. FFI | Document | Artikel | Forum | Wiki | Glossary | Prophet Muhammad Illustrated

Statistik Muslim sedunia****

Muslim moderat, radikal, bgm pemikiran mereka & bgm hubungan mereka dgn NON-Muslim, sejarah perlakuan Muslim terhdp NON-Muslim, Dhimmi & Jizyah

Statistik jumlah muslim didunia

Postby ali5196 » Sun Sep 25, 2005 11:52 pm

ali5196
Translator
 
Posts: 17308
Images: 135
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:15 pm

Statistik Muslim sedunia****

Postby ali5196 » Tue Mar 28, 2006 2:30 am

Be aafraid, be very afraid. Muslim berkembang biak spt kanker.

http://muslim-canada.org/muslimstats.html

Muslim Population Statistics
Demographic considerations with regard to Muslim populations may prove to be of vital concern in the next millennium. When a large percentage of the population is older, this can affect the socio-political structure of a country. Likewise, when a large percentage of the population is young, that too will affect the socio-political structure of a country.

Here are some population statistics starting from the early 1900s as well as projected figures for the year 2025 of the total overall number of Muslims across the globe.

Comparative chart - number of Muslims to Christians:

Christian
Muslim
1900 world population
26.9%
12.4%
1980 world population
30%
16.5%
2000 world population
29.9%
19.2%
2025 world population (PROJECTED)
25%
30%

Estimates of the total number of Muslims in the world vary greatly:

0.700 billion or more, Barnes & Noble Encyclopedia 1993
0.817 billion, The Universal Almanac (1996)
0.951 billion, The Cambridge Factfinder (1993)
1.100 billion, The World Almanac (1997)
1.200 billion, CAIR (Council on American-Islamic relations) (1999)

At a level of 1.2 billion, [in1999] Muslims represent between 19.2% and 22% of the world's population. It has become the second largest religion in the world. Christianity has slightly less than 30%.

Islam is growing about 2.9% per year which is faster than the total world population which increases at about 2.3% annually. It is thus attracting a progressively larger percentage of the world's population.

The number of Muslims in North America is in dispute: estimates range from under 3 million to over 6 million. The main cause of the disagreement appears to be over how many Muslim immigrants have converted to Christianity since they arrived in the US.

Statistics Canada reports that 253,260 Canadians identified themselves as Muslims (0.9% of the total population) during the 1991 census. Some estimated that there were as many as 500,000 Muslims in Canada. Today (.2001) there are an estimated 650,000 Muslims in Canada.


Demographics

In the Maghrib between 1965 and 1990, the population rose from 29.8 million to 59 million. During the same period, the number of Egyptians increased from 29.4 million to 52.4 million. In Central Asia, between 1970 and 1993, populations grew at an annual rate of 2.9 percent in Tajikistan, 2.6 percent in Uzbekistan, 2.5 percent in Turkmenistan, and 1.9 percent in Kyrgyzia. In the 1970s, the demographic balance in the Soviet Union shifted drastically, with Muslims increasing by 24 percent while Russians increased by only 6.5 percent.

The increase in the Muslim heartlands will have a significant impact in Muslim minority areas as well. In some countries, such as Tanzania and Macedonia, the Muslims will become a majority within twenty years. Largely through immigration, the Muslim population of the United States grew sixfold between 1972 and 1990. And even in countries where immigration has been suppressed, the growth continues. Last year, seven percent of babies born in European Union countries were Muslims. In Brussels, the figure was a staggering 57 percent. Islam is already the second religion of almost every European state - the only exceptions being those European countries such as Azerbaijan and Albania where it is the majority religion. If current trends continue, then an overall ten percent of European nationals will be Muslim by the year 2020.

Conclusion

If the west's population is top-heavy, (i.e., the ratio of youth to elderly is low) that of Muslim populations is the opposite. For example, today more than half the population of Algeria is under the age of twenty and this situation is similar elsewhere. These young populations will reproduce and perpetuate the increase of Muslims on a percentage basis well into the next millennium.

North America and Europe have increasingly aging populations and one of the most disturbing social issues of the new millennium will concern a more efficient means of disposing of the elderly. (For example, witness the new euthanasia laws in the Netherlands, and the ongoing debate in many countries about this issue.) Medical advances can assure an average life span in the high seventies, although active life spans have not grown as fast. In the early 1900s, a westerner could expect to spend an average of the last two years of life as an invalid. Today, that figure is seven years. As Ivan Illich has shown, medicine prolongs life, but can not prolong mobility nearly as well. Aging populations with their increased healthcare costs are considered a more extensive socio-economic burden to society. For example, the UK Department of Health recently announced that a new prescription drug for Alzheimer's Disease was available on the National Health Service - but its cost meant that it was only available to a small minority of patients.

An aging population tends to be introspective and sluggish, whereas a young population is more likely to be vibrant and energetic. This may or may not bode well for many countries and that will depend on whether their political structure is fragile or not.
ali5196
Translator
 
Posts: 17308
Images: 135
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:15 pm

Postby Adadeh » Fri Mar 31, 2006 3:37 pm

Islam is loosing ground in Africa. Be very afraid, Afro Muzzies :D

Image
User avatar
Adadeh
Translator
 
Posts: 8459
Images: 414
Joined: Thu Oct 13, 2005 1:59 am

Postby ali5196 » Sat Apr 01, 2006 9:03 pm

Baca juga wawancara dgn Brigitte Gabriel (wartawan asal Lebanon), ttg bagaimana Muslim menjadi mayoritas Lebanon, yg tadinya mayoritasnya Kristen.

Alasannya: poligami (satu laki2 bisa produksi sampai 50 bayi) dan imigrasi dari Palestina.

So, kalau ada muslim yg beranak 50 biji, negara mau nggak mau harus mendeportasinya ke negara muslim (kalau tragedi Lebanon tidak mau terulang) atau yahh ... kastrasi aja ... potong kontilnya.

TINGGAL PILIH !! :lol:
http://www.indonesia.faithfreedom.org/f ... php?t=2008
ali5196
Translator
 
Posts: 17308
Images: 135
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:15 pm

Postby fren » Mon Apr 03, 2006 5:47 pm

Saya pernah dengar di mana ya ada imam kotbah Sholat Jumat menyuruh umat muslim berhubungan seks cari bini sebanyak mungkin, setiap sukses ngeseks berarti sukses membunuh satu kafir, mungkin ni dia maksudnya.
Gak ada yang mikir kalau bikin anak banyak tapi gak mampu nanggung, problem juga banyak, azab menggunung kalau udah gitu maksa kafir ngucurin dana. Di mana malunya nih KULTUS SETAN!! Emang BLIND HATE dipoles pakai BLIND TOHID BUTA TAIKUCING- INSANITY bin EDAN
User avatar
fren
Jatuh Hati
Jatuh Hati
 
Posts: 784
Joined: Tue Nov 22, 2005 6:27 am

Postby richdad3000 » Thu Apr 13, 2006 11:24 pm

Memang sesuai dengan ramalan Rasulullah, bahwa islam itu pada awalnya asing, dan pada akhir zaman akan kembali asing lagi. So, jadi ikut aja deh orang-orang yang asing. Enggak apalah kalau yang murtad orang-orang yang miskin dan ****, cause mereka itu tidak mau mendengar yang pernah dikatakan Rasullullah, bahwa ia paling membenci terhadap dua hal, yaitu kebodohan dan kemiskinan.

Biar aja orang kristen makin banyak (yang **** dan miskin), dan umat Islam makin dikit (pandai dan kaya). Selamat deh yang bergabung ame orang-orang **** dan miskin.
richdad3000
Pandangan Pertama
Pandangan Pertama
 
Posts: 14
Joined: Thu Apr 13, 2006 9:42 pm

Postby Phoenix » Fri Apr 14, 2006 6:22 am

richdad3000 wrote:Memang sesuai dengan ramalan Rasulullah, bahwa islam itu pada awalnya asing, dan pada akhir zaman akan kembali asing lagi. So, jadi ikut aja deh orang-orang yang asing. Enggak apalah kalau yang murtad orang-orang yang miskin dan ****, cause mereka itu tidak mau mendengar yang pernah dikatakan Rasullullah, bahwa ia paling membenci terhadap dua hal, yaitu kebodohan dan kemiskinan.

Biar aja orang kristen makin banyak (yang **** dan miskin), dan umat Islam makin dikit (pandai dan kaya). Selamat deh yang bergabung ame orang-orang **** dan miskin.



Iye..gue lebih demen sama yang disebut orang **** dan miskin tapi masuk Kerajaan Allah daripada kaya tapi tapi hasil merampok, menjarah, korupsi dan belum tentu masuk Kerajaan Allah..
Phoenix
Kecanduan
Kecanduan
 
Posts: 11175
Joined: Mon Feb 27, 2006 5:33 am
Location: FFI

Postby ali5196 » Fri Apr 14, 2006 5:26 pm

richdad3000 wrote:.. dan umat Islam makin dikit (pandai dan kaya).

Si Richdad belum baca ini rupanya :

http://www.indonesia.faithfreedom.org/f ... php?t=2107
KESIMPULAN: Dunia Muslim kekurangan kapasitas utk memproduksi pengetahuan, Dunia Muslim gagal menyebarkan pengetahuan,
Dunia Muslim gagal menerapkan pengetahuan.


Selamat deh yang bergabung ame orang-orang **** dan miskin.

SETUJUUUUUU !
ali5196
Translator
 
Posts: 17308
Images: 135
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:15 pm

Postby telor » Mon Apr 17, 2006 1:33 am

Wakss.. ibarat percetakan nyetak brosur masal (cetak ana banyak2) buat di sebar2. kualitasnya tau sendiri
User avatar
telor
Lupa Diri
Lupa Diri
 
Posts: 1078
Joined: Sat Oct 22, 2005 1:51 pm

Jumlah penganut agama di dunia****

Postby ali5196 » Mon May 22, 2006 1:33 pm

Adadeh, pls copy paste diagram dong....

http://www.adherents.com/Religions_By_Adherents.html

Christianity: 2.1 billion

Islam: 1.3 billion

Secular/Nonreligious/Agnostic/Atheist: 1.1 billion

Hinduism: 900 million

Chinese traditional religion: 394 million

Buddhism: 376 million

primal-indigenous: 300 million

African Traditional & Diasporic: 100 million

Sikhism: 23 million

Juche: 19 million

Spiritism: 15 million

Judaism: 14 million

Baha'i: 7 million

Jainism: 4.2 million

Shinto: 4 million

Cao Dai: 4 million

Zoroastrianism: 2.6 million

Tenrikyo: 2 million

Neo-Paganism: 1 million

Unitarian-Universalism: 800 thousand

Rastafarianism: 600 thousand

Scientology: 500 thousand
ali5196
Translator
 
Posts: 17308
Images: 135
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:15 pm


Return to Resource Centre MUSLIM & KAFIR



 


  • Related topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users