. FFI | Document | Artikel | Forum | Wiki | Glossary | Prophet Muhammad Illustrated

Syafaat NAbi Muhammad (Savior)

Kehidupan, pengikut, kepercayaan, pikiran dan ucapan Muhammad.

Syafaat NAbi Muhammad (Savior)

Postby feodor fathon FF » Wed May 10, 2006 4:47 pm

    Book 001, Number 0378:
    Abu Huraira reported: Meat was one day brought to the Messenger of Allah (may peace be upon him) and a foreleg was offered to him, a part which he liked. He sliced with his teeth a piece out of it and said: I shall be the leader of mankind on the Day of Resurrection. Do you know why? Allah would gather in one plain the earlier and the later (of the human race) on the Day of Resurrection. Then the voice of the proclaimer would be heard by all of them and the eyesight would penetrate through all of them and the sun would come near. People would then experience a degree of anguish, anxiety and agony which they shall not be able to bear and they shall not be able to stand. Some people would say to the others: Don you see in which trouble you are? Don't you see what (misfortune) has overtaken you? Why don't you find one who should intercede for you with your Lord? Some would say to the others: Go to Adam. And they would go to Adam and say: O Adam, thou art the father of mankind. Allah created thee by His own Hand and breathed in thee of His spirit and ordered the angels to prostrate before thee. Intercede for us with thy Lord Don't you see in what (trouble) we are? Don't you see what (misfortune) has overtaken us? Adam would say: Verily, my Lord is angry, to an extent to which He had never been angry before nor would He be angry afterward. Verily, He forbade me (to go near) that tree and I disobeyed Him. I am concerned with my own self. Go to someone else; go to Noah. They would come to Noah and would say: O Noah, thou art the first of the Messengers (sent) on the earth (after Adam), and Allah named thee as a" Grateful Servant," intercede for us with thy Lord. Don't you see in what (trouble) we are? Don't you see what (misfortune) has overtaken us? He would say: Verily, my Lord is angry today as He had never been angry before, and would never be angry afterwards. There had emanated a curse from me with which I cursed my people. I am concerned with only myself, I am concerned only with myself; you better go to Ibrahim (peace be upon him). They would go to Ibrahim and say: Thou art the apostle of Allah and His Friend amongst the inhabitants of the earth; intercede for us with thy Lord. Don't you see in which (trouble) we are? Don't you see what (misfortune) has overtaken us? Ibrahim would say to them: Verily, my Lord is today angry as He had never been angry before and would never be angry afterwards. and (Ibrahim) would mention his lies (and then say): I am concerned only with myself, I am concerned only with myself. You better go to someone else: go to Moses. They would come to Moses (peace be upon him) and say: O Moses, thou art Allah's messenger, Allah blessed thee with His messengership and His conversation amongst people. Intercede for us with thy Lord. Don't you see in what (trouble) we are? Don't you see what (misfortune) has overtaken us? Moses (peace be upon him) would say to them: Verily. my Lord is angry as He had never been angry before and would never be angry afterwards. I, in fact, killed a person whom I had not been ordered to kill. I am concerned with myself, I am concerned with myself. You better go to Jesus (peace be upon him). They would come to Jesus and would say: O Jesus, thou art the messenger of Allah and thou conversed with people in the cradle, (thou art) His Word which I-Ie sent down upon Mary. and (thou art) the Spirit from Him; so intercede for us with thy Lord. Don't you see (the trouble) in which we are? Don't you see (the misfortune) that has overtaken us? Jesus (peace be upon him) would say: Verily, my Lord is angry today as He had never been angry before or would ever be angry afterwards. He mentioned no sin of his. (He simply said: ) I am concerned with myself, I am concerned with myself; you go to someone else: better go to Muhammad (may peace be upon him).

    They would come to me and say: O Mahammad, thou art the messenger of Allah and the last of the apostles. Allah has pardoned thee all thy previous and later sins. Intercede for us with thy Lord; don't you see in which (trouble) we are? Don't you see what (misfortune) has overtaken us? I shall then set off and come below the Throne and fall down prostrate before my Lord; then Allah would reveal to me and inspire me with some of His Praises and Glorifications which He had not revealed to anyone before me. He would then say: Muhammad, raise thy head; ask and it would be granted; intercede and intercession would be accepted I would then raise my head and say: O my Lord, my people, my people. It would be said: O Muhammad, bring in by the right gate of Paradise those of your people who would have no account to render. They would share with the people some other door besides this door. The Holy Prophet then said: By Him in Whose Hand is the life of Muhammad, verify the distance between two door leaves of the Paradise is as great as between Mecca and Hajar, or as between Mecca and Busra.


hanaya Muhammad yang punya Hak Pembelaan dan setiap pembelaan Muhammad akan diterima Allah ...

Allahu Akbar !!
User avatar
feodor fathon FF
Kecanduan
Kecanduan
 
Posts: 5105
Joined: Thu Feb 23, 2006 2:26 pm
Location: INDONESIA

Postby curious » Wed May 10, 2006 4:50 pm

since when is Muhammad (piss be upon him) a saviour? he couldn't even save his own arse.. now he is rotting in hell.
User avatar
curious
Translator
 
Posts: 3705
Joined: Wed Mar 22, 2006 5:08 am

Postby feodor fathon FF » Wed May 10, 2006 5:41 pm

refer to this text :
    They would come to Jesus and would say: O Jesus, thou art the messenger of Allah and thou conversed with people in the cradle, (thou art) His Word which I-Ie sent down upon Mary. and (thou art) the Spirit from Him; so intercede for us with thy Lord. Don't you see (the trouble) in which we are? Don't you see (the misfortune) that has overtaken us? Jesus (peace be upon him) would say: Verily, my Lord is angry today as He had never been angry before or would ever be angry afterwards. He mentioned no sin of his. (He simply said: ) I am concerned with myself, I am concerned with myself; you go to someone else: better go to Muhammad (may peace be upon him).
User avatar
feodor fathon FF
Kecanduan
Kecanduan
 
Posts: 5105
Joined: Thu Feb 23, 2006 2:26 pm
Location: INDONESIA

Postby curious » Wed May 10, 2006 5:46 pm

please provide a PROOF that Jesus knows Muhammad (piss be upon him)
User avatar
curious
Translator
 
Posts: 3705
Joined: Wed Mar 22, 2006 5:08 am

Postby ali5196 » Wed May 10, 2006 6:04 pm

Thanks FF, anda telah menyuplai bukti tingkat pembualan Muhamad. Itu bandit dan bandot saking ngebetnya ingin diakui nabi oleh Kristen, sampai nggak segan2 membual. Kristen-pun menertawakannya . :lol: :lol:

Gimana nggak mau ketawa ? Lihat aja kutipan ini:
Abu Huraira reported: Meat was one day brought to the Messenger of Allah (may peace be upon him) and a foreleg was offered to him, a part which he liked. He sliced with his teeth a piece out of it and said: I shall be the leader of mankind on the Day of Resurrection.

Setelah mencantumkan gigitannya pada kebab kambing, si 'nabi' tiba2 mengatakan (dgn daging kambing masih nyantol diantara giginya): 'saya akan menjadi pemimpin manusia pada hari Kiamat '
...WAHHAHAHAA ... :lol: :lol: minum dulu Muhamad, ntar keselek !! Apa ? Pemimpin di hari Kiamat ? Maksud elu Doyan Kebab di hari Kiamat kaleeeee ....
ali5196
Translator
 
Posts: 17308
Images: 135
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:15 pm

Postby feodor fathon FF » Wed May 10, 2006 6:34 pm

kali ini kalian diuji dng hadits2 yg kalian suka yg bercerita ttg keunggulan Yesus ...namun bagaimana dng hadits ini ??.....I shall be the leader of mankind on the Day of Resurrection.

masih mau memilah hadist ??.... atau mulai dari sekarang belajar Islam secara komprehensif ?...it's your choice
User avatar
feodor fathon FF
Kecanduan
Kecanduan
 
Posts: 5105
Joined: Thu Feb 23, 2006 2:26 pm
Location: INDONESIA

Postby unagi » Wed May 10, 2006 6:53 pm

Kalo memang Muhamad bakal jadi penyelamat, kenapa juga masih minta didoain sama pengikutnya?

ayo Feodor Fat-ass, teriak dong yang kenceng: Alloh huma sholi....etc..

Mintalah keselamatan buat nabi lo yang busuk di kuburan..hehehehehe
User avatar
unagi
Jatuh Hati
Jatuh Hati
 
Posts: 912
Joined: Thu Mar 16, 2006 4:17 pm
Location: no where near a fanatic moslem, *i-wish*

Postby ali5196 » Wed May 10, 2006 7:01 pm

feodor fathon FF wrote:kali ini kalian diuji dng hadits2 yg kalian suka yg bercerita ttg keunggulan Yesus ...namun bagaimana dng hadits ini ??.....I shall be the leader of mankind on the Day of Resurrection.

masih mau memilah hadist ??.... atau mulai dari sekarang belajar Islam secara komprehensif ?...it's your choice


Nggak perlu memilah2 hadis lah... pakai otak aja ! Di masa hidupnya Muhamad gagal merupakan 'leader of mankind' apalagi 'on the Day of Resurrectio'n. GE ER BANGET YAH ???

Elu nggak bisa lihat ini semuanya bualan fantastis seorang yg ambisius dan psikopat narsistik ?? Hadis diatas gua yakin pasti sahih. Memang begitulah sifat 'nabi' elu. Suka membayangkan dirinya sbg superman, tetapi akhirnya kelihatan supertololnya :twisted: :twisted: :twisted:

Wong kita memang lagi belajar ttg Islam kok. Pelajaran Islam secara komprehensif memang terdapat di situs ini. Setuju nggak ? Bukannya elu juga murid yg terajin ??? hehehehe ... tinggal selangkah lagi menuju murtad ... tinggal beberapa inci lagi :lol: :lol:
Last edited by ali5196 on Wed May 10, 2006 7:04 pm, edited 1 time in total.
ali5196
Translator
 
Posts: 17308
Images: 135
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:15 pm

Postby unagi » Wed May 10, 2006 7:04 pm

unagi wrote:Kalo memang Muhamad bakal jadi penyelamat, kenapa juga masih minta didoain sama pengikutnya?

ayo Feodor Fat-ass, teriak dong yang kenceng: Alloh huma sholi wasalim ala Muhammad .....etc..

Mintalah keselamatan buat nabi lo yang lagi mem busuk di kuburan..hehehehehe


:prayer: :prayer: :prayer:
User avatar
unagi
Jatuh Hati
Jatuh Hati
 
Posts: 912
Joined: Thu Mar 16, 2006 4:17 pm
Location: no where near a fanatic moslem, *i-wish*

Postby feodor fathon FF » Thu May 11, 2006 10:07 am

unagi wrote:Kalo memang Muhamad bakal jadi penyelamat, kenapa juga masih minta didoain sama pengikutnya?

ayo Feodor Fat-ass, teriak dong yang kenceng: Alloh huma sholi....etc..

Mintalah keselamatan buat nabi lo yang busuk di kuburan..hehehehehe

Masa Tuhan mendoakan Muhammad sih ?
nah berarti solawat itu bukan do'a tapi penghormatan atau pemuliaan

    [33:56] Sesungguhnya Allah dan malaikat-malaikat-Nya bershalawat untuk Nabi . Hai orang-orang yang beriman, bershalawatlah kamu untuk Nabi dan ucapkanlah salam penghormatan kepadanya .
User avatar
feodor fathon FF
Kecanduan
Kecanduan
 
Posts: 5105
Joined: Thu Feb 23, 2006 2:26 pm
Location: INDONESIA

Postby unagi » Thu May 11, 2006 10:28 am

Halah..emang dasar nabi lo aja yang narsis...
Kalo umat islam yakin nabi Mohamed selamat mengapa kok konteks
sholawat itu doa supaya mohamed diselamatkan....

kalo emang buat penghormatan, masak isinya ngemis2 pada Auloh supaya Mohamed diberi keselamatan dan kemuliaan??

itulah emang doa orang-orang yang engga PD..

heheheheheehe...
User avatar
unagi
Jatuh Hati
Jatuh Hati
 
Posts: 912
Joined: Thu Mar 16, 2006 4:17 pm
Location: no where near a fanatic moslem, *i-wish*

Postby barabaig » Thu May 11, 2006 6:02 pm

feodor fathon FF wrote:refer to this text :
    They would come to Jesus and would say: O Jesus, thou art the messenger of Allah and thou conversed with people in the cradle, (thou art) His Word which I-Ie sent down upon Mary. and (thou art) the Spirit from Him; so intercede for us with thy Lord. Don't you see (the trouble) in which we are? Don't you see (the misfortune) that has overtaken us? Jesus (peace be upon him) would say: Verily, my Lord is angry today as He had never been angry before or would ever be angry afterwards. He mentioned no sin of his. (He simply said: ) I am concerned with myself, I am concerned with myself; you go to someone else: better go to Muhammad (may peace be upon him).


kayaknya ini kesempatan yg langka buat bilang, menyatakan, membalikkan ucapan, memakai senjata khas muslim bahwa...... kayaknya hadis yg lu jadikan referensi itu hadis palsu/ga sahih/ga lolos sensor/ga sesuai dg tafsir
:P
User avatar
barabaig
Translator
 
Posts: 356
Joined: Wed Sep 21, 2005 2:16 pm
Location: jakarta

Postby feodor fathon FF » Thu May 11, 2006 6:24 pm

unagi wrote:Halah..emang dasar nabi lo aja yang narsis...
Kalo umat islam yakin nabi Mohamed selamat mengapa kok konteks
sholawat itu doa supaya mohamed diselamatkan....
kalo emang buat penghormatan, masak isinya ngemis2 pada Auloh supaya Mohamed diberi keselamatan dan kemuliaan??
itulah emang doa orang-orang yang engga PD..
heheheheheehe...

yeeh itu mah buat menunjukkan bahwa kita ummat nya CARE gitu loh ..dan itu sebuah nilai Kecintaan ...jadi ujung2nya buat kita juga Solawat teh biar diakui dan disenangi oleh Muhammad ..sebab Muhammad bakal menjadi pembela kita dan setiap pembelaannya akan diterima oleh Allah. Muhammad is savior in the resurrection day
User avatar
feodor fathon FF
Kecanduan
Kecanduan
 
Posts: 5105
Joined: Thu Feb 23, 2006 2:26 pm
Location: INDONESIA

Postby unagi » Thu May 11, 2006 6:33 pm

kalo emang shalawat itu bentuk kecintaan, kenapa lo ngga bilang terima kasih aja? kenapa mesti minta-minta ke Tuhan supaya Muhamad diselamatkan?
kenapa cuma Muhamad doang yang disholawatin? Ibrahim, Adam, Musa kok engga minta disholawatin? Apa orang muslim engga cinta sama Ibrahim, dsb...


Muhammad is savior in the resurrection day?????..hahhahha..nice joke FF..
Mohammad could not even resurrect himself from death..
Lagian, apakah menurut lo Muhamad yang bakal jadi Hakim yang adil di hari kiamat?
User avatar
unagi
Jatuh Hati
Jatuh Hati
 
Posts: 912
Joined: Thu Mar 16, 2006 4:17 pm
Location: no where near a fanatic moslem, *i-wish*

Postby feodor fathon FF » Thu May 11, 2006 6:49 pm

unagi wrote:kalo emang shalawat itu bentuk kecintaan, kenapa lo ngga bilang terima kasih aja? kenapa mesti minta-minta ke Tuhan supaya Muhamad diselamatkan?
kenapa cuma Muhamad doang yang disholawatin? Ibrahim, Adam, Musa kok engga minta disholawatin? Apa orang muslim engga cinta sama Ibrahim, dsb...

terima kasih ..terima kasih ..he he he
lah kalo nyebut nama nabi2 itu muslim selalu bilang ALAIHI SALAM (as) ...eta teh solawat neng geulis .. donto ..bager :lol:

Muhammad is savior in the resurrection day?????..hahhahha..nice joke FF..
Mohammad could not even resurrect himself from death..
Lagian, apakah menurut lo Muhamad yang bakal jadi Hakim yang adil di hari kiamat?

yee Hakim mah cuma Tuhan di hari akhirat mah say
User avatar
feodor fathon FF
Kecanduan
Kecanduan
 
Posts: 5105
Joined: Thu Feb 23, 2006 2:26 pm
Location: INDONESIA

Postby wanasf » Thu May 11, 2006 7:28 pm

Gue tambahin..


Shalawat nabi = memberi hadiah melalui ucapan terima kasih hambanya kepada Nabi Muhammad SAW . Yang telah begitu besar membawa umat manusia (muslim) menuju kebenaran dan menyembah hanya kepada Allah. Sekarang orang bisa memberi hadiah secara langsung kepada orang lain. Tetapi nabi Muhammad hidupnya di masa lalu. Lewat ucapan dan kecintaan kepada Nabi Muhammad itulah kita memohon kepada Allah. Soal dia di shalawatkan atau tidak Ia juga tetap di surga. Githu loh...
wanasf
Mulai Suka
Mulai Suka
 
Posts: 109
Joined: Mon Apr 10, 2006 7:36 pm

Re: Syafaat NAbi Muhammad (Savior)

Postby telor » Thu May 11, 2006 8:01 pm

feodor fathon FF wrote:hanaya Muhammad yang punya Hak Pembelaan dan setiap pembelaan Muhammad akan diterima Allah ...
Allahu Akbar !!

hanaya Muhammad yang punya Hak Pembelaan dan setiap pembelaan Muhammad akan diterima Allah ...

Ngga heran.. momet = auoo
jadi apa kata momet = apa kata auoo
User avatar
telor
Lupa Diri
Lupa Diri
 
Posts: 1078
Joined: Sat Oct 22, 2005 1:51 pm

Postby feodor fathon FF » Thu May 11, 2006 8:20 pm

itulah MAKNA KEKASIH ALLAH say !!
User avatar
feodor fathon FF
Kecanduan
Kecanduan
 
Posts: 5105
Joined: Thu Feb 23, 2006 2:26 pm
Location: INDONESIA

Postby Phoenix » Thu May 11, 2006 9:59 pm

gimana si momet bisa membela kalian..lah die aje masih nggak tahu kemana juntrungannya...ada nggak di quran yg bilang dimana roh die sekarang?? loh dia gimana nanti mati aje nggak tahu ape yg bakal terjadi akan dirinya...suruh belain kalean...

Image
Phoenix
Kecanduan
Kecanduan
 
Posts: 11175
Joined: Mon Feb 27, 2006 5:33 am
Location: FFI

Postby abdulah » Fri May 12, 2006 1:12 am

wanasf wrote:Gue tambahin..


Shalawat nabi = memberi hadiah melalui ucapan terima kasih hambanya kepada Nabi Muhammad SAW . Yang telah begitu besar membawa umat manusia (muslim) menuju kebenaran dan menyembah hanya kepada Allah. Sekarang orang bisa memberi hadiah secara langsung kepada orang lain. Tetapi nabi Muhammad hidupnya di masa lalu. Lewat ucapan dan kecintaan kepada Nabi Muhammad itulah kita memohon kepada Allah. Soal dia di shalawatkan atau tidak Ia juga tetap di surga. Githu loh...



Gua tambahin lagi..........

Muhammad tidak tahu, apakah ia akan diselamatkan.
bukti:
1. Ia cemas (mungkin ketakutan) akan kematiannya. Cemas belum tahu ke mana arah tujuan. Akhirnya Dia memohon kepada Allah spy dihubungkan dengan seorang yang akan bisa menyelamatkan jiwanya dari api neraka, yakni Teman yang maha tinggi tsb.

2. Ia meminta kepada seluruh umatnya untuk didoakan (dimanterakan) setiap hari.
Itulah sebabnya seluruh muslim didunia ini kalau berdoa (mantera) selalu mengucapkan: "Ya allah, berikanlah tempat yang maha tinggi kepada muhammad, nabi junjungan kami."
abdulah
Jatuh Hati
Jatuh Hati
 
Posts: 764
Joined: Sun Oct 23, 2005 12:05 am

Next

Return to Muhammad



 


  • Related topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users