.

WONG JOWO

Yang santai dan rileks. Gosip juga boleh.

Postby kagakmurtad2 » Mon Feb 12, 2007 2:45 pm

hahahahahaha.....lanjuuuut, eh lanjuuiiik....hehehehehe
User avatar
kagakmurtad2
 
Posts: 1399
Joined: Mon Sep 11, 2006 10:35 pm
Location: MONTREAL

Postby Abang Chimp » Tue Feb 13, 2007 12:02 am

Kulo yo wong jowo susu cap nona karo susu nona ahahhahaha

nek susu ne mbok mu piye kental kentul??
Abang Chimp
 
Posts: 393
Joined: Thu Nov 30, 2006 4:50 am

Postby rova » Tue Feb 13, 2007 9:05 am

BEDEBAH wrote:
rova wrote:
Avatar iku bener potoku dhewe ko Mas .....

Aku dudu Muslim, aku Kristen nanging dudu Kristen Trinitas

Lha, yen sampeyan iku Kristen opo Islam ?


Oooo, ngono to..., aku dhewe biyene sik cilikanku kiro2 nganti umur 17 thn urip nang Jowo, yo piye yo, jenenge urip nang dhaerahe muslim, aku ngakune yo islam, tapi ora tau sembayang, opomaneh poso, ruahe Bapakku tambah nglarang, jarene ngene 'ora usah melu2 poso wong kowe ora sehat ngono kok' wektu isih cilik aku pancen loro2en. Terus umur 17 thn nganti 25 melu Om ku nang Bali, Om ku Protestan, dadi aku melu2 mlebu Grejo sebabe aku kroso cocok(sesuai ambek seleraku), aku akhire mlebu Kristen(wong tuwoku ora masalahno, tapi dulur2 kiwo tengenku lan tonggo teparo podho ora seneng) aku yo ora opo2, wong wis pilianku, opo wae resikone yo tak tanggung dhewe. Umur 26 akhire aku mlebu Katholik sampek saiki(sampek mati)he.he.he.he :lol: :lol: :lol: ngono lho critane dhiajeng Rova....

Terus slirane Agomone Kristen opo?


sing jelas aku dudu Kristen Trinitas lan sing mesti dimungsuhi ono ing ngendi-endi, mulane ojo cedak-cedak aku mengko ndak dadi kisruh poro rawuh :lol: :lol:
User avatar
rova
 
Posts: 633
Joined: Sat Jun 17, 2006 11:50 am
Location: Semarang, Indonesia

Postby rova » Tue Feb 13, 2007 9:13 am

adheel wrote:bia ambo cubo;

Mbhak rova, kulo nuwon, opo ambo biso minto foto sing agak jaleh..???

Matur nuwun,sampurasun kabeh...


nyuwun pangapunten Kakangmas Adheel menawi kulo mboten saget ngaturaken poto kulo kagem panjenengan sedhoyo amargi kulo kuwatos lan ajrih menawi poto kulo samangke dipun agem tiyang sanes ingkang mboten-mboten

nuwun.
User avatar
rova
 
Posts: 633
Joined: Sat Jun 17, 2006 11:50 am
Location: Semarang, Indonesia

Postby SITI_AISYAH » Tue Feb 13, 2007 9:27 am

rova wrote:sing jelas aku dudu Kristen Trinitas lan sing mesti dimungsuhi ono ing ngendi-endi, mulane ojo cedak-cedak aku mengko ndak dadi kisruh poro rawuh :lol: :lol:


Hua.ha.ha.ha aku yo wedi ki nyedaki sampeyan engko pas do cokot....ha.ha.ha.., Aku cuma penasaran fotone sampeyan sing tengah2 iku opo nganggo bikini? kok ketoke sexy buanget...... :tonqe: :tonqe: :tonqe:
User avatar
SITI_AISYAH
 
Posts: 501
Joined: Fri Dec 29, 2006 9:25 am
Location: tempat bermaen anak-anak.

Postby SITI_AISYAH » Tue Feb 13, 2007 10:00 am

Sorry, aku gak pati seneng ambek postingane sampeyan.... sebabe kurang hormat ambek ajaranku, mulane aku pisan yo gak pingin cedhak2 sampeyan.... koyo' ulo endhase loro..... :wink: :wink: :wink:
User avatar
SITI_AISYAH
 
Posts: 501
Joined: Fri Dec 29, 2006 9:25 am
Location: tempat bermaen anak-anak.

Postby rova » Tue Feb 13, 2007 12:25 pm

BEDEBAH wrote:
rova wrote:sing jelas aku dudu Kristen Trinitas lan sing mesti dimungsuhi ono ing ngendi-endi, mulane ojo cedak-cedak aku mengko ndak dadi kisruh poro rawuh :lol: :lol:


Hua.ha.ha.ha aku yo wedi ki nyedaki sampeyan engko pas do cokot....ha.ha.ha.., Aku cuma penasaran fotone sampeyan sing tengah2 iku opo nganggo bikini? kok ketoke sexy buanget...... :tonqe: :tonqe: :tonqe:


sampeyan dewe wae wedi ..... opo maneh aku

coba woconen jenengmu iku ..... BEDEBAH !

foto ing tengah iku wektu aku piknik ning Bali lan kanggoku pakaianku yo biasa wae koyo liya-liyane kae, perkoro dadi sexy iku amargo sing nyawang wae lan kanggoku isih lumrah iso ugo dadi ora lumrah yen sampeyan duwe pikiran sing ora nggenah
User avatar
rova
 
Posts: 633
Joined: Sat Jun 17, 2006 11:50 am
Location: Semarang, Indonesia

Postby rova » Tue Feb 13, 2007 12:37 pm

BEDEBAH wrote:Sorry, aku gak pati seneng ambek postingane sampeyan.... sebabe kurang hormat ambek ajaranku, mulane aku pisan yo gak pingin cedhak2 sampeyan.... koyo' ulo endhase loro..... :wink: :wink: :wink:


mulane aku rak yo wis ngomong yen sok sopo-o ojo cedhak-cedhak aku - perkoro aku mbok anggep koyo ulo ndas loro yo ra po po sing penting sampeyan ojo miloro rogo yo ..
User avatar
rova
 
Posts: 633
Joined: Sat Jun 17, 2006 11:50 am
Location: Semarang, Indonesia

Postby adheel » Tue Feb 13, 2007 5:55 pm

rova wrote:
adheel wrote:bia ambo cubo;

Mbhak rova, kulo nuwon, opo ambo biso minto foto sing agak jaleh..???

Matur nuwun,sampurasun kabeh...


nyuwun pangapunten Kakangmas Adheel menawi kulo mboten saget ngaturaken poto kulo kagem panjenengan sedhoyo amargi kulo kuwatos lan ajrih menawi poto kulo samangke dipun agem tiyang sanes ingkang mboten-mboten

nuwun.


nuwun juo mbak rova...
ambo agak kurang manangkok apo nan mbak rova mukasuikkan.. :lol:
mungkin mbak rova agak tasingguang puncak kada nyo dek gara gara kato ambo nan kurang bataratik ko..
ambo pun mintak punten nan sabananyo, soalnyo ambo mboten ngarati..
nuwun samo yooo... :lol:
User avatar
adheel
 
Posts: 831
Joined: Sat Jan 06, 2007 6:29 pm
Location: Mungkin Disebelahmu :D

Postby rova » Wed Feb 14, 2007 10:40 am

adheel wrote:
rova wrote:
adheel wrote:bia ambo cubo;

Mbhak rova, kulo nuwon, opo ambo biso minto foto sing agak jaleh..???

Matur nuwun,sampurasun kabeh...


nyuwun pangapunten Kakangmas Adheel menawi kulo mboten saget ngaturaken poto kulo kagem panjenengan sedhoyo amargi kulo kuwatos lan ajrih menawi poto kulo samangke dipun agem tiyang sanes ingkang mboten-mboten

nuwun.


nuwun juo mbak rova...
ambo agak kurang manangkok apo nan mbak rova mukasuikkan.. :lol:
mungkin mbak rova agak tasingguang puncak kada nyo dek gara gara kato ambo nan kurang bataratik ko..
ambo pun mintak punten nan sabananyo, soalnyo ambo mboten ngarati..
nuwun samo yooo... :lol:


Iyo .... yoooo ! ( sakjane aku ki ora mudheng opo sing dikarepke opo tho yo ? )
User avatar
rova
 
Posts: 633
Joined: Sat Jun 17, 2006 11:50 am
Location: Semarang, Indonesia

Postby kagakmurtad2 » Fri Feb 16, 2007 9:59 pm

apa kire-2 perlu gue translate lagi ye...? biar kagak salah nangkep doang....hehehehehe
User avatar
kagakmurtad2
 
Posts: 1399
Joined: Mon Sep 11, 2006 10:35 pm
Location: MONTREAL

Previous

Return to Obrolan Santai



Who is online

Users browsing this forum: No registered users

cron