arti sebenarnya adalah jilbab hati.

jika jilbab hati sudah sempurna, maka dia akan lebih sempurna dengan pkai jilbab. kalo aku sih, masih jilbab kain aja. jilbab hati belum sih....

makanya, aku gpp lepas jilbab....eh , aku lg punya ide nulis novel judulnya,"Saat jilbabku harus terlepas"

keren g?


Image
User avatar
somad
 
Posts: 1026
Joined: Tue Sep 20, 2005 11:25 pm
Location: Indo

Postby Nurlela » Wed May 09, 2007 8:22 am

stroberi wrote:hallo darsuki, smuanya!!!
tadi aku ke gramedia en royal plaza nglamar kerja, hehehe...gpp kok!!!tenang aja, jilbab arti sebenarnya adalah jilbab hati.

jika jilbab hati sudah sempurna, maka dia akan lebih sempurna dengan pkai jilbab. kalo aku sih, masih jilbab kain aja. jilbab hati belum sih....

makanya, aku gpp lepas jilbab....eh , aku lg punya ide nulis novel judulnya,"Saat jilbabku harus terlepas"

keren g?


Gramedia en Royal Plaza deket bunderan Waru, jadi nggak jauh dong sama rumahmu di-Sidoarjo.
Lebih baik kan dapet kerja en cari pengalaman Stro.
User avatar
Nurlela
 
Posts: 994
Joined: Wed Feb 14, 2007 8:50 am
Location: Earth

Postby stroberi » Wed May 09, 2007 8:30 am

yups.....

emakku seneng banget pas aku nglamar2 gitu. udah g dimarahi lg.

biarpun rada mangkel..
darsuki royal plaza surabaya khan ada gramedianya?

jadi satu sm royal plaza
User avatar
stroberi
 
Posts: 722
Joined: Wed Dec 13, 2006 9:15 am

Postby salju surga » Wed May 09, 2007 9:19 am

Adheel..sabar yach....heheheeh

strow dimana mana emang lugu kok..jadi maaklum yach....
User avatar
salju surga
 
Posts: 250
Joined: Thu Jan 18, 2007 10:54 pm
Location: earth

Postby somad » Wed May 09, 2007 8:21 pm

darsuki wrote:Gramedia en Royal Plaza deket bunderan Waru, jadi nggak jauh dong sama rumahmu di-Sidoarjo.
Lebih baik kan dapet kerja en cari pengalaman Stro.

Rasanya masih di pinggir Jl achmad Yani dah di muka pertigaan dengan Jemursari/
jemur Handayani jadi masih jauh dengan bundaran waru, kalau si straw kan kira kira
dekat dengan Pondok Chandra.
Lumayan jauh kalau straw dapat kerjaan di Royal Plasa, paling paling setiap hari dia
harus pacaran sama tukang Ojek nanti ta intip kalau ada gadis muda berjilbab
pacaran sama tukang ojek pasti dia.
Any way selamat yah nak Straw

wassalam
User avatar
somad
 
Posts: 1026
Joined: Tue Sep 20, 2005 11:25 pm
Location: Indo

Postby Phoenix » Thu May 10, 2007 3:32 am

somad wrote:
darsuki wrote:Gramedia en Royal Plaza deket bunderan Waru, jadi nggak jauh dong sama rumahmu di-Sidoarjo.
Lebih baik kan dapet kerja en cari pengalaman Stro.

Rasanya masih di pinggir Jl achmad Yani dah di muka pertigaan dengan Jemursari/
jemur Handayani jadi masih jauh dengan bundaran waru, kalau si straw kan kira kira
dekat dengan Pondok Chandra.
Lumayan jauh kalau straw dapat kerjaan di Royal Plasa, paling paling setiap hari dia
harus pacaran sama tukang Ojek nanti ta intip kalau ada gadis muda berjilbab
pacaran sama tukang ojek pasti dia.
Any way selamat yah nak Straw

wassalam


Wah..Mbah..bahaya nih mbah..ingat-ingat stro masih remaja loh....ngintipnya jangan keterusan..entar mbah pingin ngawin si stro deh...
Phoenix
 
Posts: 11175
Joined: Mon Feb 27, 2006 5:33 am
Location: FFI

Postby Nurlela » Thu May 10, 2007 8:03 am

somad wrote:
darsuki wrote:Gramedia en Royal Plaza deket bunderan Waru, jadi nggak jauh dong sama rumahmu di-Sidoarjo.
Lebih baik kan dapet kerja en cari pengalaman Stro.

Rasanya masih di pinggir Jl achmad Yani dah di muka pertigaan dengan Jemursari/
jemur Handayani jadi masih jauh dengan bundaran waru, kalau si straw kan kira kira
dekat dengan Pondok Chandra.
Lumayan jauh kalau straw dapat kerjaan di Royal Plasa, paling paling setiap hari dia
harus pacaran sama tukang Ojek nanti ta intip kalau ada gadis muda berjilbab
pacaran sama tukang ojek pasti dia.
Any way selamat yah nak Straw

wassalam


Iya gua juga udah tahu kalau Gramedia dan Royal Plaza jadi satu, bener Kakek Somad letaknya di JL. A. Yani Surabaya. Hee. he..he selamat bekerja ya Stro..
User avatar
Nurlela
 
Posts: 994
Joined: Wed Feb 14, 2007 8:50 am
Location: Earth

Postby stroberi » Thu May 10, 2007 11:19 am

siapa yang sudah bekerja....????

stro belum kerja kok, renyah kemarin aku mampir k gramedia kok...

loh, ini thread murtadin kok!

eh, mbah somad tau pondok chandra...gawat!!!!

terusan dikit rumahnya strow...

ternyata,,,orang ffi orang surabaya kebanyakan....


hahahhahaa
User avatar
stroberi
 
Posts: 722
Joined: Wed Dec 13, 2006 9:15 am

Postby Nurlela » Thu May 10, 2007 11:32 am

stroberi wrote:siapa yang sudah bekerja....????

stro belum kerja kok, renyah kemarin aku mampir k gramedia kok...

loh, ini thread murtadin kok!

eh, mbah somad tau pondok chandra...gawat!!!!

terusan dikit rumahnya strow...

ternyata,,,orang ffi orang surabaya kebanyakan....


hahahhahaa


Ya udah cari kerja sebanyak-banyaknya biar cepet dapet ya !
User avatar
Nurlela
 
Posts: 994
Joined: Wed Feb 14, 2007 8:50 am
Location: Earth

Postby wachdie.jr » Thu May 10, 2007 1:48 pm

stroberi wrote:siapa yang sudah bekerja....????
stro belum kerja kok, renyah kemarin aku mampir k gramedia kok...
loh, ini thread murtadin kok!
eh, mbah somad tau pondok chandra...gawat!!!!
terusan dikit rumahnya strow...
ternyata,,,orang ffi orang surabaya kebanyakan....
hahahhahaa

lho... sa'jane sampean wong suroboyo tha? wis nduk mrene'o gawe mbik cak Wachdie wae, aku nduwe warung sate wedus "UENAK" ning cedhak'e jembatan merah ngono lho...
Nek sampeyan gelem, tak tawari gawe ning nggon ku dadhi receptionist e'? gelem tha? dont worri sate wedus'e ne hallal 100%!!! aseli daginge' soko pasar uler...
User avatar
wachdie.jr
 
Posts: 2088
Joined: Tue Sep 20, 2005 8:19 am

Postby somad » Thu May 10, 2007 2:05 pm

Phoenix wrote:Wah..Mbah..bahaya nih mbah..ingat-ingat stro masih remaja loh....ngintipnya jangan keterusan..entar mbah pingin ngawin si stro deh...

He he he jangan khawatir halal kok,
Mbah sekarang 78+ si Straw kan kira kira 20 selisih 58 th,
jadi masih menang mbah dari Mohammad Saw cuma bedanya mbah
ga akan ada yang teriakin PHIDEOPHIL paling paling disebut bandot, menang lagi dah si mbah
Apalagi dia pernah bilang tertarik sama teman bokapnya yg udah Tua
Jadi siiip deh.
User avatar
somad
 
Posts: 1026
Joined: Tue Sep 20, 2005 11:25 pm
Location: Indo

Postby somad » Thu May 10, 2007 2:15 pm

wachdie.jr wrote:lho... sa'jane sampean wong suroboyo tha? wis nduk mrene'o gawe mbik cak Wachdie wae, aku nduwe warung sate wedus "UENAK" ning cedhak'e jembatan merah ngono lho...
Nek sampeyan gelem, tak tawari gawe ning nggon ku dadhi receptionist e'? gelem tha? dont worri sate wedus'e ne hallal 100%!!! aseli daginge' soko pasar uler...

Wah wah wah mbah kalah bondo dah sama cak Wachdie, uda gitu lebih cedek lagi rumahnya straw kalau mbah kan jauh di Benowo.
User avatar
somad
 
Posts: 1026
Joined: Tue Sep 20, 2005 11:25 pm
Location: Indo

Postby stroberi » Thu May 10, 2007 8:08 pm

Wachdie jr. nduwe sate wedus?? pangapunten mbah, aku oga seneng sate wedus. opo maneh ditawari kerja dadi reseptionis? walah, iso-iso klambiku ambu prengus thok!!!

jembatan merah? sik adoh wachdie jr. moso se' wong jawa dadi kapir neng kene? akeh-akeh sing dodol sate iku wong jowo . tapi, mboh mene lek panjenengan kuwi bose sing duwe warung sate.

pangapunten, strow ogah seneng sate wedhus, le ayam ga opo2 ...

mbah somad, aku se normal! moso' kawin karo panjenengan, aisyah kuwi bedo karo aku. jamane aisyah oga ono sekolahan, dadine kawin enom kawin cilik g masalah. ngono...


sugeng dalu...
User avatar
stroberi
 
Posts: 722
Joined: Wed Dec 13, 2006 9:15 am

Postby somad » Fri May 11, 2007 6:54 am

stroberi wrote:Wachdie jr. nduwe sate wedus?? pangapunten mbah, aku oga seneng sate wedus. opo maneh ditawari kerja dadi reseptionis? walah, iso-iso klambiku ambu prengus thok!!!

jembatan merah? sik adoh wachdie jr. moso se' wong jawa dadi kapir neng kene? akeh-akeh sing dodol sate iku wong jowo . tapi, mboh mene lek panjenengan kuwi bose sing duwe warung sate.

pangapunten, strow ogah seneng sate wedhus, le ayam ga opo2 ...

mbah somad, aku se normal! moso' kawin karo panjenengan, aisyah kuwi bedo karo aku. jamane aisyah oga ono sekolahan, dadine kawin enom kawin cilik g masalah. ngono...


sugeng dalu...

Weleh weleh,

Sampean piye sih, jarine arep gole gawe, bo ojo ngono toh nduk kok dadi milah-milah gawe
Gawe opo wae sing penting Halal ngono. Opo maneh Jembatan merah cedek pasar Atom
Pastine Asyiiik tenan
Weleh koq ndelalah sampean wani ngehinaken Aisha Ra, Gelem dikepruk wong sa kampung tah?

Wassalam
User avatar
somad
 
Posts: 1026
Joined: Tue Sep 20, 2005 11:25 pm
Location: Indo

Postby wachdie.jr » Fri May 11, 2007 8:00 am

somad wrote:Weleh weleh,

Sampean piye sih, jarine arep gole gawe, bo ojo ngono toh nduk kok dadi milah-milah gawe
Gawe opo wae sing penting Halal ngono. Opo maneh Jembatan merah cedek pasar Atom
Pastine Asyiiik tenan
Weleh koq ndelalah sampean wani ngehinaken Aisha Ra, Gelem dikepruk wong sa kampung tah?
Wassalam

Image :lol: :lol: :lol: lak awak ku gak nyangka sampeyan iki mbah somad, wis dadi bandhot tuek-tuek seh lucu tenan, aku ngguyu wis maring kepuyuh-puyuh ning katok ga karuan iki.. sopo sing tanggung jawab... strobiri-biri, jok turu wae, sampeyan kudu ngerewangi aku.. ngombah kolor ku... Image
User avatar
wachdie.jr
 
Posts: 2088
Joined: Tue Sep 20, 2005 8:19 am

Postby stroberi » Fri May 11, 2007 9:00 am

mbah somad, sopo sing ngilokake asiyah? maksute kuwi ngene, jamane bedo yo bedo mane karo saiki. lek misale aku iki lahir ndek jamane nabi. yo ora opo2 kawin cilik, enom. lha wong bulekku dhewe kuwi kawin pas umur 11 taon. opo bedane karo aisyah????

lek saiki, yo isin ta aku.
lo, iki thread kok dadi boso jowo? disambung nang thread stroberi oot aeh...

mbah somad, wachdie jr. mumpung omahe podo cedhak, piye le panjenengan2 kuwi kopi darat karo strow??

gratisan sate ayamme,..lan es teh...
User avatar
stroberi
 
Posts: 722
Joined: Wed Dec 13, 2006 9:15 am

Postby Nurlela » Fri May 11, 2007 9:16 am

stroberi wrote:mbah somad, sopo sing ngilokake asiyah? maksute kuwi ngene, jamane bedo yo bedo mane karo saiki. lek misale aku iki lahir ndek jamane nabi. yo ora opo2 kawin cilik, enom. lha wong bulekku dhewe kuwi kawin pas umur 11 taon. opo bedane karo aisyah????

lek saiki, yo isin ta aku.
lo, iki thread kok dadi boso jowo? disambung nang thread stroberi oot aeh...

mbah somad, wachdie jr. mumpung omahe podo cedhak, piye le panjenengan2 kuwi kopi darat karo strow??

gratisan sate ayamme,..lan es teh...


Wah lha kok cangkrukan nganggo boso jowo, zaman biyen karo sak iki yo podo ae tha Stro, nek awakmu rabi karo mbah Somad tonggo-tonggomu podho kaget, ora nyongko lhek awakmu oleh bojo wis tuwo alias mbah-mbah sing wis sepuh !!
User avatar
Nurlela
 
Posts: 994
Joined: Wed Feb 14, 2007 8:50 am
Location: Earth

Postby stroberi » Fri May 11, 2007 9:22 am

loh, bener sih ga opo2 darsuki, tapi ...ya opo yo?rasane isin ngono lo!kaya g ono arek sing enom ae lha! aisyah khan dijodohno. aku emoh...emoh...

aku lagi tresna karo si reggie kok, tahun ngarep aku neng bali ketemu karo de'e. hehehe.nganggo duwe royaltiku sing jutaan ngono.

kiro2 sopo sing murtad neng kene yo??
koyo'e g ono sing murtad...hahahhahahhaa
User avatar
stroberi
 
Posts: 722
Joined: Wed Dec 13, 2006 9:15 am

Postby wachdie.jr » Fri May 11, 2007 11:31 am

stroberi wrote:aku lagi tresna karo si reggie kok, tahun ngarep aku neng bali ketemu karo de'e. hehehe.nganggo duwe royaltiku sing jutaan ngono
. regie wong padang lho, mengko sampeyan bakal uakeh duit te'. De'e doyanane' surfing dadhi bodhi ne' setere'k.. ditanggung sak maleman "nyak nyos"

kiro2 sopo sing murtad neng kene yo??
koyo'e g ono sing murtad...hahahhahahhaa
strob... untunge' sampeyen ngoceh mbik kapir-kapir kabeh ning kane, kon ga iso ngomong coro iki ning masjid opo maneh ning myquran.com :lol: :lol:
User avatar
wachdie.jr
 
Posts: 2088
Joined: Tue Sep 20, 2005 8:19 am

Postby adheel » Fri May 11, 2007 11:38 am

Walah...!!
Pangapunten.. iki kabeh pada ngomong jowo.. aku ora ngarti...

Kiro2 sopo neng kene sing mau jawab Judul Thread aku..???
User avatar
adheel
 
Posts: 831
Joined: Sat Jan 06, 2007 6:29 pm
Location: Mungkin Disebelahmu :D

PreviousNext

Return to Obrolan Santai



Who is online

Users browsing this forum: No registered users