. FFI | Document | Artikel | Forum | Wiki | Glossary | Prophet Muhammad Illustrated

TANYA POLIGAMI WAKTU PACARAN

Seputar pro dan kontra poligami dalam ajaran Islam.

Re: TANYA POLIGAMI WAKTU PACARAN

Postby harahap » Sun Jul 17, 2011 1:59 am

gut idea ....
wkt baca judulnya gue kira bro poligami diintrograsi masa lalunya wkt pacaran ...
ehh ternyata ..
hah hah ah ..
User avatar
harahap
Kecanduan
Kecanduan
 
Posts: 2123
Joined: Mon Sep 27, 2010 12:09 pm

Re: TANYA POLIGAMI WAKTU PACARAN

Postby anjinghitam69 » Tue Jul 19, 2011 2:46 am

Indahnya polygami


main mobil mobilan yuk


:axe:
anjinghitam69
Pandangan Pertama
Pandangan Pertama
 
Posts: 33
Joined: Sat May 14, 2011 9:50 am

Re: TANYA POLIGAMI WAKTU PACARAN

Postby Ahmadibejad » Tue Jul 19, 2011 8:55 pm

Udh dateng belon?
Sapa?
Slimer2nya?
Belon..
Ya udh
Bantu sundul lagi
Ahmadibejad
Lupa Diri
Lupa Diri
 
Posts: 1341
Joined: Sun Sep 06, 2009 9:16 am

Re: TANYA POLIGAMI WAKTU PACARAN

Postby Ahmadibejad » Sun Jul 31, 2011 12:20 am

Slimer2 belon ada yg mo mampir yah?
Sundul lagi ahh..
Ahmadibejad
Lupa Diri
Lupa Diri
 
Posts: 1341
Joined: Sun Sep 06, 2009 9:16 am

Re: TANYA POLIGAMI WAKTU PACARAN

Postby Ahmadibejad » Sun Jul 31, 2011 10:26 pm

sundul lagi

Ini mirip tritnya HF (Gimana? Sudah ketemu?) :rofl: :rofl: :rolling: :rolling:
Ahmadibejad
Lupa Diri
Lupa Diri
 
Posts: 1341
Joined: Sun Sep 06, 2009 9:16 am

Re: TANYA POLIGAMI WAKTU PACARAN

Postby kalangkilang » Sun Jul 31, 2011 10:36 pm

Ahmadibejad wrote:sundul lagi
Ini mirip tritnya HF (Gimana? Sudah ketemu?) :rofl: :rofl: :rolling: :rolling:

Mungkin juga bro... :rolleyes:

topik ini sudah disi 45 post, sudah tiga halaman, genap 30 (tiga puluh hari), dan tak seorangpun netter muslim berani menjawab pertanyaan dari bung wongjowo, termasuk muslim cheerleaders seperti
jadi, asal usil, lapis legit, aeon, vhee, cintanegeri, kre-setan, captain pancasila, rahmatan, metalizer, maz, mazaya

Padahal pertanyaan-nya gampang lho...
by wongjowo » Thu Jun 30, 2011 9:03 pm
wongjowo wrote:Lansung saja,
1. Buat Muslim
Beranikah sampeyan bertanya pada pacar sampeyan:
Sayang/Dik/Tante/dsb maukah jika nanti sudah menikah, kamu saya poligami?
Jika berani jelaskan alesannya
Jika tidak berani jelaskan alesannya

2. Buat Muslimah
Jika pacarmu menanyakan pertanyaan diatas, apa reaksi dan jawabanmu? jelaskan berserta alesannya

Monggo slim dijawab, tidak usah malu2
User avatar
kalangkilang
Kecanduan
Kecanduan
 
Posts: 2696
Joined: Sun Sep 26, 2010 12:52 am
Location: lagi menulis dibuku

Re: TANYA POLIGAMI WAKTU PACARAN

Postby Ahmadibejad » Mon Aug 01, 2011 1:57 pm

wongjowo wrote:Lansung saja,
1. Buat Muslim
Beranikah sampeyan bertanya pada pacar sampeyan:
Sayang/Dik/Tante/dsb maukah jika nanti sudah menikah, kamu saya poligami?
Jika berani jelaskan alesannya
Jika tidak berani jelaskan alesannya


2. Buat Muslimah
Jika pacarmu menanyakan pertanyaan diatas, apa reaksi dan jawabanmu? jelaskan berserta alesannya

Monggo slim dijawab, tidak usah malu2

Gmpang kok...tinggal dijawab ajah..
Ahmadibejad
Lupa Diri
Lupa Diri
 
Posts: 1341
Joined: Sun Sep 06, 2009 9:16 am

Re: TANYA POLIGAMI WAKTU PACARAN

Postby wongjowo » Sun Aug 07, 2011 4:21 pm

Absen :green:
User avatar
wongjowo
Lupa Diri
Lupa Diri
 
Posts: 1477
Joined: Sun Sep 06, 2009 7:43 am
Location: Apa Liat-Liat ?!?

Re: TANYA POLIGAMI WAKTU PACARAN

Postby GoodSniper » Sun Aug 07, 2011 6:38 pm

kafir berbalas pantun :rolling:
GoodSniper
Jatuh Hati
Jatuh Hati
 
Posts: 723
Joined: Wed Apr 20, 2011 4:38 pm

Re: TANYA POLIGAMI WAKTU PACARAN

Postby Kre-setan » Sun Aug 07, 2011 7:26 pm

Thread ini dah gua jawab, tapi postingan gue dibuang moderator padahal gua gak OOT.

Jadi malas posting lagi, kalo ada yg penasaran bisa cari jawaban gue di keranjang sampah
User avatar
Kre-setan
Lupa Diri
Lupa Diri
 
Posts: 1103
Joined: Thu Jun 02, 2011 1:39 pm

Re: TANYA POLIGAMI WAKTU PACARAN

Postby I__Muslim » Sun Aug 07, 2011 9:21 pm

Kre-setan wrote:Thread ini dah gua jawab, tapi postingan gue dibuang moderator padahal gua gak OOT.

Jadi malas posting lagi, kalo ada yg penasaran bisa cari jawaban gue di keranjang sampah
I__Muslim
Jatuh Hati
Jatuh Hati
 
Posts: 981
Joined: Tue Jul 13, 2010 4:18 pm
Location: Antara ada dan tiada....

Re: TANYA POLIGAMI WAKTU PACARAN

Postby wongjowo » Mon Aug 08, 2011 12:03 pm

Kre-setan wrote:Thread ini dah gua jawab, tapi postingan gue dibuang moderator padahal gua gak OOT.

Jadi malas posting lagi, kalo ada yg penasaran bisa cari jawaban gue di keranjang sampah


Lha kok malah posting lagi.

Postingan di keranjang sampah tidak layak baca, ngapain saya ngorek2 tempat sampah, saya bukan pemulung :finga:
User avatar
wongjowo
Lupa Diri
Lupa Diri
 
Posts: 1477
Joined: Sun Sep 06, 2009 7:43 am
Location: Apa Liat-Liat ?!?

Re: TANYA POLIGAMI WAKTU PACARAN

Postby Ahmadibejad » Mon Aug 08, 2011 8:09 pm

wongjowo wrote:Lha kok malah posting lagi.

Postingan di keranjang sampah tidak layak baca, ngapain saya ngorek2 tempat sampah, saya bukan pemulung :finga:


Ngene loh kang..Sakjane kie seng bodong kie sampeyan kok kang.. :rofl:

Wong slimer2 rak mungkin njawab pertanyaan sampeyan kok sampeyan isih nyundul iki trit...Mesakke slimer2 nek kudu komeng.. :rofl:

Si Kre-setan kie mung njawab e koyo rak niat njawab.."Ya, gampang..tinggal tanya aja..klo mau ayo..klo gk ya udh gk ush"

Piye jwaban kuwi...? kuwi jwaban slimer Kre-setan loh..desperate bgt :lol:
Ahmadibejad
Lupa Diri
Lupa Diri
 
Posts: 1341
Joined: Sun Sep 06, 2009 9:16 am

Re: TANYA POLIGAMI WAKTU PACARAN

Postby wongjowo » Mon Aug 08, 2011 8:33 pm

Ahmadibejad wrote:
Ngene loh kang..Sakjane kie seng bodong kie sampeyan kok kang.. :rofl:

Wong slimer2 rak mungkin njawab pertanyaan sampeyan kok sampeyan isih nyundul iki trit...Mesakke slimer2 nek kudu komeng.. :rofl:

Si Kre-setan kie mung njawab e koyo rak niat njawab.."Ya, gampang..tinggal tanya aja..klo mau ayo..klo gk ya udh gk ush"

Piye jwaban kuwi...? kuwi jwaban slimer Kre-setan loh..desperate bgt :lol:


Ra dijawab gpp le sg penting do moco ben sg uteke durung sowak dadi mikir, sg atine sih muni ben muni banter.

Kuwi dudu jawaban tapi kejar postingan, pantes wae dibuang sampah :lol:

Thanks to momod, Threadku ra dadi mambu badeg :finga:
User avatar
wongjowo
Lupa Diri
Lupa Diri
 
Posts: 1477
Joined: Sun Sep 06, 2009 7:43 am
Location: Apa Liat-Liat ?!?

Re: TANYA POLIGAMI WAKTU PACARAN

Postby Kre-setan » Mon Aug 08, 2011 8:45 pm

sampeyan kan nanya wani ato ora wani, kan wes gue jawab to, BERANI.

Lah, terus ane masih nunggu respon sampeyan tapi postingane wes keburu dibuang momod semprul.
User avatar
Kre-setan
Lupa Diri
Lupa Diri
 
Posts: 1103
Joined: Thu Jun 02, 2011 1:39 pm

Re: TANYA POLIGAMI WAKTU PACARAN

Postby papierkorb » Mon Aug 08, 2011 9:22 pm

mana nih slimer?? yuuuhuuuu :-"
mana ada slimers yg brani tanya poligami wkt pacaran,klo ga lsg di ksh bata :green:
User avatar
papierkorb
Jatuh Hati
Jatuh Hati
 
Posts: 552
Joined: Wed Mar 30, 2011 6:24 pm

Re: TANYA POLIGAMI WAKTU PACARAN

Postby Captain Pancasila » Mon Aug 08, 2011 9:28 pm

wongjowo wrote:1. Buat Muslim
Beranikah sampeyan bertanya pada pacar sampeyan:
Sayang/Dik/Tante/dsb maukah jika nanti sudah menikah, kamu saya poligami?
Jika berani jelaskan alesannya
Jika tidak berani jelaskan alesannya

Ora masalah wani opo ra wani...
...tapi masalah niat opo rak niat...
...jawabanku : terus terang wae aku ora niat...
...alesane opo? ---> lha wong tinggal nunggoni sedelok wae, wes entuk 72 widodari owg (wes gratis, ora perlu nganggo padu sisan, enak to?) :lol:
User avatar
Captain Pancasila
Kecanduan
Kecanduan
 
Posts: 3376
Joined: Wed Jun 01, 2011 1:58 pm
Location: Bekas Benua Atlantis

Re: TANYA POLIGAMI WAKTU PACARAN

Postby wongjowo » Mon Aug 08, 2011 9:40 pm

Captain Pancasila wrote:Ora masalah wani opo ra wani...
...tapi masalah niat opo rak niat...
...jawabanku : terus terang wae aku ora niat...
...alesane opo? ---> lha wong tinggal nunggoni sedelok wae, wes entuk 72 widodari owg (wes gratis, ora perlu nganggo padu sisan, enak to?) :lol:


Kenapa sampeyan berfikir/mengira kalau menanyakan poligami terhadap pacar akan terjadi padu atau perang mulut atau perseteruan, silahkan dijelaskan!
User avatar
wongjowo
Lupa Diri
Lupa Diri
 
Posts: 1477
Joined: Sun Sep 06, 2009 7:43 am
Location: Apa Liat-Liat ?!?

Re: TANYA POLIGAMI WAKTU PACARAN

Postby Captain Pancasila » Mon Aug 08, 2011 10:00 pm

wongjowo wrote:Kenapa sampeyan berfikir/mengira kalau menanyakan poligami terhadap pacar akan terjadi padu atau perang mulut atau perseteruan, silahkan dijelaskan!

yo asal mbayangke kemungkinan terburuk wae kang...
...bahkan nek ora dadi padu pun, yo katakanlah wonge meneng wae, opo iso ngerti dewe, yen deknen nesu opo ora? (rekake deknen tipe wongjowo)
...lha nek deknen katakanlah : ngempet jengkel, kan yo malah tambah mesakake to kang...
User avatar
Captain Pancasila
Kecanduan
Kecanduan
 
Posts: 3376
Joined: Wed Jun 01, 2011 1:58 pm
Location: Bekas Benua Atlantis

Re: TANYA POLIGAMI WAKTU PACARAN

Postby wongjowo » Mon Aug 08, 2011 10:25 pm

wongjowo wrote:Kenapa sampeyan berfikir/mengira kalau menanyakan poligami terhadap pacar akan terjadi padu atau perang mulut atau perseteruan, silahkan dijelaskan!

Captain Pancasila wrote:yo asal mbayangke kemungkinan terburuk wae kang...
...bahkan nek ora dadi padu pun, yo katakanlah wonge meneng wae, opo iso ngerti dewe, yen deknen nesu opo ora? (rekake deknen tipe wongjowo)
...lha nek deknen katakanlah : ngempet jengkel, kan yo malah tambah mesakake to kang...

Sampeyan kan sudah mengira atau membayangkan si wanita bakalan marah, dengan kata lain sampeyan tau alasan kenapa sampai terjadi hal buruk itu. Yang saya tanyakan adalah apa alasannya si wanita dalam perkiraan atau bayanganmu tersebut untuk padu/marah/perang mulut.
User avatar
wongjowo
Lupa Diri
Lupa Diri
 
Posts: 1477
Joined: Sun Sep 06, 2009 7:43 am
Location: Apa Liat-Liat ?!?

PreviousNext

Return to Ruang Poligami



 


  • Related topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users