. FFI | Document | Artikel | Forum | Wiki | Glossary | Prophet Muhammad Illustrated

Statistik Perkembangan Agama Tercepat Didunia, Islamkah?

Orang-orang dari seluruh dunia yang murtad (termasuk dari FFInternasional). Siapa mereka dan mengapa mereka meninggalkan Islam ? Murtadin2 dari FFIndonesia silahkan masukkan pengakuan ke 'Mengapa Saya Murtad ?'

Re: Statistik Perkembangan Agama Tercepat Didunia, Islamkah?

Postby kuta bali » Wed Jun 01, 2011 2:14 am

Di Indonesia gak dihitung tuh? Kan ada Muhammadiyah, NU, Ahmadiyah dll.
kuta bali
Kecanduan
Kecanduan
 
Posts: 2187
Joined: Tue Mar 02, 2010 3:55 am

Postby yvptgxj » Wed Jun 01, 2011 2:20 am

jadi wrote:makanya klo mo attach link disini yang simple aja jadi pemakai hp juga bisa langsung ke tkp gan


Minta tolong dong ama om kutabali kalau hp om tdk ada copy pastenya. Bukan dgn gaya pahlawan kesiangan seperti dibawah ini. Apaan tuh!

jadi wrote:klo ngasih link pas dibuka harusnya artikel yang dituju seperti ini..

Muslims will become majority in Europe, senior Vatican official warns
http://www.telegraph.co.uk/news/worldne ... warns.html


Okelah gue anggap jari om lagi korengan. Jadi gue bantu copy paste nya.

1. http://www.radioislam.com/_asx/PublicAffairs/whynewmleave.asx


2. http://www.timesonline.co.uk/article/0,,2-1470584,00.html
yvptgxj
Lupa Diri
Lupa Diri
 
Posts: 1851
Joined: Fri Mar 06, 2009 8:58 pm

Re:

Postby kuta bali » Wed Jun 01, 2011 3:00 am

yvptgxj wrote:Okelah gue anggap jari om lagi korengan. Jadi gue bantu copy paste nya.

1. http://www.radioislam.com/_asx/PublicAffairs/whynewmleave.asx


2. http://www.timesonline.co.uk/article/0,,2-1470584,00.html


Bisa kok dibuka, apanya yang salah? Mungkin komputer jadi made in Arab dan bahan bakarnya kencing onta, jadi gak bisa nyala.

Ini hasilnya:

From The Times
February 5, 2005
Muslim apostates cast out and at risk from faith and family
While Christians who turn to Islam are feted, the 200,000 Muslims who turn away are faced with abuse, violence and even murder
By Anthony Browne
THE first brick was thrown through the sitting room window at one in the morning, waking Nissar Hussein, his wife and five children with a terrifying start. The second brick went through his car window.

It was a shock, but hardly a surprise. The week before, another brick had been thrown through the window as the family were preparing for bed in their Bradford home. The victim of a three-year campaign of religious hatred, Mr Hussein’s car has also been rammed and torched, and the steps to his home have been strewn with rubbish.

He and his family have been regularly jostled, abused, attacked, shouted at to move out of the area, and given death threats in the street. His wife has been held hostage inside their home for two hours by a mob. His car, walls and windows have been daubed in graffiti: “Christian bastard”.

The problem isn’t so much what Mr Hussein, whose parents came from Pakistan, believes, but what he doesn’t believe. Born into Islam, he converted eight years ago to Christianity, and his wife, also from Pakistan, followed suit.

While those who convert to Islam, such as Cat Stevens, Jemima Khan, and the sons of the Frank Dobson, the former Health Secretary, and Lord Birt, the former BBC Director-General, can publicly celebrate their new religion, those whose faith goes in the other direction face persecution. Mr Hussein, a 39-year-old hospital nurse in Bradford, is one of a growing number of former Muslims in Britain who face not just being shunned by family and community, but attacked, kidnapped, and in some cases killed. There is even a secret underground network to support and protect those who leave Islam. One estimate suggests that as many as 15 per cent of Muslims in Western societies have lost their faith, which would mean that in Britain there are about 200,000 apostates.

For police, religious authorities and politicians, it is an issue so sensitive that they are accused by victims of refusing to respond to appeals for help. It is a problem that, with the crisis of identity in Islam since September 11, seems to be getting worse as Muslims feel more threatened.

Muslims who lose their faith face execution or imprisonment, in line with traditional Muslim teaching, in many Islamic countries, including Saudi Arabia, Pakistan, Egypt and Yemen. In the Netherlands, the former Muslim MP Ayan Hirsi Ali had to go into hiding after renouncing her faith on television.

The Prince of Wales recently held a meeting with religious leaders to consider ways to stop former Muslims being persecuted in other countries, but Britain itself is also affected.

Mr Hussein told The Times: “It’s been absolutely appalling. This is England — where I was born and raised. You would never imagine Christians would suffer in such a way.”

The police have not charged anyone, but told him to leave the area. “We feel completely isolated, utterly helpless. I have been utterly failed by the authorities. If it was white racists attacking an Asian guy, there would be an absolute outcry,” he said. “They are trying to ethnically cleanse me out of my home. I feel I have to make a stand as an Asian Christian.”

Yasmin, who was raised in the North of England, has been forced out of her town once, and is now trying to resist being chased out again. Brought up in a Muslim family, she converted after having a vision of Jesus when she gave birth to her youngest son, and was baptised in her thirties.. “My family completely disowned me. They thought I had committed the biggest sin — I was born a Muslim, and so I must die a Muslim. When my husband found out, he totally disowned my sons. One friend tried to strangle me when I told him I was converting,” she said.

“We had bricks though our windows, I was spat at in the street because they thought I was dishonouring Islam. We had to call the police so many times. I had to go to court to get an injunction against my husband because he was inciting others to attack me.”

She fled to another part of Britain, but the attacks soon started again as locals found out about her. “I wasn’t going to leave again,” she said, adding that it was the double standards of her attackers that made her most angry. “They are such hypocrites — they want us to be tolerant of everything they want, but they are intolerant of everything about us.”
Page 1 of 2
Next Page
Explore UK News
Crime News
Education News
Health News
Scotland News


Contact us | Terms and Conditions | Privacy Policy | Site Map | FAQ | Syndication | Advertising
© Times Newspapers Ltd 2010 Registered in England No. 894646 Registered office: 3 Thomas More Square, London, E98 1XY
kuta bali
Kecanduan
Kecanduan
 
Posts: 2187
Joined: Tue Mar 02, 2010 3:55 am

Re: Statistik Perkembangan Agama Tercepat Didunia, Islamkah?

Postby jadi » Wed Jun 01, 2011 10:47 am

nah baru bisa dibuka... tuh!
jadi
Jatuh Hati
Jatuh Hati
 
Posts: 551
Joined: Wed Apr 06, 2011 2:02 pm

Re: Statistik Perkembangan Agama Tercepat Didunia, Islamkah?

Postby suseno » Sun Sep 04, 2011 7:36 am

Wah tapi islam masih masuk nomor dua. Masih mengkhawatirkan.
User avatar
suseno
Jatuh Hati
Jatuh Hati
 
Posts: 639
Joined: Tue May 03, 2011 2:19 am
Location: Mossad

Re: Statistik Perkembangan Agama Tercepat Didunia, Islamkah?

Postby finuaz » Sun Mar 18, 2012 4:50 pm

ngapain sih soal agama diperdebatkan, perbedaan Itu indah, ada cewe' dan cowo', nikah,itu indah, kalau Sama , cowo' sm cowo', kan ya gitu deh. kaLau diperdebatkan, nggak akan Ada akhirnya. "bila orang Menjelekkan sesuatu, bisa dipastikan orang itu tidak tau apa apa ttg sesuatu tersebut". kaya maen pb, huh apaan pb itu, cuma' gitu2 aja, orang ini bisa dipastikan nggak tau apa 2 ttg pb. agama juga sama, saya nggak menjelekkan agama kristen karena saya memang belum belajar injil. sebelum kita mengurus agama orang laen, urus dulu diri kita sendiri, orang islam yang menjelek2kan kristen, bisa dipastikan dia tak tau apa2 ttg injil, kristen juga, jika dia menjelekkan islam, dapat dipastikan dia tak tau apa2 ttg islam. perdebatan nggak akan selesai jika tidak saling menghargai satu sama lain. kalau forum ini bertujuan menjelek2kan satu sama lain, berarti semua yang ada disini tidak tau benar ttg islam, maupun kristen. bayangkan kalau semua pddk dunia kristen, forum ini nggak akan rame kan. itulah salah satu untungnya islam, membuat forum ini ramai :D

kristen bolehlah menduduki no 1 dunia agama terbesar, tapi ya jangan menjelek2kan islam. pelajari dulu kitab anda. lalu al qur'an, baru komen, jangan menunjukkan ketidak tahuan kita dengan cara menjelek2kan.
User avatar
finuaz
Acuh Tak Acuh
Acuh Tak Acuh
 
Posts: 3
Joined: Wed Mar 14, 2012 3:15 pm
Location: Kediri, Jawa Timur

Re: Statistik Perkembangan Agama Tercepat Didunia, Islamkah?

Postby duren » Sun Mar 18, 2012 10:30 pm

finuaz wrote: sebelum kita mengurus agama orang laen, urus dulu diri kita sendiri, orang islam yang menjelek2kan kristen, bisa dipastikan dia tak tau apa2 ttg injil,

:supz: :supz: Kesenangan anak si Abdullah dari abad ke 7 tuh
User avatar
duren
Kecanduan
Kecanduan
 
Posts: 11019
Images: 14
Joined: Mon Aug 17, 2009 9:35 pm

Re: Statistik Perkembangan Agama Tercepat Didunia, Islamkah?

Postby sodrun » Mon Mar 19, 2012 9:31 am

Yang jelas, islam itu berkembang dan dipertahankan dengan model proteksi, .. tidak berani bersaing di pasar bebas !
Ini yang saya lihat di Indonesia lho..
sodrun
Lupa Diri
Lupa Diri
 
Posts: 1944
Joined: Sat Apr 30, 2011 8:38 pm

Re: Statistik Perkembangan Agama Tercepat Didunia, Islamkah?

Postby Hansip » Thu Mar 22, 2012 11:27 am

sodrun wrote:Yang jelas, islam itu berkembang dan dipertahankan dengan model proteksi, .. tidak berani bersaing di pasar bebas !
Ini yang saya lihat di Indonesia lho..

Yup, betul Bro. Gw juga curiga loh, mengenai internet dg kecepatan tinggi dan sampe masuk berbagaia pelosok aja kok sampe skrg ndak terwujud2? Apakah para muslim takut, kalo nti mrk2 pada kritis2 ke Islam ya? Bukankan jalur internet via listrik udah seharusnya bisa?
User avatar
Hansip
Mulai Suka
Mulai Suka
 
Posts: 110
Joined: Sat Nov 05, 2011 12:28 am

Re: Statistik Perkembangan Agama Tercepat Didunia, Islamkah?

Postby BlackHorseRider » Sat Apr 14, 2012 11:53 pm

Puji Tuhan !!, Hail the Lord !!

Bahkan di negara yang sungguh memprihatinkan akan kebebasan agamanya masih di beri berkat dan kuasa Allah agar mereka dipanggil tetapi sayang sedikit juga yang dipilih [-o<
BlackHorseRider
Acuh Tak Acuh
Acuh Tak Acuh
 
Posts: 1
Joined: Sat Apr 14, 2012 11:40 pm

Re: Statistik Perkembangan Agama Tercepat Didunia, Islamkah?

Postby kata_holos » Mon Apr 16, 2012 2:04 am

finuaz wrote:ngapain sih soal agama diperdebatkan, perbedaan Itu indah, ada cewe' dan cowo', nikah,itu indah, kalau Sama , cowo' sm cowo', kan ya gitu deh. kaLau diperdebatkan, nggak akan Ada akhirnya. "bila orang Menjelekkan sesuatu, bisa dipastikan orang itu tidak tau apa apa ttg sesuatu tersebut". kaya maen pb, huh apaan pb itu, cuma' gitu2 aja, orang ini bisa dipastikan nggak tau apa 2 ttg pb. agama juga sama, saya nggak menjelekkan agama kristen karena saya memang belum belajar injil. sebelum kita mengurus agama orang laen, urus dulu diri kita sendiri, orang islam yang menjelek2kan kristen, bisa dipastikan dia tak tau apa2 ttg injil, kristen juga, jika dia menjelekkan islam, dapat dipastikan dia tak tau apa2 ttg islam. perdebatan nggak akan selesai jika tidak saling menghargai satu sama lain. kalau forum ini bertujuan menjelek2kan satu sama lain, berarti semua yang ada disini tidak tau benar ttg islam, maupun kristen. bayangkan kalau semua pddk dunia kristen, forum ini nggak akan rame kan. itulah salah satu untungnya islam, membuat forum ini ramai :D

kristen bolehlah menduduki no 1 dunia agama terbesar, tapi ya jangan menjelek2kan islam. pelajari dulu kitab anda. lalu al qur'an, baru komen, jangan menunjukkan ketidak tahuan kita dengan cara menjelek2kan.


SETUJU SEKALI! dengan syarat: Selama perbedaan itu tidak meneror orang lain, mensahkan pengrusakan, pembunuhan, menghilangkan kebebasan orang lain.
ISLAM KAFFAH sepertinya jauh dari syarat di atas.
Saya tulis ISLAM KAFFAH karena tidak semua yang memeluk agama islam mengerti benar "iSLAM SESUNGGUHNYA"
Silahkan jalan-jalan dulu di IFF/FFI terutama bagian Resource Centre/ Bahan Referensi, semuanya iSLAMIAH.
kata_holos
Mulai Suka
Mulai Suka
 
Posts: 298
Joined: Tue Oct 04, 2011 2:03 pm

Previous

Return to Ruang Pengakuan dan Kesaksian



 


  • Related topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users