.

FFI itu singkatan apa?

Yang bikin tertawa terbahak-bahak sampai sakit perut.

Postby toyib » Fri Jan 04, 2008 9:55 pm

uh.. semua benci dengan toyib.

Itulah tanda-tanda PENYAKIT HATI. PENYAKIT HATI susah sembuh.

di hati toyib tiada kebencian sama sekali kerana toyib orang yang penyayang, Sayang kepada Pencipta juga penyayang terhadap sesama makhluk Allah SWT, juga binatang.

ya sudah LOCK sahaja.
User avatar
toyib
 
Posts: 660
Joined: Tue Sep 04, 2007 6:33 pm
Location: PENANG MALAYSIA

Postby berani_murtad » Fri Jan 04, 2008 11:16 pm

kamu masih sayang sama nyawa ciptaan tuhan. sekarang kamu renungkan kenapa nabimu berbeda dengan kamu? nabimu menciptakan agama sendiri untuk bisa merampok dan ingin disetarakan dengan tuhan. sudah terlalu kejam nabimu tetapi kamu tetap menutup hatimu.
berani_murtad
 
Posts: 2574
Joined: Sat May 19, 2007 3:11 pm
Location: Surga 72 bidadari

Postby Garin laksana » Sat Jan 05, 2008 7:42 am

toyib wrote:uh.. semua benci dengan toyib.

Itulah tanda-tanda PENYAKIT HATI. PENYAKIT HATI susah sembuh.

di hati toyib tiada kebencian sama sekali kerana toyib orang yang penyayang, Sayang kepada Pencipta juga penyayang terhadap sesama makhluk Allah SWT, juga binatang.

ya sudah LOCK sahaja.


Ah Bang toyib bisa aza...,
kami2 nih sebenernya sayang sama bang toyib loh.... tiada satupun yg benci kepada awak... Kami semua malah kasihan sama abang...
Jangan bersedih ya bang... teruskanlah upaya abang, kerana kami sangat terhibur dgn abang.. bang toyib 'kan paling lucu loh.... kami hepi2 sahaja dgn bang toyib. C.U.!***
User avatar
Garin laksana
 
Posts: 1198
Joined: Mon Sep 24, 2007 5:07 pm
Location: Al-Quds

Postby fenomena » Sat Jan 05, 2008 11:36 am

toyib wrote:uh.. semua benci dengan toyib.

Itulah tanda-tanda PENYAKIT HATI. PENYAKIT HATI susah sembuh.

di hati toyib tiada kebencian sama sekali kerana toyib orang yang penyayang, Sayang kepada Pencipta juga penyayang terhadap sesama makhluk Allah SWT, juga binatang.

ya sudah LOCK sahaja.


Saya justru paling menunggu tulisan Toyib, bisa menghibur hati dikala duka, meskipun sama sekali tidak bermutu namun tulisannya lucu-lucu, sama seperti tulisan si Jajang.
fenomena
 
Posts: 4272
Joined: Wed Nov 28, 2007 8:24 am

Postby toyib » Sat Jan 12, 2008 8:16 pm

terima kasih fenomena, sekarang kau nak waras, jangan kau punya hati yang sakit, susah sembuh.
User avatar
toyib
 
Posts: 660
Joined: Tue Sep 04, 2007 6:33 pm
Location: PENANG MALAYSIA

Postby omkangkung » Sat Jan 12, 2008 8:55 pm

asiikkkkk.... toyib come back.... si muslim tolol superior come back.... waakkakakaka
User avatar
omkangkung
 
Posts: 2491
Joined: Thu Nov 22, 2007 7:42 am
Location: rumah jajang

Postby toyib » Sat Jan 12, 2008 9:57 pm

TERIMA KASIH. OLEH ITU SOKONG SYARIAT ISLAM DI MANA-MANA
User avatar
toyib
 
Posts: 660
Joined: Tue Sep 04, 2007 6:33 pm
Location: PENANG MALAYSIA

Postby omkangkung » Sun Jan 13, 2008 3:17 am

siippp... pasti ane dukung syariat islam ditegakan... tapi dikuburan aja yah bang toyib....
User avatar
omkangkung
 
Posts: 2491
Joined: Thu Nov 22, 2007 7:42 am
Location: rumah jajang

Postby Phoenix » Sun Jan 13, 2008 6:30 am

toyib wrote:uh.. semua benci dengan toyib.

Itulah tanda-tanda PENYAKIT HATI. PENYAKIT HATI susah sembuh.

di hati toyib tiada kebencian sama sekali kerana toyib orang yang penyayang, Sayang kepada Pencipta juga penyayang terhadap sesama makhluk Allah SWT, juga binatang.

ya sudah LOCK sahaja.


Waduh!! tuh kan si Toyib meweq dah...
Phoenix
 
Posts: 11175
Joined: Mon Feb 27, 2006 5:33 am
Location: FFI

Postby Garin laksana » Sun Jan 13, 2008 9:58 am

@ 'toy-ib',

Bagaimana bang '-ib'?, apa abang setelah lama di A-FFI, abang ingin mengganti topic ini menjadi: "A-FFI itu singkatan Apa?" Bisa saja sih!
User avatar
Garin laksana
 
Posts: 1198
Joined: Mon Sep 24, 2007 5:07 pm
Location: Al-Quds

Postby toyib » Sun Jan 13, 2008 11:12 am

DIK GARIN MASIH AKTIF YA ?
User avatar
toyib
 
Posts: 660
Joined: Tue Sep 04, 2007 6:33 pm
Location: PENANG MALAYSIA

Postby omkangkung » Sun Jan 13, 2008 12:50 pm

jangan sampai toyib sedih dan stroke....
User avatar
omkangkung
 
Posts: 2491
Joined: Thu Nov 22, 2007 7:42 am
Location: rumah jajang

Postby toyib » Sun Jan 13, 2008 8:04 pm

oleh itu sokong SYARIAT ISLAM
User avatar
toyib
 
Posts: 660
Joined: Tue Sep 04, 2007 6:33 pm
Location: PENANG MALAYSIA

Postby berani_murtad » Sun Jan 13, 2008 8:48 pm

apakah kegunaan yang terbaik jika diterapkan syariat islam neh toyib?
berani_murtad
 
Posts: 2574
Joined: Sat May 19, 2007 3:11 pm
Location: Surga 72 bidadari

Postby omkangkung » Mon Jan 14, 2008 12:06 am

biar bisa kawin banyak... populasi muslim meningkat, dan munculah negara muslim tolol superior.... wakakakaka
User avatar
omkangkung
 
Posts: 2491
Joined: Thu Nov 22, 2007 7:42 am
Location: rumah jajang

Postby Garin laksana » Mon Jan 14, 2008 2:36 pm

@toy-ib,

Ah Garin sih, gimana bang 'toy-ib' sahaja!, & selalu aktif di FFI; Sebelum sokong syariah. Garin mau sokong Raja Petra & Lina Joy dahulu; Selepas tuh.... sokong2 si Sari-Aaahhhh....! supaya bang 'toy-ib' mencontoh Raja Petra & Lina Joy! Oke?**
User avatar
Garin laksana
 
Posts: 1198
Joined: Mon Sep 24, 2007 5:07 pm
Location: Al-Quds

Postby toyib » Mon Jan 14, 2008 8:09 pm

dik Garin pasti tahu bahawa murtad itu pasti menderita zahir dan bathin.

bang toyib sedar bahawa dik Garin pastilah menderita, jom ke rumah bang toyib, bang toyib akan beri kisah rohani sehingga rohani dik Garin akan sihat.
User avatar
toyib
 
Posts: 660
Joined: Tue Sep 04, 2007 6:33 pm
Location: PENANG MALAYSIA

Postby murtad mama » Mon Jan 14, 2008 11:04 pm

toyib wrote:dik Garin pasti tahu bahawa murtad itu pasti menderita zahir dan bathin.

bang toyib sedar bahawa dik Garin pastilah menderita, jom ke rumah bang toyib, bang toyib akan beri kisah rohani sehingga rohani dik Garin akan sihat.


mama dah murtad tapi sihat zahir dan bathin kq :lol:
awak nie tipu, lawak la :lol:
User avatar
murtad mama
 
Posts: 4284
Joined: Tue Feb 06, 2007 7:16 pm
Location: Jl veteran 48 Kota Bekasi 17141 Jawa Barat <==== Alamat VOA-Islam :) :) :)

Postby berani_murtad » Mon Jan 14, 2008 11:41 pm

toyib wrote:dik Garin pasti tahu bahawa murtad itu pasti menderita zahir dan bathin.

bang toyib sedar bahawa dik Garin pastilah menderita, jom ke rumah bang toyib, bang toyib akan beri kisah rohani sehingga rohani dik Garin akan sihat.

justru rohani bang toyib yang sudah hancur lebur. mengapa allah swt si toyib tidak membantu untuk menghancurkan situs ini. ternyata bang toyib juga yang mati2an membela islam sampai babak belur. dan toyibpun menjadi gelisah rohani menghadapi kehancuran islam yang sudah mulai berjalan. toyib....yib sampai kapan loe sadar allah swt itu adalah setan. mengapa juga engkau tetap menutp hati kecilmu. ck...ck kacian
berani_murtad
 
Posts: 2574
Joined: Sat May 19, 2007 3:11 pm
Location: Surga 72 bidadari

Postby Garin laksana » Tue Jan 15, 2008 10:58 am

@'toy-ib',

Cubalah bang 'toy-ib' menasehati Raja Petra & Lina Joy sahaja dulu; tak usah repot2 menasehati Garin, terlalu jauh...!
Cuba Lihat: Mama Murtad, Berani_Murtad, Raja Petra, Lina Joy; semua merasakan enjoy - happy dan merasa lega zahir-bathin; Mereka sudah tidak terikat oleh janji2 iblis, janji2 palsu, seperti yang sering diceritakan dalam 'kisah2 rohani' oleh para ustadz. Garin sdh hafal kisah2 rohani yg sesat, makanya bang 'toy-ib' gak usah offer kisah rohani ke Garin, percuma sahaja.*
User avatar
Garin laksana
 
Posts: 1198
Joined: Mon Sep 24, 2007 5:07 pm
Location: Al-Quds

PreviousNext

Return to Humor



Who is online

Users browsing this forum: No registered users