. FFI | Document | Artikel | Forum | Wiki | Glossary | Prophet Muhammad Illustrated

AS: Anti Islam Meningkat

Gambar2 dan Berita2 kekejaman akibat dari pengaruh Islam baik terhadap sesama Muslim maupun Non-Muslim yang terjadi di seluruh dunia.

AS: Anti Islam Meningkat

Postby Adadeh » Fri Mar 10, 2006 5:53 am

http://www.mercurynews.com/mld/mercuryn ... 055519.htm
Perasaan Anti-Islam Berkembang di Amerika Serikat
Posted on Thu, Mar. 09, 2006
Jumlah orang Amerika yang menyatakan ketidaksukaan mereka akan Islam semakin bertambah, dan sekarang sebagian besar orang Amerika berkata bahwa Muslim secara tidak masuk akal cenderung untuk melakukan kekerasan, demikian menurut survey pengumpulan pendapat yang dilakukan Washington Post-ABC News

Survey ini mengungkapkan bahwa hampir separuh rakyat Amerika – yakni 46 persen – punya pandangan negatif terhadap Islam, dan ini 7% lebih tinggi dibandingkan bulan2 setelah serangan teroris Islam 11 September, 2001.

Total 1.000 orang Amerika dipilih secara acak untuk diinterview tanggal 2 Maret sampai hari Minggu lalu oleh Post-ABC News poll. Margine kesalahan adalah + atau - 3%.
User avatar
Adadeh
Translator
 
Posts: 8460
Images: 414
Joined: Thu Oct 13, 2005 1:59 am

Postby Adadeh » Fri Mar 10, 2006 5:58 am

http://msnbc.msn.com/id/11735622/

....Dengan berlangsungnya perang Irak di tahun keempat, semakin bertambah pula perasaan tidak suka orang2 Amerika terhadap Islam. Sebagian besar berkata Islam punya kecenderungan tak masuk akal untuk melakukan kekerasan, demikian pendapat berdasarkan survey yang dilakukanoleh Washington Post-ABC News.
User avatar
Adadeh
Translator
 
Posts: 8460
Images: 414
Joined: Thu Oct 13, 2005 1:59 am

AS: Tidak Suka Akan Islam****

Postby Adadeh » Fri Mar 10, 2006 6:05 am

Survey: Negative views of Islam growing in U.S.
Claudia Deane and Darryl Fears
Washington Post
Mar. 9, 2006 12:00 AM

WASHINGTON - As the war in Iraq grinds into its fourth year, a growing proportion of Americans are expressing unfavorable views of Islam, and a majority now say that Muslims are disproportionately prone to violence, according to a new Washington Post-ABC News poll.

The poll indicated that nearly half of Americans, 46 percent, have a negative view of Islam, 7 percentage points higher than in the tense months after the Sept. 11 terrorist attacks in New York and on the Pentagon, when Muslims were often targeted for violence.

The survey comes at a time of increasing tension, as the wars in Afghanistan and Iraq show little sign of ending and as members of Congress seek to block the Bush administration's attempt to hire an Arab company to manage some operations at several of the nation's ports. Also, Americans are reading news of deadly protests in the Arab world over a Danish cartoon depicting the Muslim Prophet Mohammed.

According to the poll, the proportion of Americans who believe that Islam helps to stoke violence against non-Muslims has more than doubled since the attacks, from 14 percent in January 2002 to 33 percent today.

The survey also said that one in three Americans has heard prejudiced comments about Muslims lately. In a separate question, slightly more (43 percent) reported having heard negative remarks about Arabs. One in four Americans admitted harboring prejudice toward Muslims, the same proportion that expressed some personal bias against Arabs.

Though the two groups are often linked in popular discourse, most of the world's Muslims are not of Arab descent. For example, the country with the world's largest Muslim population is Indonesia.

A total of 1,000 randomly selected Americans were interviewed March 2-5 for this Post-ABC News poll. The margin of sampling error was plus or minus 3 percentage points.

Americans who said they understood Islam were more likely to see the religion overall as peaceful and respectful. But they were no less likely to say it harbors harmful extremists, and they were also no less likely to have prejudiced feelings against Muslims themselves.
User avatar
Adadeh
Translator
 
Posts: 8460
Images: 414
Joined: Thu Oct 13, 2005 1:59 am

Postby Inter » Fri Mar 10, 2006 12:57 pm

Katanya setelah peristiwa 11 september, islam berkembang pesat di AS??? jadi mana yang bener ini??
User avatar
Inter
Mulai Suka
Mulai Suka
 
Posts: 252
Joined: Fri Nov 18, 2005 8:56 am

Postby Phoenix » Fri Mar 10, 2006 4:59 pm

Inter wrote:Katanya setelah peristiwa 11 september, islam berkembang pesat di AS??? jadi mana yang bener ini??


It's only Myth mann..kalau islam berkembang pesat, bukannya berkembang, tetapi dikarenakan banyak yang mati pada saat itu, sehingga angka kafirus berkurang, dan dengan demikin kelihatannya islam bertambah.
APalagi islam kadang suka mempampers dirinya sendiri dan bilang dirinya menang, padahal sudah keok. DI AMerika banyak pendukung Denmark rakyatnya, mereka melakukan support march di depan dubes Denmark..dan mereka tambah sebel sama Islam. Nggak cuman AMrik, dimana-mana orang sudah sebel. Coba saja cek-cek forum International...banyak orang sudah fed up.
Phoenix
Kecanduan
Kecanduan
 
Posts: 11175
Joined: Mon Feb 27, 2006 5:33 am
Location: FFI

Postby Inter » Mon Mar 13, 2006 11:08 am

Setuju mas Phoenix, saya pikir jg kaum muslim selalu membesar - besarkan seolah - olah mereka berkembang pesat dimana - mana, padahal bukti statistik sebagai pendukungnya ngga ada, sumber beritanya pun kurang fair (biasanya dari situs pro muslim).
User avatar
Inter
Mulai Suka
Mulai Suka
 
Posts: 252
Joined: Fri Nov 18, 2005 8:56 am

Postby telor » Mon Apr 10, 2006 3:33 am

Jatuhin helikopter apache sebiji aja sudah mengklaim menang perang hehe :p
User avatar
telor
Lupa Diri
Lupa Diri
 
Posts: 1078
Joined: Sat Oct 22, 2005 1:51 pm


Return to Islam /Muslim dlm Gambar Dan Berita Internasional



 


  • Related topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users