. FFI | Document | Artikel | Forum | Wiki | Glossary | Prophet Muhammad Illustrated

INJIL KUNO KABARKAN KEDATANGAN ROSULULLAH SAW

Pembahasan tentang Isa Almasih, Injil, Taurat dari apa yang tertulis dalam Qur'an, dan bukan dari kitab suci non-Islam.

Re: INJIL KUNO KABARKAN KEDATANGAN ROSULULLAH SAW

Postby 1234567890 » Fri Mar 02, 2012 3:14 pm

keeamad wrote:Saya yakin injil itu adalah rekayasa tulisan yang dibuat setelah masa momad lahir (setelah abad ke 7).
Bocorannya,
Penulisan (kitab) dengan tinta emas di jazirah arab baru mulai dikenalkan Theopillus pada abad ke 11 .....


pastinya itu injil palsu !!!! karangan antek2x yahudi, isroil, mossad, cia, fbi, ibm, hp de el el de es be de es te !!!!!!!!!!!
:rolling:
1234567890
Kecanduan
Kecanduan
 
Posts: 3860
Joined: Sun Aug 09, 2009 2:31 am

Re: INJIL KUNO KABARKAN KEDATANGAN ROSULULLAH SAW

Postby simplyguest » Fri Apr 06, 2012 8:18 pm

Ini ada site muslim yang bilang kalo injil di Turki adalah FAKE
http://www.islamnewsroom.com/news-we-need/1800-ancient-bible-proves-muhammad

Here now is our criticism of the text presented, based soley on the content:

“In one version of the gospel, he is said to have told a priest: ‘How shall the Messiah be called? Mohammed is his blessed name…..and in another, Jesus denied being the Messiah, claiming that he or she would be Ishmaelite, the term used for an Arab,” he added.

March 1, 2012 - Yusuf Estes speaks out regarding so-called "Ancient Bible" proving Muhammad is Messiah - found in Turkey, etc., etc. . .

Bismillah Rahman Raheem, innal-Hamdulillah Rabbil Alameen, was-salata was-salama ala Rasool al-Kareem. Allahu 'Alim. What we find in the limited verses disclosed in the media, there is no doubt in my mind, this is fabrication - aimed at discrediting Islam and Muslims.

The plan seems to be, to have Muslims get all excited about this, promote on Facebook and the chatrooms, only to have some "expert" come along and prove the whole thing was a fake. This tears down the true dawah of Islam, makes Muslims look foolish and turns our own youth even further away from the deen of Allah.

Let me give only a brief summary of the findings we have collected and verified so far, inshallah:

To begin, notice the claim "Messiah" shall be called Mohammed (peace be upon him)?
This is a problem.
Quran clearly tells us JESUS IS THE MESSIAH (meaning 'annointed', translated into Koine Greek as 'Christos' and to English as "Christ"). Muhammad, peace be upon him, is called by Allah in the Quran, 'Rasool' (messenger) not Messiah.

Next point - It says, "Mohammed is his blessed name.."
Again, this contradicts the Quran. Clearly in surah As-Saff, chapter 61, verse 6, Allah says, that Jesus, peace be upon him, said "Huwa ismahu Ahmad" (His name will be AHMAD) Not Mohammad.
This is a different form of his name, and one that we all agree is one of his names.
However it is incorrect - because Allah did not say Jesus used the name 'Mohammad'.
Allah said, Jesus used the word 'Ahmad'.

Next point, "Jesus DENIED being the Messiah"??
All Muslims know, Jesus, peace be upon him, was and is - the Messiah (Annointed) of Allah.
That is what he is called in the Quran.

Another point, "..claiming that he or she"??
Since when did any of the accepted scriptures contain this type of reference to a prophet or messener of Allah? (never).
The 'Messiah' of the Old Testament was referred to as a male being born of a virgin (maiden) in Hebrew and the word was masculine - not feminine.
So how could the prophecies of the Old Testament, prophecy of New Testament and the fulfillment of prophecy in the Last Testament (Quran), all be wrong regarding the gender of the 'Messiah'?
Didn't the translator know the Arabic, Hebrew, Aramaic languages all have the same capability as Spanish and Italian to indicate within the noun itself what the gender is of the person?
True, in certain Germanic or European languages like English do you need to say, "he or she".
So again, there is no question of the gender of the 'Messiah'.

Just this one verse alone, clearly indicates someone played with scripture, as it would never contain such obvious contradictions.


Perhatikan kata2 ini
....this is fabrication - aimed at discrediting Islam and Muslims.


Pertama-tama muslim rame2 bersorak-sorak kesenangan karena sudah menemukan "injil asli", dan menertawakan kafir kristen. Tapi setelah ketauan kalo itu hoax/fake, mereka menuduh kafir yang berusaha utk mendiskreditkan Islam dan Muslim??

Moslem's logic..... =D>
User avatar
simplyguest
Lupa Diri
Lupa Diri
 
Posts: 1853
Joined: Mon Apr 02, 2012 1:40 pm

Re: INJIL KUNO KABARKAN KEDATANGAN ROSULULLAH SAW

Postby MaNuSiA_bLeGuG » Sat Apr 07, 2012 10:51 am

simplyguest wrote:
Pertama-tama muslim rame2 bersorak-sorak kesenangan karena sudah menemukan "injil asli", dan menertawakan kafir kristen. Tapi setelah ketauan kalo itu hoax/fake, mereka menuduh kafir yang berusaha utk mendiskreditkan Islam dan Muslim??

Moslem's logic..... =D>


lah logic nya kan simple aja, ISLAM SELALU BENAR. kalo ada cacat terlihat disana sini, SUDAH PASTI PERBUATAN YAHUDI :lol:

memang INDAH islam itu, ga perlu mikir susah2 :green:
User avatar
MaNuSiA_bLeGuG
Kecanduan
Kecanduan
 
Posts: 4425
Images: 13
Joined: Wed Mar 05, 2008 2:08 am
Location: Enies Lobby

Re: INJIL KUNO KABARKAN KEDATANGAN ROSULULLAH SAW

Postby simplyguest » Sat Apr 07, 2012 11:23 am

simplyguest wrote:
Pertama-tama muslim rame2 bersorak-sorak kesenangan karena sudah menemukan "injil asli", dan menertawakan kafir kristen. Tapi setelah ketauan kalo itu hoax/fake, mereka menuduh kafir yang berusaha utk mendiskreditkan Islam dan Muslim??

Moslem's logic..... =D>


MaNuSiA_bLeGuG wrote:lah logic nya kan simple aja, ISLAM SELALU BENAR. kalo ada cacat terlihat disana sini, SUDAH PASTI PERBUATAN YAHUDI :lol:

memang INDAH islam itu, ga perlu mikir susah2 :green:


Ini ada satu lagi yang ditulis di site muslim tadi :
....And encouage Muslims everywhere to stop watching so much TV, listening to so much music...


Hahaha... bener juga ya... islam itu INDAH... O:)
Selain hidup dalam paranoia, karena menganggap semua hal adalah konspirasi kafir, kalo ada cacat yang dibuat islam sendiri, tinggal tuduh kafir aja... \:D/
User avatar
simplyguest
Lupa Diri
Lupa Diri
 
Posts: 1853
Joined: Mon Apr 02, 2012 1:40 pm

Re: INJIL KUNO KABARKAN KEDATANGAN ROSULULLAH SAW

Postby shara » Thu Apr 12, 2012 7:31 pm

Islam Jilat Ludah sendiri.......
shara
Mulai Suka
Mulai Suka
 
Posts: 272
Joined: Mon May 09, 2011 11:38 pm

Re: INJIL KUNO KABARKAN KEDATANGAN ROSULULLAH SAW

Postby Aku-Suka-Hujan » Thu Apr 12, 2012 7:54 pm

....And encouage Muslims everywhere to stop watching so much TV, listening to so much music...


Tambah:

STOP BROWSING INTERNET!!!


Semua orang hidup di abad 21... Mereka masih hidup di abad ke-7.......
User avatar
Aku-Suka-Hujan
Lupa Diri
Lupa Diri
 
Posts: 1028
Joined: Wed Feb 15, 2012 10:38 am
Location: Terra, Suatu Koloni di L5...

Re: INJIL KUNO KABARKAN KEDATANGAN ROSULULLAH SAW

Postby Chunk » Thu Apr 12, 2012 8:00 pm

Aku-Suka-Hujan wrote:Tambah:
STOP BROWSING INTERNET!!!
Semua orang hidup di abad 21... Mereka masih hidup di abad ke-7.......


justru bagus toh? mereka bisa menelan mentah2 cerita taqiya ala bro ASH :finga:
http://indonesia.faithfreedom.org/forum/lucu2an-buat-taqiyya-ala-muslim-yuk-t48289/?sid=7473cb9c6bfbf527a5ebf19ab79d8032
Chunk
Jatuh Hati
Jatuh Hati
 
Posts: 574
Images: 1
Joined: Mon Jan 23, 2012 2:32 am

Re: INJIL KUNO KABARKAN KEDATANGAN ROSULULLAH SAW

Postby keeamad » Fri Apr 13, 2012 8:50 am

Palsu & Tipu

Image
Kurator musium mana yang cukup boddoh untuk menyematkan 2 paper clip besi biasa pada lembaran kertas kitab yang berusia 1500 tahun???
User avatar
keeamad
Kecanduan
Kecanduan
 
Posts: 6733
Joined: Tue Aug 23, 2011 4:06 pm

Re: INJIL KUNO KABARKAN KEDATANGAN ROSULULLAH SAW

Postby simplyguest » Fri Apr 13, 2012 10:04 am

keeamad wrote:Kurator musium mana yang cukup boddoh untuk menyematkan 2 paper clip besi biasa pada lembaran kertas kitab yang berusia 1500 tahun???


Salam kenal bung keeamad.
Seperti yang anda bilang, memang sangat ceroboh jika kurator melakukan hal di atas pada kertas kitab berusia 1500 tahun.
Bahkan kata2 "kitab berusia 1500 tahun" juga masih sangat diragukan kebenarannya.

Silakan baca di sini
http://www.aina.org/news/2012022916569.htm

For any native speaker of Modern Assyrian (also known as neo-Aramaic), and that would be your average Assyrian today, the inscription is easily read. The bottom inscription, which is the most clearly visible from the published photos, says the following:

Transliteration: b-shimmit maran paish kteewa aha ktawa al idateh d-rabbaneh d-dera illaya b-ninweh b'sheeta d-alpa w-khamshamma d-maran

Translation: In the name of our Lord, this book is written on the hands of the monks of the high monastery in Nineveh, in the 1,500th year of our Lord.


Berarti buku itu sendiri mengaku ditulis pada tahun 1500 AD, bukan 500 AD (berumur 1500 tahun) :lol: :lol:
User avatar
simplyguest
Lupa Diri
Lupa Diri
 
Posts: 1853
Joined: Mon Apr 02, 2012 1:40 pm

Re: INJIL KUNO KABARKAN KEDATANGAN ROSULULLAH SAW

Postby shara » Mon Apr 16, 2012 5:00 pm

simplyguest wrote:http://www.aina.org/news/2012022916569.htm

For any native speaker of Modern Assyrian (also known as neo-Aramaic), and that would be your average Assyrian today, the inscription is easily read. The bottom inscription, which is the most clearly visible from the published photos, says the following:

Transliteration: b-shimmit maran paish kteewa aha ktawa al idateh d-rabbaneh d-dera illaya b-ninweh b'sheeta d-alpa w-khamshamma d-maran

Translation: In the name of our Lord, this book is written on the hands of the monks of the high monastery in Nineveh, in the 1,500th year of our Lord.

Berarti buku itu sendiri mengaku ditulis pada tahun 1500 AD, bukan 500 AD (berumur 1500 tahun) :lol: :lol:


Sebuah penemuan belaka .... yang langsung diklaim umat muslim sebagai bagian iman mereka.
shara
Mulai Suka
Mulai Suka
 
Posts: 272
Joined: Mon May 09, 2011 11:38 pm

Re: INJIL KUNO KABARKAN KEDATANGAN ROSULULLAH SAW

Postby Atahori » Tue Jul 23, 2013 7:06 pm

Ketika Segelombolan Orang tersesat dalam padang gurung----------- (Islam)

setelah semuanya begitu kehausan --------------------------------------(tak dapat mempertahankan kebenaran ajaran mereka)

Mulut, lidah dan kerongkongan mereka melekat jadi satu ------------(tak mampu memberikan argumen kuat atas ajaran nabinya, hanya OOT dan Thriumphalist)

Mata telah berkunang2-----------------------------------------------------(tak mampu melihat jalan keluar untuk membela Nabinya)

Tiba - tiba seorang berkata------------------------------------------------(Tiba ada penemuan buku = yg diklaim injil Asli)

Tetapi ternyata hanya sebuah FATAMORGANA ( :rolling: :rolling: :rolling: )

INJIL KUNO KABARKAN KEDATANGAN ROSULULLAH SAW
Mirror
Faithfreedom forum static
Atahori
Acuh Tak Acuh
Acuh Tak Acuh
 
Posts: 6
Joined: Wed Jul 10, 2013 1:28 pm

Re: INJIL KUNO KABARKAN KEDATANGAN ROSULULLAH SAW

Postby fayhem_1 » Wed Jul 24, 2013 10:35 am

Injil haruslah sesuai dengan kitab-kitab terdahulu, mulai dari kejadian dstnya
karena alkitab tidak dibuat dalam satu masa seperti halnya alquran
User avatar
fayhem_1
Lupa Diri
Lupa Diri
 
Posts: 1117
Joined: Tue Sep 08, 2009 6:55 pm

Re: INJIL KUNO KABARKAN KEDATANGAN ROSULULLAH SAW

Postby Akukomkamu » Wed Jul 24, 2013 3:09 pm

Mungkin injil yg baru ditemukan itu injil yg dulu dibawa nabi isa datang kebumi , kalo injil yg sekarang ini kan cuman kumpulan catatan sejarah. :finga:



Piss... :heart:
Akukomkamu
Kecanduan
Kecanduan
 
Posts: 5565
Joined: Sat Jul 11, 2009 11:34 am
Location: "Mengajak onta2 arab unt bisa BERMARTABAT" IFF adalah TEMPAT nya.

Re: INJIL KUNO KABARKAN KEDATANGAN ROSULULLAH SAW

Postby keeamad » Wed Jul 24, 2013 8:11 pm

Injil kuno yg palsu ....

TUJUHSINAR AKAN LARI DARI JAWABAN SAYA DENGAN MENGATAKAN:
APAKAH KONSEP TAK HINGGA alloh swt adalah BILANGAN REAL ... ?
User avatar
keeamad
Kecanduan
Kecanduan
 
Posts: 6733
Joined: Tue Aug 23, 2011 4:06 pm

Re: INJIL KUNO KABARKAN KEDATANGAN ROSULULLAH SAW

Postby kufirandproud » Thu Jul 25, 2013 12:08 am

lagian menurut quran yg dipercaya firman awlo nya.berkata injil itu diturunkan kepada isa.injil barnabas kenapa pula mereka percaya yah?? emangnya yg nulis isa??
islam emang agama cari pembenaran diri
kufirandproud
Jatuh Hati
Jatuh Hati
 
Posts: 520
Joined: Tue May 26, 2009 1:41 pm

Re: INJIL KUNO KABARKAN KEDATANGAN ROSULULLAH SAW

Postby 1234567890 » Thu Jul 25, 2013 3:08 pm

muslim doyan barang falsu

kitab falsu di koar koar muslim sebagai asli
nafi falsu juga di sembahin muslim
samfe samfe nyari olloh fun harus nyang falsu
1234567890
Kecanduan
Kecanduan
 
Posts: 3860
Joined: Sun Aug 09, 2009 2:31 am


Previous

Return to Quran & ISA Almasih, Injil



 


  • Related topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users