. FFI | Document | Artikel | Forum | Wiki | Glossary | Prophet Muhammad Illustrated

TAHUKAH Anda Tanda-tanda FISIK muhammad saat menerima WAHYU?

Kehidupan, pengikut, kepercayaan, pikiran dan ucapan Muhammad.

TAHUKAH Anda Tanda-tanda FISIK muhammad saat menerima WAHYU?

Postby Rebecca » Sat May 05, 2007 8:08 pm

1. muhammad MENGOROK seperti UNTA saat menerima wahyu! :D


BUKHARI, Volume 3, Book 27, Number 17:
Narrated Safwan bin Ya'la bin Umaiya from his father who said:
"A man came to the Prophet while he was at Ji'rana. The man was wearing a cloak which had traces of Khaluq or Sufra (a kind of perfume). The man asked (the Prophet ), 'What do you order me to perform in my 'Umra?' So, Allah inspired the Prophet divinely and he was screened by a place of cloth. I wished to see the Prophet being divinely inspired. 'Umar said to me, 'Come! Will you be pleased to look at the Prophet while Allah is inspiring him?' I replied in the affirmative. 'Umar lifted one corner of the cloth and I looked at the Prophet who was snoring. (The sub-narrator thought that he said: The snoring was like that of a camel). When that state was over, the Prophet asked, "Where is the questioner who asked about 'Umra? Put off your cloak and wash away the traces of Khaluq from your body and clean the Sufra (yellow color) and perform in your Umra what you perform in your Hajj (i.e. the Tawaf round the Ka'ba and the Sa'i between Safa and Marwa). "




2. Bibir muhammad KOMAT-KAMIT saat menerima wahyu! :D

BUKHARI, Volume 1, Book 1, Number 4:
Narrated Said bin Jubair:

Ibn 'Abbas in the explanation of the Statement of Allah. 'Move not your tongue concerning (the Quran) to make haste therewith." (75.16) Said "Allah's Apostle used to bear the revelation with great trouble and used to move his lips (quickly) with the Inspiration." Ibn 'Abbas moved his lips saying, "I am moving my lips in front of you as Allah's Apostle used to move his." Said moved his lips saying: "I am moving my lips, as I saw Ibn 'Abbas moving his." Ibn 'Abbas added, "So Allah revealed 'Move not your tongue concerning (the Qur'an) to make haste therewith. It is for us to collect it and to give you (O Muhammad) the ability to recite it (the Qur'an) (75.16-17) which means that Allah will make him (the Prophet ) remember the portion of the Qur'an which was revealed at that time by heart and recite it. The Statement of Allah: And 'When we have recited it to you (O Muhammad through Gabriel) then you follow its (Qur'an) recital' (75.18) means 'listen to it and be silent.' Then it is for Us (Allah) to make It clear to you' (75.19) means 'Then it is (for Allah) to make you recite it (and its meaning will be clear by itself through your tongue). Afterwards, Allah's Apostle used to listen to Gabriel whenever he came and after his departure he used to recite it as Gabriel had recited it."





3. wajah muhammad memerah dan nafas terengah-engah (susah bernafas)

BUKHARI, Volume 6, Book 61, Number 508:
Narrated Safwan bin Ya'la bin Umaiya:

Ya'la used to say, "I wish I could see Allah's Apostle at the time he is being inspired Divinely." When the Prophet was at Al-Ja'rana and was shaded by a garment hanging over him and some of his companions were with him, a man perfumed with scent came and said, "O Allah's Apostle! What is your opinion regarding a man who assumes Ihram and puts on a cloak after perfuming his body with scent?" The Prophet waited for a while, and then the Divine Inspiration descended upon him. 'Umar pointed out to Ya'la, telling him to come. Ya'la came and pushed his head (underneath the screen which was covering the Prophet ) and behold! The Prophet's face was red and he kept on breathing heavily for a while and then he was relieved. Thereupon he said, "Where is the questioner who asked me about 'Umra a while ago?" The man was sought and then was brought before the Prophet who said (to him), "As regards the scent which you perfumed your body with, you must wash it off thrice, and as for your cloak, you must take it off; and then perform in your 'Umra all those things which you perform in Hajj."




4. Detak Jantung muhammad berdegup sangat KENCANG!

Volume 1, Book 1, Number 3:
Narrated 'Aisha:
....The Prophet added, "The angel caught me (forcefully) and pressed me so hard that I could not bear it any more. He then released me and again asked me to read and I replied, 'I do not know how to read.' Thereupon he caught me again and pressed me a second time till I could not bear it any more. He then released me and again asked me to read but again I replied, 'I do not know how to read (or what shall I read)?' Thereupon he caught me for the third time and pressed me, and then released me and said, 'Read in the name of your Lord, who has created (all that exists) has created man from a clot. Read! And your Lord is the Most Generous." (96.1, 96.2, 96.3) Then Allah's Apostle returned with the Inspiration and with his heart beating severely...




5. Bunyi seperti suara LONCENG terdengar di telinga muhammad kemudian BERKERINGAT di keningnya! :D

BUKHARI, Volume 1, Book 1, Number 2:
Narrated 'Aisha:

(the mother of the faithful believers) Al-Harith bin Hisham asked Allah's Apostle "O Allah's Apostle! How is the Divine Inspiration revealed to you?" Allah's Apostle replied, "Sometimes it is (revealed) like the ringing of a bell, this form of Inspiration is the hardest of all and then this state passes ' off after I have grasped what is inspired. Sometimes the Angel comes in the form of a man and talks to me and I grasp whatever he says." 'Aisha added: Verily I saw the Prophet being inspired Divinely on a very cold day and noticed the Sweat dropping from his forehead (as the Inspiration was over).




6. muhammad langsung terjatuh dan minta diselimutin ! :D


BUKHARI, Volume 4, Book 54, Number 461:
Narrated Jabir bin 'Abdullah:

that he heard the Prophet saying, "The Divine Inspiration was delayed for a short period but suddenly, as I was walking. I heard a voice in the sky, and when I looked up towards the sky, to my surprise, I saw the angel who had come to me in the Hira Cave, and he was sitting on a chair in between the sky and the earth. I was so frightened by him that I fell on the ground and came to my family and said (to them), 'Cover me! (with a blanket), cover me!' Then Allah sent the Revelation: "O, You wrapped up (In a blanket)! (Arise and warn! And your Lord magnify And keep pure your garments, And desert the idols." (74.1-5)




7. AWAL mula wahyu datang dalam mimpi muhammad yang membawanya sering menyendiri di gua HIRA! :D

BUKHARI, Volume 1, Book 1, Number 3:
Narrated 'Aisha:

(the mother of the faithful believers) The commencement of the Divine Inspiration to Allah's Apostle was in the form of good dreams which came true like bright day light, and then the love of seclusion was bestowed upon him. He used to go in seclusion in the cave of Hira where he used to worship (Allah alone) continuously for many days before his desire to see his family. He used to take with him the journey food for the stay and then come back to (his wife) Khadija to take his food like-wise again till suddenly the Truth descended upon him while he was in the cave of Hira. The angel came to him and asked him to read. The Prophet replied, "I do not know how to read....




8. wow...ini sih tanda-tanda fisik yang paling MENGHEBOHKAN! saat quran diwahyukan, EJAKULASI di luar sering terjadi di kalangan muslims! :D

BUKHARI, Volume 7, Book 62, Number 136:
Narrated Jabir:
We used to practice coitus interrupt us while the Quran was being revealed. Jabir added: We used to practice coitus interrupt us during the lifetime of Allah's Apostle while the Quran was being Revealed.





GUE menemukan tanda-tanda fisik yang sama antara menerima wahyu DENGAN orang yang sakit ayanan! :lol:
User avatar
Rebecca
Kecanduan
Kecanduan
 
Posts: 3102
Joined: Mon Nov 20, 2006 6:20 pm
Location: muhammad's Phallus RESEARCH HUB

Postby Alfa_Omega » Sun May 06, 2007 7:08 am

Wahyu yg menggunakan khayalan tingkat tinggi dan tipuan pencuci otak....
Alfa_Omega
Pandangan Pertama
Pandangan Pertama
 
Posts: 90
Joined: Sat Dec 23, 2006 5:22 pm
Location: Yg jelas g lagi sama nabi pedofil

Postby Rebecca » Sun May 06, 2007 8:21 am

Mungkin Athan bisa menganalisa kesamaan ciri-ciri orang BERPENYAKIT ayan dengan orang yang mengaku menerima wahyu di gua HIRA. :D
User avatar
Rebecca
Kecanduan
Kecanduan
 
Posts: 3102
Joined: Mon Nov 20, 2006 6:20 pm
Location: muhammad's Phallus RESEARCH HUB

Postby kong na'if » Sun May 06, 2007 12:17 pm

Bermacam-macamlah perkataan orang musyrik dan kapirun berkenaan dengan turunnya wahyu Al-Qur'an , ada yang mengatakan bahwa Nabi Muhammad tukang sihir , ada juga yang mengatkan beliau juga seorang gila , ada lagi yang mengatakan baginda Nabi saw menyebarkan dongeng-dongeng kuno yang tidak beralasan , merekapun manut jua .

Hal yang seperti ini sampai sekarang pun masih terus berhembus , yang masih memegang kepercayaan bahwa baginda Nabi saw itu terkena penyakit ayan ! , yaitu sawan berat , sebab ada riwayat apabila wahyu turun , baginda Nabi saw keluar keringat danbila paha beliau terletak diatas paha temannya yang lain , maka temannya itu tidak sanggup mangangkat kaki nya , dari sangat beratnya kaki Nabi saw seketika itu .

Setelah terlepas dari keadaan itu , keluarlah kelak wahyu yang beliau terima dengan terang dan jelas ! , lalu dengan rasa benci terlebih dahulu mereka mengatakan bahwa nabi Muhammad saw tertimpa penyakit sawan .

Padahal kalaulah diselidiki secara ilmiyah , penyakit sawan itu bukanlah yang datang kemudian setelah seseorang berusia 40 tahun , dan tidaklah orang itu mengerti apa yang terjadi pada dirinya .seketika penyakit tersebut datang menimpanya , setelah sadarkan diri dan ditanya orang apa yang dirasakan pada saat penyakit itu datang , niscaya tidaklah dia dapat mengatakannya .

Sedang baginda Nabi Muhammad saw setelah beliau keluar keringat karena beratnya wahyu ketika datang , kemudian merasa
lega kembali dan dapat menerangkan dengan jelas bahwa tadi jibril datang membawa wahyu , langsung beliau jelaskan apa
wahyu yang beliau terima itu , sampai beliau suruh tulis , yang kemudiannya menjadi Al-Qu'an .

Maka kalau orang mau berpegang kepada Ilmu Pengetahuan , sudi menyelidiki bagaimana gejala daripada ayan , tentu karena hormatnya kepada Ilmu Pengatahuan , orang tidak akan berani menuduh yang demikian kepada Nabi saw yang terkasih , tetapi apa mau dikata , pada orang-orang itu telah terjadi sebagaimana dalam ayat :

QS 51-9

يُؤْفَكُ عَنْهُ مَنْ أُفِكَ

"Dipalingkan daripadanya (Rasul dan Al Qur'an) orang yang dipalingkan"

Demikian juga fitnah yang mereka sebarkan apa sebab Nabi Muhammad saw mengharamkan daging babi , mereka mengatakan bahwa nabi Muhammad itu sangat doyan makan daging babi , karena daging babi itu terlalu enak beliau makan , maka pada suatu hari beliau makan daging babi dengan lahapnya dan sisa makannya beliau simpan baik-baik dengan keinginan mau memakannya lagi nanti .

Sedang beliau keluar rumah , daging babi itu dicuri oleh PRT nya lalu dimakannya habis , maka ketika Nabi Muhammad hendak makan malam ternyata sudah tidak ada lagi , maka sangat murkalah beliau , sehingga dari sebab marahnya itu di hukumkan lah sejak waktu itu makan daging babi haram bagi siapa saja dari umatnya .

Dan cerita ini didengar oleh kalangan Kristen di Amerika , sebagaimana diterangkan oleh Muhammad Quthub dalam bukunya "Jahiliyah Abad Kedua Puluh" .

Yang penting bagi mereka bukan benar atau dustanya berita itu , yang penting ialah bahwa cerita itu bagus sekali disiarkan di sekolah-sekolah , terutama kepada anak-anak orang Islam yang Murtad .

Sehingga Muhammad Quthub menceritakan bahwa cerita itu tidak ada sumber yang layak secara ilmiah , yang dapat di pertanggung jawabkan .

Lalu beliau tegur seorang seorang guru kristen yang memasukkan cerita itu dlm pidato agamanya , setelah mendapat keterangan yang berdasar ilmu pengetahuan bahwa riwayat yang begitu itu hanya dikarang-karang saja , dan tidak ada seorang Kristenpun yang dapat menunjukkan sumbernya , sipenyiar Kristen tadi menyatakan "Terima Kasih" atas keterangan yang dia terima .

Tetapi setelah dianjurkan kepadanya agar cerita yang demikian jangan disiarkan juga , dengan secara terus terang pula dia menolak anjuaran itu dan dia mengatakan bahwa dia amat sulit buat menghentikannya , sebab menyiarkan cerita begitu itu adalah salah satu dari tugasnya yang untuk itu dia di gaji ...... ! . :lol: :lol: :lol: :lol:
User avatar
kong na'if
Mulai Suka
Mulai Suka
 
Posts: 159
Joined: Mon Sep 18, 2006 8:39 am

Postby Rebecca » Sun May 06, 2007 12:49 pm

kong na'if wrote:Bermacam-macamlah perkataan orang musyrik dan kapirun berkenaan dengan turunnya wahyu Al-Qur'an , ada yang mengatakan bahwa Nabi Muhammad tukang sihir , ada juga yang mengatkan beliau juga seorang gila , ada lagi yang mengatakan baginda Nabi saw menyebarkan dongeng-dongeng kuno yang tidak beralasan , merekapun manut jua .

Hal yang seperti ini sampai sekarang pun masih terus berhembus , yang masih memegang kepercayaan bahwa baginda Nabi saw itu terkena penyakit ayan ! , yaitu sawan berat , sebab ada riwayat apabila wahyu turun , baginda Nabi saw keluar keringat danbila paha beliau terletak diatas paha temannya yang lain , maka temannya itu tidak sanggup mangangkat kaki nya , dari sangat beratnya kaki Nabi saw seketika itu .



di samping berkeringat, baca lagi ciri-ciri nabi elo kl lagi menerima wahyu...salah satunya adalh NGOROK seperti ONTA!..hi..hi.hi... :D


BUKHARI, Volume 3, Book 27, Number 17:
Narrated Safwan bin Ya'la bin Umaiya from his father who said:
"A man came to the Prophet while he was at Ji'rana. The man was wearing a cloak which had traces of Khaluq or Sufra (a kind of perfume). The man asked (the Prophet ), 'What do you order me to perform in my 'Umra?' So, Allah inspired the Prophet divinely and he was screened by a place of cloth. I wished to see the Prophet being divinely inspired. 'Umar said to me, 'Come! Will you be pleased to look at the Prophet while Allah is inspiring him?' I replied in the affirmative. 'Umar lifted one corner of the cloth and I looked at the Prophet who was snoring. (The sub-narrator thought that he said: The snoring was like that of a camel). When that state was over, the Prophet asked, "Where is the questioner who asked about 'Umra? Put off your cloak and wash away the traces of Khaluq from your body and clean the Sufra (yellow color) and perform in your Umra what you perform in your Hajj (i.e. the Tawaf round the Ka'ba and the Sa'i between Safa and Marwa). "



Hari gene masih ada saja muslim **** yang MENUDUH KAFIRLAH yang memperjelek citra muhammad. aku TEGASKAN sekali lagi, LIHAT semua sumber kudapat dari sumber terpercaya islam!...BISA SAJA kudapatkan sumber-sumber KIRI, namun bagi gue itu TIDAK FAIR!...lihatlah dengan mata elo sendiri, muslims lah yang bersaksi TENTANG kejelekan nabinya, emang gue yang nyusun hadists? atau elo?....Gue dan kafir nggak perlulah capek-capek memperjelek citra nabi elo!...cukup muslims saja yang melakukannya! dan yang paling berhasil membuat jelek citra nabi elo adalah muhammad itu sendiri! :D
User avatar
Rebecca
Kecanduan
Kecanduan
 
Posts: 3102
Joined: Mon Nov 20, 2006 6:20 pm
Location: muhammad's Phallus RESEARCH HUB

Postby kong na'if » Sun May 06, 2007 7:38 pm

KONG pindahkan dari sini aja yach ! , untuk memahami hadits Revelation Volume 1, Book 1, Number 4 Sahih Bukhori :
http://masjid.forumportal.us/viewtopic.php?t=62

http://hadith.al-islam.com/Display/Disp ... oc=0&Rec=7

حدثنا ‏ ‏موسى بن إسماعيل ‏ ‏قال حدثنا ‏ ‏أبو عوانة ‏ ‏قال حدثنا ‏ ‏موسى بن أبي عائشة ‏ ‏قال حدثنا ‏ ‏سعيد بن جبير ‏ ‏عن ‏ ‏ابن عباس
في قوله تعالى

Khadasan Musa Ibn Ismail Qola : khadasana Abu ‘awanah Qola : khadasana Musa Ibn ‘Aisyah Qola : khadasana said Ibn Zubair ‘ anibni ‘Abbas fi qoulihi ta’ala ,,,,,,,,,

Musa bin Ismail telah meriwayatkan kepada kami, katanya Abu Awanah telah meriwayatkan kepada kami, katanya Musa bin Abi `Aisyah telah meriwayatkan kepada kami, katanya Said bin Jubair telah meriwayatkan kepada kami dari Ibni `Abbas sehubungan dengan Firman Alloh swt :

‏لا تحرك به لسانك ‏ ‏لتعجل به
la tuharrik bihi lisanaka lita'zala bih
"Janganlah engkau menggerakkan lidahmu untuk segera membaca al-Quran”.

‏قال كان رسول الله ‏ ‏صلى الله عليه وسلم ‏ ‏يعالج ‏ ‏من التنزيل شدة وكان مما يحرك شفتيه فقال ‏ ‏ابن عباس ‏ ‏فأنا أحركهما لكم كما كان رسول الله ‏ ‏صلى الله عليه وسلم ‏ ‏يحركهما وقال ‏ ‏سعيد ‏ ‏أنا أحركهما كما رأيت ‏ ‏ابن عباس ‏ ‏يحركهما فحرك شفتيه فأنزل الله تعالى

Rasululloh mengalami kepayahan karena turunnya al-Quran, baginda sering kali menggerak-gerakkan bibir. Ibnu Abbas berkata : Saya menggerak-gerakkan bibir saya sebagaimana Rosululloh menggerak-gerakkan bibirnya. Said berkata, “Saya mengerak-gerakkan kedua-duanya (bibir saya) sebagaimana Ibnu Abbas menggerak-gerakkannya. Maka beliau menggerak-gerakkan kedua bibirnya.
Lalu Alloh swt pun menurunkan ayat (the Qur'an) (75.16-17)

‏لا تحرك به لسانك ‏ ‏لتعجل به ‏ ‏إن علينا جمعه وقرآنه

Q 75-16 Janganlah engkau menggerakkan lidah engkau untuk membaca al-Quran itu untuk engkau segera mendapatkannya,
Q 75-17 Sesungguhnya kami jamin akan mengumpulkannya dan membacakannya

‏قال جمعه لك في صدرك وتقرأه ‏
qola jam'uhu laka fi shodrika wa taqro ah

Ibnu `Abbas berkata, “Allah akan mengumpulkannya di dalam dadamu memampukanmu membacanya”. Seterusnya Allah berfirman;

‏فإذا قرأناه فاتبع قرآنه ‏

“Bila kami selesai membaca, maka ikutlah membacanya”.

‏قال فاستمع له وأنصت
qola fastami' lahu wa an ****

Ibnu Abbas berkata; “maksudnya dengarlah bacaan itu dan diamlah.

‏ثم إن علينا بيانه
“Dan kewajipan kami menerangkannya”.
Maksudnya: kami jamin engkau dapat membaca sesudahnya

‏ثم إن علينا أن تقرأه فكان رسول الله ‏ ‏صلى الله عليه وسلم ‏ ‏بعد ذلك إذا أتاه ‏ ‏جبريل ‏ ‏استمع فإذا انطلق ‏ ‏جبريل ‏ ‏قرأه النبي ‏ ‏صلى الله عليه وسلم ‏ ‏كما قرأه

tsumma inna 'alaina an taqroahu fakana rosululloh saw ba'da zalika iza atahu jibril astami'
pa izan tholaqo jibrilu qoro ahun nabiyyi saw kama qoro ah .

Setelah itu Rasulullah SAW apabila didatangi jibril, Beliau mendengar saja dulu (apa yang dibacakan Jibril) dan apabila Jibril pergi Baginda SAW membacanya seperti yang di baca oleh Jibril.

Narrated Said bin Jubair:

Ibn 'Abbas in the explanation of the Statement of Allah. 'Move not your tongue concerning (the Quran) to make haste therewith." (75.16) Said "Allah's Apostle used to bear the revelation with great trouble and used to move his lips (quickly) with the Inspiration." Ibn 'Abbas moved his lips saying, "I am moving my lips in front of you as Allah's Apostle used to move his." Said moved his lips saying: "I am moving my lips, as I saw Ibn 'Abbas moving his." Ibn 'Abbas added, "So Allah revealed 'Move not your tongue concerning (the Qur'an) to make haste therewith. It is for us to collect it and to give you (O Muhammad) the ability to recite it (the Qur'an) (75.16-17) which means that Allah will make him (the Prophet ) remember the portion of the Qur'an which was revealed at that time by heart and recite it. The Statement of Allah: And 'When we have recited it to you (O Muhammad through Gabriel) then you follow its (Qur'an) recital' (75.1Cool means 'listen to it and be silent.' Then it is for Us (Allah) to make It clear to you' (75.19) means 'Then it is (for Allah) to make you recite it (and its meaning will be clear by itself through your tongue). Afterwards, Allah's Apostle used to listen to Gabriel whenever he came and after his departure he used to recite it as Gabriel had recited it."

Keterangan Hadist :

Asma’ rijal:

1- Musa bin Ismail
2- Abu Awanah Ibn Abdullah
3- Musa bin Abi `Aisyah Abul Hasan Al-Kufi
4- Said bin Jubair, Sayyidu Tabi’en
5- Ibni `Abbas, Sayyidu Tafsir

Para ulama mengatakan bahwa tafsiran Ibn Abbas adalah yang paling shahih.
Di dalam riwayat ini, Ibn Abbas tidaklah melihat Nabi mengerak-gerakkan bibirnya, tetapi Said b. Jubair pula kata beliau melihatnya. Bagaimanakah Ibn Abbas tahu bahwa Nabi menggerak-gerakkan bibir?

Jawabnya:

1- Nabi SAW menceritakan semula kepada Ibn Abbas, hanya saja hadits tersebut tidak menepati syarat Bukhari.
2- Musalsal sahabi di mana sahabat lain menceritakan kepadanya.

Di antara kaifiyyat dan kesan permulaan wahyu itu adalah Nabi membaca apa yang dibacakan oleh Jibril kepadanya berturut-turut kerana bimbang tidak dapat menghafal Al-Quran serta memahaminya.

Mengapa pula disebut شَفَتَيْهِ sedangkan di dalam Al-Quran disebut لِسَانَكَ ?

1- Walaupun disebut syaftaih (bibir mulut), tetapi sebenarnya yang apa dimaksudkan adalah dengan lisan (lidah).

2- Sebenarnya memang disebut dengan tambahan lisan dalam riwayat yang lain. Di sini Imam Bukhari mengisyaratkan bahwa perawi telah meringkaskan hadits ini dan matan yang penuhnya dibawakan oleh Imam Bukhari di dalam kitab tafsir.

3- Disebutkan dua bibir kerana kita hanya dapat melihat pergerakan bibir, bukannya pergerakan lidah seseorang.

Hadith ini adalah hadith musalsal dengan pergerakan bibir. Hadits musalsal dilihat dari sudut qauli dan fi’li, di mana setiap perawinya melakukan perbuatan atau perkataan yang sama seperti apa yang Nabi SAW lakukan.

“Bila kami selesai membaca” bermaksud membaca dengan lisan Jibril.

وَأَنْصِتْ “Diamlah” pula bermaksud “perhatikanlah”.

Mengapa pula Imam Bukhari membawakan ayat Al-Quran di dalam hadith ini? Ini mengisyaratkan bahawa ayat ini juga adalah di antara ayat-ayat pada awal permulaan wahyu.

Untuk menenangkan Nabi SAW, Allah SWT memberikan jaminan kepada Nabi SAW agar Nabi tidak berasa risau sekiranya Baginda tidak dapat menghafal dan menyampaikan Al-Quran. Di antara bentuk jaminan itu pula adalah seperti ilham Abu Bakr untuk membukukan Al-Quran.

Begitulah .... geulis ! .
User avatar
kong na'if
Mulai Suka
Mulai Suka
 
Posts: 159
Joined: Mon Sep 18, 2006 8:39 am

Postby Rebecca » Mon May 07, 2007 6:20 pm

9. wahyu auloh dateng di tempat tidur! :D ...itupun milih-milih, cuma DI TEMPAT tidur aisha doang!...di tempat tidur istri2 yang lain auloh ALERGI kali yah!...


Narrated 'Urwa from 'Aisha:
The wives of Allah's Apostle were in two groups. One group consisted of 'Aisha, Hafsa, Safiyya and Sauda; and the other group consisted of Um Salama and the other wives of Allah's Apostle. The Muslims knew that Allah's Apostle loved 'Aisha, so if any of them had a gift and wished to give to Allah's Apostle, he would delay it, till Allah's Apostle had come to 'Aisha's home and then he would send his gift to Allah's Apostle in her home. The group of Um Salama discussed the matter together and decided that Um Salama should request Allah's Apostle to tell the people to send their gifts to him in whatever wife's house he was. Um Salama told Allah's Apostle of what they had said, but he did not reply. Then they (those wives) asked Um Salama about it. She said, "He did not say anything to me." They asked her to talk to him again. She talked to him again when she met him on her day, but he gave no reply. When they asked her, she replied that he had given no reply. They said to her, "Talk to him till he gives you a reply." When it was her turn, she talked to him again. He then said to her, "Do not hurt me regarding Aisha, AS THE DIVINE INSPIRATIONS DO NOT COME TO ME ON ANY OF THE BEDS EXCEPT THAT OF AISHA." On that Um Salama said, "I repent to Allah for hurting you." Then the group of Um Salama called Fatima, the daughter of Allah's Apostle and sent her to Allah's Apostle to say to him, "Your wives request to treat them and the daughter of Abu Bakr on equal terms." Then Fatima conveyed the message to him. The Prophet said, "O my daughter! Don’t you love whom I love?" She replied in the affirmative and returned and told them of the situation. They requested her to go to him again but she refused. They then sent Zainab bint Jahsh who went to him and used harsh words saying, "Your wives request you to treat them and the daughter of Ibn Abu Quhafa on equal terms." On that she raised her voice and abused 'Aisha to her face so much so that Allah's Apostle looked at 'Aisha to see whether she would retort. 'Aisha started replying to Zainab till she silenced her. The Prophet then looked at 'Aisha and said, "She is really the daughter of Abu Bakr." (Sahih Al-Bukhari, Volume 3, Book 47, Number 755)
User avatar
Rebecca
Kecanduan
Kecanduan
 
Posts: 3102
Joined: Mon Nov 20, 2006 6:20 pm
Location: muhammad's Phallus RESEARCH HUB


Return to Muhammad



 


  • Related topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot]