FFI itu singkatan apa?

Yang bikin tertawa terbahak-bahak sampai sakit perut.
User avatar
Agnostic_Is_Better
Posts: 609
Joined: Mon Sep 24, 2007 7:48 pm
Contact:

Post by Agnostic_Is_Better »

TAH = Toyib Anak Haram

User avatar
toyib
Posts: 660
Joined: Tue Sep 04, 2007 6:33 pm
Location: PENANG MALAYSIA
Contact:

Post by toyib »

A_I_B+S = Aku Ikut Bersetub.Syetan

di

Free Sexs Forum International

User avatar
Agnostic_Is_Better
Posts: 609
Joined: Mon Sep 24, 2007 7:48 pm
Contact:

Post by Agnostic_Is_Better »

TSS = Toyib Suka Sodomi

swatantre
Posts: 4193
Joined: Thu Jul 20, 2006 7:40 pm
Location: Tanah Suci, dalem Ka'bah

Post by swatantre »

toyib wrote:swatantre kalau sakit hati

cubalah berpikir jangan OOT

FULL FAECES INTERNATIONAL
Toyib kalau sakit hati, cobalah jawab yang lebih cerdas. Jangan hanya nongol di SB atau Humor, ya..... Menyumpah-menyampah....

Menurut issue, kamu selain orang NGO juga agen pemerintah ya? Kok ***** sih? Emang NGO dan Pemerintah Malaysial standarnya seperti kamu, ya?

User avatar
toyib
Posts: 660
Joined: Tue Sep 04, 2007 6:33 pm
Location: PENANG MALAYSIA
Contact:

Post by toyib »

Nongol dimana asal didalam laman FFI sahaja tak masalah.

Daripada hari-hari nongol di tempat persundalan jakarta, menjual diri semacam swatantre itu lebih menjijikkan.

Sudahlah swatantre sepagi ini kau sudah on, apakah kau sudah tiada pekerjaan selain menjadi sundal lelaki?

Mari sini kita bagi wang sehingga kau menjadi orang baik.

User avatar
Allah-SWT
Posts: 220
Joined: Mon Dec 17, 2007 11:00 am

Post by Allah-SWT »

Toyib kau edan dan *****!!!! sudah berapa lelaki yang mengerjaimu shg membuatmu kehilangan otak dan pikiran sehat?

User avatar
toyib
Posts: 660
Joined: Tue Sep 04, 2007 6:33 pm
Location: PENANG MALAYSIA
Contact:

Post by toyib »

Allah-SWT wrote:Toyib kau edan dan *****!!!! sudah berapa lelaki yang mengerjaimu shg membuatmu kehilangan otak dan pikiran sehat?
Hanya Dajjal yang memakai nama Tuhanku, hai kau manusia keturunan sundal kau pakai nama Tuhanku, kau sepatutnya sedar bahawa kau ini anak haram beribukan pelacur murahan.

Kami maklumkan kepada netter Muslim di seluruh dunia bahawa pemakai nama tersebut diatas ialah seorang pelacur di Kompleks Pelacuran di Jakarta yang kena HIV, dia menyalahkan Tuhan kerana belum ada ubat HIV, sebenar dia itu pelacur lelaki yang kerap disodomi dengan tarip 50.000 rupiah.

Tapi kami maklum kerana orang tersebut tak lama lagi mati, Amin, semoga kau mati dengan kesakitan luar biasa dalam minggu ini. Kerana HIV itu sudah unable disembuhkan.

User avatar
Allah-SWT
Posts: 220
Joined: Mon Dec 17, 2007 11:00 am

Post by Allah-SWT »

Hanya Dajjal yang memakai nama Tuhanku, hai kau manusia keturunan sundal kau pakai nama Tuhanku, kau sepatutnya sedar bahawa kau ini anak haram beribukan pelacur murahan.
sudah pasti yang merah sedang bicarain gue, Allah-SWT kan?
Kami maklumkan kepada netter Muslim di seluruh dunia bahawa pemakai nama tersebut diatas ialah seorang pelacur di Kompleks Pelacuran di Jakarta yang kena HIV, dia menyalahkan Tuhan kerana belum ada ubat HIV, sebenar dia itu pelacur lelaki yang kerap disodomi dengan tarip 50.000 rupiah.
lagi ngomongin gue, Allah-SWT ya????
Tapi kami maklum kerana orang tersebut tak lama lagi mati, Amin, semoga kau mati dengan kesakitan luar biasa dalam minggu ini. Kerana HIV itu sudah unable disembuhkan
Emang Allah-SWT itu ada?

swatantre
Posts: 4193
Joined: Thu Jul 20, 2006 7:40 pm
Location: Tanah Suci, dalem Ka'bah

Post by swatantre »

Hanya Dajjal yang memakai nama Tuhanku
-------------------------

Tuhannya Toyib itu Dajjal toh? Pantas mulut dan kelakuannya gak beda jauh dg yg digambarkan....

Yib, kau dapat duit dibagi2 habis merogol berapa taon ama Polis?

User avatar
toyib
Posts: 660
Joined: Tue Sep 04, 2007 6:33 pm
Location: PENANG MALAYSIA
Contact:

Post by toyib »

INILAH KAPIR YANG MUNAFIK, MENYALAHKAN ORANG LAIN OOT TAPI DIRINYA OOT MAKANYA

FULL FELACUR-KAPIR DI INDON

yang otaknya

FULL FAECES INDECENT

User avatar
omkangkung
Posts: 2491
Joined: Thu Nov 22, 2007 7:42 am
Location: rumah jajang
Contact:

Post by omkangkung »

FEMBUAL FEMBUAL ISLAM

User avatar
murtad mama
Posts: 4284
Joined: Tue Feb 06, 2007 7:16 pm
Location: Jl veteran 48 Kota Bekasi 17141 Jawa Barat <==== Alamat VOA-Islam :) :) :)
Contact:

Post by murtad mama »

toyib wrote:INILAH KAPIR YANG MUNAFIK, MENYALAHKAN ORANG LAIN OOT TAPI DIRINYA OOT MAKANYA

FULL FELACUR-KAPIR DI INDON

yang otaknya

FULL FAECES INDECENT
toyib ko nie buat malu malaysia sahaja, tak de maruah ka??

kalau standart moral macam ko tu, macam mana pula standart moral diraja dan polis malaysia,kalau orang macam ko cakap teruk setiap ol di laman nie??!!

fikirla pakai mindamu yg karut tuh, sudah cakap teruk dan hoax pulak ditambah tak de maruah, buanglah jabatan ketua NGO dri dirmu, nie lah kamu yg buat orang disini tak de respect denganmu. sudah tuapon bau tanah pulak masih sahaja cakap teruk, ko nie dah bau tanah mestinya jadi panutan bukan main cakap teruk,fikir pakai otak jgn ass donk

User avatar
toyib
Posts: 660
Joined: Tue Sep 04, 2007 6:33 pm
Location: PENANG MALAYSIA
Contact:

Post by toyib »

Dari sekian banyak hujatan terhadap toyib. toyib menjadi sedar seperti PEPATAH MALAYSIA BILANG :

ANJING MENGGONGGONG KAFILAH BERLALU

FORUM ADMIN DAN MODERATOR, TUTUP SAHAJA FORUM INI ATAU MASUKKAN KE SAMPAH.

MODERATOR HEY MODERATOR KAU INI SEDANG ONANI YA? TUTUP FORUM INI!

User avatar
murtad mama
Posts: 4284
Joined: Tue Feb 06, 2007 7:16 pm
Location: Jl veteran 48 Kota Bekasi 17141 Jawa Barat <==== Alamat VOA-Islam :) :) :)
Contact:

Post by murtad mama »

toyib wrote:Dari sekian banyak hujatan terhadap toyib. toyib menjadi sedar seperti PEPATAH MALAYSIA BILANG :

ANJING MENGGONGGONG KAFILAH BERLALU

FORUM ADMIN DAN MODERATOR, TUTUP SAHAJA FORUM INI ATAU MASUKKAN KE SAMPAH.

MODERATOR HEY MODERATOR KAU INI SEDANG ONANI YA? TUTUP FORUM INI!
toyib ko nie buat malu malaysia sahaja, tak de maruah ka??

kalau standart moral macam ko tu, macam mana pula standart moral diraja dan polis malaysia,kalau orang macam ko cakap teruk setiap ol di laman nie??!!

fikirla pakai mindamu yg karut tuh, sudah cakap teruk dan hoax pulak ditambah tak de maruah, buanglah jabatan ketua NGO dri dirmu, nie lah kamu yg buat orang disini tak de respect denganmu. sudah tuapon bau tanah pulak masih sahaja cakap teruk, ko nie dah bau tanah mestinya jadi panutan bukan main cakap teruk,fikir pakai otak jgn ass donk

User avatar
toyib
Posts: 660
Joined: Tue Sep 04, 2007 6:33 pm
Location: PENANG MALAYSIA
Contact:

Post by toyib »

Ya itulah anakku, toyik tidak suka maksiat, tetapi maksiat jalan terus, berapa sudah netter perempuan dirogol di perkumpulan haram ini. toyib tak suka.

fenomena
Posts: 4272
Joined: Wed Nov 28, 2007 8:24 am

Post by fenomena »

Full Faeces Islam

User avatar
Agnostic_Is_Better
Posts: 609
Joined: Mon Sep 24, 2007 7:48 pm
Contact:

Post by Agnostic_Is_Better »

TSA = Toyib Sefilis Akut

User avatar
Agnostic_Is_Better
Posts: 609
Joined: Mon Sep 24, 2007 7:48 pm
Contact:

Post by Agnostic_Is_Better »

TKG = Toyib Kelamin Ganda

User avatar
omkangkung
Posts: 2491
Joined: Thu Nov 22, 2007 7:42 am
Location: rumah jajang
Contact:

Post by omkangkung »

TPN=TOYIB PEMERKOSA NENEK

User avatar
Kutang_Belum_Dicuci
Posts: 459
Joined: Wed Dec 12, 2007 9:05 pm

Post by Kutang_Belum_Dicuci »

NDT = Nenek Diperkosa Toyib

Post Reply